2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
بچها چرا یه سری ها انقدر بی شعورن ☹️☹️واقعان موندم خیلی امروز از این بعضی ادمها دلم گرفت  یه د ...

والا آدم میمونه چی بگه 

چرا تو زندگی دیگران دخالت میکنن 

چی بهشون میرسه؟ 

اهمیت نده عزيزم مهم نیست 

الان حال خودت و نی نی از همه چیز مهم تر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم زود زود علائم بگیری کوچولوها اذیتت کنن بیای بگی واای چیکار کنم 🤲😂 الهی آمین عزیزم پناه ب ...

انشاالله انشاالله علایما بیاین با جون و دل میخوامتون ..نه دیگ استرس نداشته باش خدا روشکر مثبت شدی البته خودم بدتر از شمام😅😅من که مادر شوهر و خانواده خودم می‌دونن ولی تاکید کردم به هیشکی نگن بعد سونو قلب بگن انشاالله با توکل به خدا ..خدایا خودت دامن همه ب منتظرا رو سبز کن ..کوثر بخدا این قدر انتظار و سختی و غم کشیدم هر لحظه از خدا میخوام دل همه ی منتظرا رو شاد کنه خیلی خیلی درکشون میکنم..بنظرم شما هم به همسرت بگو فعلا به کسی نگه فکر کن فامیل هاتون بدونن حالا برای تبریک میان خونتون مجبوری پا شی و بلاخره پذیرایی اینا استرس میگیری ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
به نظرتون واسه کل سیکل همین دو تا کافیه  میدونید کلا چند تا لازم میشه ؟ ببخشید عزیزم سوال پیچ ...

والا نمیدونم عزیزم بستگی ب بدن هر فرد داره منم نمیدونم باید باز تهیه کنم یا نه 😥

خواهش میکنم اگه بتونم سوالاتت رو جواب بده خوشحال میشم ❤️

انگور چی؟من الان روز دوم انتقالم.انگور زیاد میخورم چون معذرت می‌خوام سابقه یبوست دارم.

انگور بخور ولی زیاده روی نکن 

چون تابستون زیر کولر هن میشینید امکان داره خدایی نکرده سرما بخورید که انگور و خربزه تشدید میکنه این حالت رو 

من امروز رفتم سونو،خداروشکر همه چی خوب بود و قلبش میزد البته من نشنیدم،ولی دکتر گفت میزنم😊😊😊

به به مبارک باشه الهه جون خدا رو هزار مرتبه شکر انشاالله بقیه ی ماه ها رو هم بسلامتی سپری کنی 😍♥️♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
والا نمیدونم عزیزم بستگی ب بدن هر فرد داره منم نمیدونم باید باز تهیه کنم یا نه 😥 خواهش میکنم اگه ب ...

مرسی عزیزم ممنون میشم انتهای سیکلتون بهم بگید چقد شد 

ان شاالله نتیجه اش ختم ب اولاد سالم باشه برات عزیزم 

والا آدم میمونه چی بگه  چرا تو زندگی دیگران دخالت میکنن  چی بهشون میرسه؟  اهمیت ند ...

همین چی بهشون میرسه نسرین جون ،دارم خودمو اروم میکنم ارزششو ندارن خودم کلی استرس دارم جا برای اینا دیگه ندارم 🥺

ممنونم ازت خودت بهتری؟

بچها چرا یه سری ها انقدر بی شعورن ☹️☹️واقعان موندم خیلی امروز از این بعضی ادمها دلم گرفت  یه د ...

ای بابا امان از دست این جور آدم ها مخصوصا جاری ها ..بی خیال باش حرص نخور خدا روشکر که مادر شدی بزار هر حرفی میزنن بزنن تو اعصابت خراب نکن ..هممون از این جور آدما داریم اطرافمون ..

برای یبوست آب شیر بریز تو بطری شیشه ای کنارت بزار خیلی بخور آب خیلی برات خوبه  سبزی، کاهو بخور ...

ممنون عزیزدلم.اره کاهو میخورم.سبزی خوردن باید تهیه کنم فعلا ندارم.

کامل هم استراحتم .فقط واسه سرویس بهداشتی بلند میشم.

چهارشنبه عصر انتقال دادم.هنوز حمام نرفتم،چند روز دیگه میتونم برم؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘