2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه تو رو خدا دیگ استرس نداشته باش عزیزم بخاطر ترشح هورمون های حاملگی علایمت که خیلی هم خوب ..من خواه ...

پس بگو این چیزا بعضی وقتها ارثی هم هستش هاا مثل خواهرت هستی پس خیلی هم خوبه پس خیالت جمع باشه منم هم مامانم و خاله هام خیلی وضعشون بد میشد سر بارداری فکر کنم به اونا کشیدم😑😂داروهای من امپول پروژسترون و ناکسپرین،استرادیول،فولیک اسید ،ویتامین دی و ای،پردنیزولون،هیوسین ان بوتیل بروماید ،اسپرین

تا بریم سونو خیالمون جمع بشه به حق چهارده معصوم🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروهزاررمرتبه شكر هميشه اروم و شاد باااااشي الهي فقط دوروز مونده💃💃💃براي منم شد دوهفته🚶🏾‍♀️🚶 ...

عزیزم امروز روز ۲۳ انتقالمه ،من همش سردم میشه کولرم خاموشه،دوشب لرز داشتم فقط شبا،دیشب یکم تک سرفه هم داشتم،اما از نصفه شب هم لرزام بیشترشد هم ازصبح صدام گرفته قفسه سینه امم خیلی کم درد میکنه نمیتونم سرفه کنم سرفه هام درکل زیاد نیس فعلا،، چرک زیادی توگلوم حس میکنم ،به نظرتون خطرناک نیس؟؟؟

بچه ها امروز رفتم پیش دکترم گفتم امکانش هست بهم دگزا یا پردنیزول بدید حداقل بتونم شرایطو بهتر کنم گفت من پیشنهاد نمیدم ولی اگه فک میکنی میتونه بت کمک کنه برو بگیر از بعد انتقال روزی نصف بخور 

برا شما دستور مصرفشو چجور داد؟پردنیزول مصرف‌میکنید یا دگزا؟

عزیزم امروز روز ۲۳ انتقالمه ،من همش سردم میشه کولرم خاموشه،دوشب لرز داشتم فقط شبا،دیشب یکم تک سرفه ه ...

گلم آب نمک قرقره کن.بنظرم یه دکتر برو شایدسرماخوردی یا چاییدی.قبل هر دارویی با دکتر زنان مشورت کن.

سوپ رقیق وآب گرم باکلی عسل وچندقطره لیمو تازه  بخور

انگور هم نخور 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها کمک کنین اگه سوالمو میدونین

اگر باردارید باید طبق نظر پزشکتون برید جلو 

پزشک باید تشخیص بدن مشکل از کجاست 

میتونه از بارداریتون باشه میتونه خدایی نکرده سرما خوردگی باشه هرکدوم ک باشه طبق تشخیص پزشکتون بهتوت دارو میده برای درمانش

گلم آب نمک قرقره کن.بنظرم یه دکتر برو شایدسرماخوردی یا چاییدی.قبل هر دارویی با دکتر زنان مشورت کن. ...

عسل سه ماه اول بازدارى مضره خواهر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم