2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اگر باردارید باید طبق نظر پزشکتون برید جلو  پزشک باید تشخیص بدن مشکل از کجاست  میتونه از ...

خودم احساس میکنم که سردم شده،اینجا خیلی هم گرد و غبار اومده،بچه ها یعنی خدایی نکرده بزای جنین مشکل پیش نیومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم احساس میکنم که سردم شده،اینجا خیلی هم گرد و غبار اومده،بچه ها یعنی خدایی نکرده بزای جنین مشکل پ ...

نه مشکلی پیش نمیاد ولی در اولین فرصت با دکترت ارتباط بگیر عزیزم

بچه ها امروز رفتم پیش دکترم گفتم امکانش هست بهم دگزا یا پردنیزول بدید حداقل بتونم شرایطو بهتر کنم گف ...

من پردنیزول ۵ روزی دوتا یک صبح یک شب.البته کم خونی وافت پلاکت دارم این بهم یکم کمک میکنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خیلی نگرانم این سرما و لرز به جنینم ربط نداره،مشکل پیش نیومده

حتما از کولر سرما خوردی عزیزم انشاالله که چیزی نیست حتما بادکتر حرف بزن الانم اب نمک روزی سه چهاربار قرقره کن برای گلوت بخور بده سوپ بخور 

میخوام فیلم بگیرم برم حموم بیام چهارروزه حموم نرفتم ازترسم😑😑😂بعد بیام بگم

حتما یه دوش کوتاه بگیر.دوربین بزار روفیلم از دور  مثل اینا که میخوان خبر بارداری بدن.وای چه فیلمی بشه  یادگاری

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خودم احساس میکنم که سردم شده،اینجا خیلی هم گرد و غبار اومده،بچه ها یعنی خدایی نکرده بزای جنین مشکل پ ...

عزيزم عسل نخوریااااا تو سه ماه اول ضرر داره ماه های بعد هم کم و عسل شرکتی میتونی بخوری