2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
😂😂😂ای خدا عجب ماجراهایی دارین کلا پس خونوادگی مشکل غذا دارین پسرتون ترکیبی شده😂😂ولی سعی کن الان ...

خيلي خووووووبه  واقعا حسن هستش سالم خوري ولي سالم خوري  اذيتم ميكنه😢الانم كه بخاطر قند كم بايد بخورم همش گشنمه تقريبااا دوهفتس قند تابلوهاروًحذف كردم ولي ده روز اينا برنج ونونم كم كردم

ولي چون دستگاه نداشتم تازه سه روزه دارم اندازه ميزنم

گشنگي خيلي بهم فشار مياره😢

فقط تو و پسرم ميگين دخترررررره😍😍😍 بي صبرانه منتظر اخر مردادم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان آنوکساهامو نگاه کردم . تو در یخچال بودن . انگار مواد توش جابجا نمیشه . یعنی فاسد شده ؟

اتوکسا یخچالی نیست ولی دمای کمتر از ۲۵ سانتی گراد نگهداری بشه امروز هوای کرج تا ۳۸ درجه هم گرمه اگه خونه کولر نباشه مطمنن دما بالاتر از ۲۵ درجه هست وباعث خراب شدن امپولات میشه یخچالی نیست ولی اگه خونتون گرمه بهتره تو یخچال نگهداری  قبل تزریق هم دربیار چند دقه تو دمای محیط باشه بعد عادیه اگه اب شفاف سفت شده باشه بخاطر فشار بیرون ودرون یخچال همون نظریه انبساط وانقباظ عمل میونه بگیر جلو نور اگه توش تیکه سفید دیدی خرابه واگر نه استفاده کن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اره عزیزم سیکلم لانگه اول ال دی بعد سینافکت الان گونال 

عزیزم ذخیرت چند بود؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من یه سوال بپرسم امپول ناکسپرین 40 همون 4000 هستش من امروز این امپولم تموم شد دوتا شرکت مختلف ...

مهم نيست شركتاشون فرق داره من از اول انتقال امرو ٤ امين مدلي بود كه زدم يا بيخود بود يا جاش بد بود اينسري بعد دوماه بار اول بود كبووووووودي بنفش تو حجم زياد داد

این مشکلم به جز سرما خوردگی به چیز دیگه ای مربوط میشه یعنی

عزیزم به خودت استرس نده برو دمترت ویزیت کنه.... 

چرا الکی به خودت استرس میدی؟ 

ببین عزیزم من تو بارداریم حتی ذالت الریه کردم کلی آنتی بیوتیک تزریقی گرفتم زیر نظر دکتر و شکر خدا گل پسرم صحیح و سالمه.... 

خود درمانی نکن فقط برو دکترت ویزیت کنه اما الکیم به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اى جان  عزيزم مبارك باشه قلب نازنينش ١٢٠ سال براى مادر و پدرش بتپه💚💚💚😍😍😍😘😘 فردا نوبت ...

خیلی ممنون،همچنین خدا نی نی شمارو حفظ کنه الهی آمین🤲🤲نه دکترم گفت جمعه هستم بیا امروز رفتم دو هفته دیگه سونو دارم بازم 

خداروشکر مبارک باشه😍😍  انشالله تا آخرش به خوبی و راحتی بگذره چ روزی انتقال داده بودی؟

خیلی ممنون❤️❤️روز ۲۳ پریودم انتقال دادم،امروز که سونو شدم ۶ هفته بودم ولی اگه با پریودم حساب کنم ۷ هفته ام.