2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
منم قبل تو نت خونده بودم خوب نيست ولي تو ريحانه بهشتي تو ماه سوم گفته يكم ميل بشه ولي من سر پسرمم نخ ...

آره ماه های بالاتر کلا منع غذایی کمتر میشه بنظرم از هرچیزی میشه خورد الان که کوچولو و ضعیف هستن عسل هم طبعش گرمه میگن نخوریم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم نيست شركتاشون فرق داره من از اول انتقال امرو ٤ امين مدلي بود كه زدم يا بيخود بود يا جاش بد بود ا ...

خیلی بده کلن این امپول من ترسیدم فرق داشته باشه بخاطر اون پرسیدم ممنونم که جواب دادی

بچه ها زمان انتقال توى ليستى ك گفته بودن نخورم ريحون هم نوشته بود

هنوزم نبايد خورد؟؟

چون روزى ك رفتم سونو ساك ماما مجدد ى سرى هاشو تكرار كرد و گفت تا سه ماه نبايد بخورى فكر كنم ريحون هم همچنان مضر باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره ماه های بالاتر کلا منع غذایی کمتر میشه بنظرم از هرچیزی میشه خورد الان که کوچولو و ضعیف هستن عسل ...

دکتر تغذیه ب من گفت بخور ک 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها زمان انتقال توى ليستى ك گفته بودن نخورم ريحون هم نوشته بود هنوزم نبايد خورد؟؟ چون روزى ك رف ...

نمیدونم والا منکه الان تقریبا همه چی میخورم ولی ب اندازه زیاده روی نمیکنم 

قربونت برم دل مهربووووونت كم حسنيه🤨 عاره وقتي بخاي سالم بخوري حداقل اونارو بايد بخوري ولي نبايد بخ ...

آره چون محدودیت داری سخت واقعا .. ماشاالله از ساعت شش بیدار میشی من نه نه و نیم صبحانه میخورم ساعت هشت انجیر میخورم و استرادیول دوباره می‌خوابم خیلی تنبلم چون شبا همسرم دیر از سرکار میاد منم دیر می‌خوابم صبح سختم بیدار شدن ..خیلی اتفاقا برنامه منظمی داری خداروشکر.. انشاالله که خیلی زود قندت تنطیم شه و راحت از هر غذایی بخوری 

عزیزم یه سوال شما بعد بارداری قندت زیاد شد؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دکتر تغذیه ب من گفت بخور ک 

نمی‌دونم عزیزم من که زنگ زدم مرکزمون رو ادویه و عسل تاکید کرد مخصوص..حالا یه مدت نخور چون اکثر دخترا میگن نخور انشاالله بعد سه ماهگی میخوری

فقط ولشون کن توروخدا. خداشاهده یادمه یکی از اعضای خانواده بهم زنگ زد همون اوایل که تازه حامله شده بو ...

واقعا بعضی آدما نیاز به دلسوزی دارن..... 

من چون دو سالی بود شهرستان نرفته بودم خوب بعد تولد دخترم رفتیم. یعنی دو سالی بود فک و فامیل منو ندیده بودن.....

یادمه چند جا دعوتمون کردن مام به احترامشون رفتیم.... 

هیچ وقت یادم نمیره یکی از بستگان تا دخترمو دید گفت وااااااا چرا اصلا شبیه هیچ کدومتون نیست.!!!!

هی چند بار این جملش رو تکرار کرد.... 

در حالی که هر کسی حتی غریبه ها دخترمو میدیدن میگفتن چه قدر شبیه باباشه.... 

یعنی کاملا از رو غرض داشت میگفت.... 

منظورش این بود که یعنی بچه خودتون نیست حتما.... 

چند بار هی تکرار کرد.... 

خیلی ناراحت شدم از حرفش اما به رو خودم نیاوردم.... 

گفتم شعورش در همین حده دیگه.... 

اصلا گیرم که بچه خودمون نیست به تو چه ربطی داره؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی‌دونم عزیزم من که زنگ زدم مرکزمون رو ادویه و عسل تاکید کرد مخصوص..حالا یه مدت نخور چون اکثر دخترا ...

تا حالا ک نخوردم حالا یکم رعایت میکنم تا سه ماهگی