2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه هایی که تازه مثبت شدین علائم ندارین؟🤭

نه خواهر من خنثی هستم😩😩😅😅😊😊

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله انشاالله علایما بیاین با جون و دل میخوامتون ..نه دیگ استرس نداشته باش خدا روشکر مثبت شدی ال ...

الهی آمین زود بیاین از خدا میخواهم 😄

من تورو دلداری میدم تومنو😂😂خوشم میاد از خودمون 

اره میفهمم چی میگی انتظار واقعان سخته قربونت دلت برم مخصوصا این راه سخت و طاقت فرسا خدا به همه این معجزه رو نشون بده دلشون شاد شه به حق امروز که روز عزیزی هستش 

من برعکس خانواده خودم هنوز کسی نمیدونه مثبت شدم 🤦

میدونی من پیش مادرشوهرم زندگی میکنم کلن اخر هفته مهمون دارم همه برادرشوهرم و خواهرشوهرم میان خونمون شوهرم میگه بگم که بدونن چون اگه بدونن نمیان 😂😂یا زود میان کارها انجام میدن و من تو سختی نمی افتم این هفته الان خدا باهم یار بوده نیمودن😑

نمیدونم دیگه دل میسپارم به حکمتش تا اخر راه حواسش ب من باشه و البته همه کسهای که تو این راه هستن الهی آمین مخصوصا خودت مامان گلی😍😍زودتر بشه بیایم بگیم صدا قلبشو گوش کردیم ویییییی نننه کی میشه اون روز 

من امروز رفتم سونو،خداروشکر همه چی خوب بود و قلبش میزد البته من نشنیدم،ولی دکتر گفت میزنم😊😊😊

خدا رو شکر عزیزم، به سلامتی و مبارکی، ان شاالله ۱۲۰ سال قلبش براتون بتپه 🥰🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای بابا امان از دست این جور آدم ها مخصوصا جاری ها ..بی خیال باش حرص نخور خدا روشکر که مادر شدی بزار ...

اره همه جا خوب و بد هستن الان خوبم ممنونم 

هی به خودم میگم داری مامان میشی عاقلانه رفتار باید بکنی😑😂

به به مبارک باشه الهه جون خدا رو هزار مرتبه شکر انشاالله بقیه ی ماه ها رو هم بسلامتی سپری کنی 😍♥️♥️ ...

خیلی ممنونم مامان رقیه جان،ایشالا صدای قلب نی نیتو به زودی بشنوی،خیلی لذت بخشی وقتی دکتر میگه همه چی خوبه😍😍

خدا رو شکر عزیزم، به سلامتی و مبارکی، ان شاالله ۱۲۰ سال قلبش براتون بتپه 🥰🤲⁦❤️⁩

ممنونم،ایشالا که همه چی خوب پیش بره،من دوتا سقط داشتم و هر دفعه که میرم دکتر پر از استرسم،ایشالا که برای شما هم به خوبی پیش بره و به سلامتی نی نی تو بغل کنی.❤️❤️

ممنون عزیزدلم.اره کاهو میخورم.سبزی خوردن باید تهیه کنم فعلا ندارم. کامل هم استراحتم .فقط واسه سرویس ...

عالیه انشاالله که مثبتی و مامان خانم میشی عزيزم 

سبزی چون فیبر داره خیلی خوب حتما بخور 

حداقل هفته اول نرو و آور بعدش رفتی پنج دقیقه بیشتر نمون با آب ولرم حموم کن 

زینب جون عسل خوب نیست دیروز دکتر بهم گفت عسل اصلا نخور..شما خودت هم نخوری ها

اره عزیزم منم یادم رفته بود یه بار یه نوک قاشق خوردم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشاالله انشاالله علایما بیاین با جون و دل میخوامتون ..نه دیگ استرس نداشته باش خدا روشکر مثبت شدی ال ...

مامان رقیه جان بهت تبریک میگم مثبت شدی الان تو تاپیکا خوندم الهی شکررر هزارمرتبه شکرر الهی سالم بغل بگیریش خیلی برات خوشحال شدم عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچها چرا یه سری ها انقدر بی شعورن ☹️☹️واقعان موندم خیلی امروز از این بعضی ادمها دلم گرفت  یه د ...

فقط ولشون کن توروخدا. خداشاهده یادمه یکی از اعضای خانواده بهم زنگ زد همون اوایل که تازه حامله شده بودم فهمیده بود زنگ زد گفت که چی شد رفتی دکتر؟ گفتم اره خونریزی داشتم اومدم سونو شدم گفته احتمالا یکیشون داره سقط میشه که خونریزی دارم گفت دکتر نگفت سقط میشه یا نه؟ با یه حالتی که انشالله سقط میشه😂😂بعد دوباره بعددوهفته که قلب هردو میزد دوباره زنگ زد گفت چی شد سقط کردی؟😐😐😐😐گفتم نه خداروشکر هردو قلب دارن گفت إ خب پس باشه من برم کار دارم خداحافظ😂😂😂😂اینجور ادما مشکلات روحی روانی دارن همه چی رو برای خودشون میخوان اونا که خبر ندارن ما با چه بدبختی بچه دار شدیم. بخدا تا خود ۴ ماه مدام پیشم میگفت فلانی سقط کرد فلانی کرونا گرفت بچش مرد خودشم داره میمیره اوج کرونا بود و من پر از استرس. شوهرم تا فهمید دیگه به هر بهانه ای نمیذاشت بیاد پیشم یا زنگ میزد خودش جواب میداد. شده بودم یه ادم استرسی. تو هم اصلا حرف و حدیثا عین خیالت نباشه فقط و فقط به کنجدت فکر کن و تمام.

خداياشكرت....❤️