دوستان من خیلی نیاز ب تجربتون دارم ولی در کنارش حس میکنم خیلیا توی پانکچر ب مشکل خوردن و فک میکنم تو این مورد چون یکبار با شکست مواجه شدم میتونم بهتون طبق تجربه خودم یه کمکی کرده باشم
من تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودم
رفتم پیش دکترم ویزیت شدم و دکترم منو وارد سیکل ای وی اف کرد و شروع کردم به زدن امپول های گونال
ناگفته نماند ک به سختی این داروها گیر میومد و من حاضر ب خریدن امپولهای ایرانی و با هر سختی بود حتی با هزینه بیشتر امپولها رو پیدا کردم و زدم سرتونو درد نیارم سونو شدم و بعد از زدن تعداد زیادی امپول بهم گفتن خوب شما حدود ۲۱تخمک داری با سایز های ۱۵ به بالا و این شرایط عالیه بریم برای تخمک کشی و باورتون نمیشه خانمایی بودن با ۵تا تخمک انقد درد داشتن ک نگو ولی من با ۲۱ تخمک هیچ دردی نداشتم و عادی بودم
رفتیم اتاق عمل و خیلی خوشال از اینکه چقدر تعداد تخمکا زیاده و بقیه فقط ۵تا ۱۰ تا یا خیلی زیاد ۱۲داشت اما من ۲۱تخمک ب هرکی میگفتم باور نمیکرد
خلاصه از اتاق عمل اومدیم بیرون و پرستارا اومدن برا فشار گیری و شرایط بیمارا ببینن بعد از چند ساعت ک همه ب هوش اومدیم دکتر دونه دونه اومد بالا سرومون و باهامون صحبت کردن حالمونو پرسید و تعداد جنینا رو بهمون گفت چشمتون روز بد نبینه طرف ۵تا تخمک داشت ۵تا جنین
یکی ۱۰ تا تخمک ۶تا جنین
یکی ۳تا تخمک ۲تا جنین
به من ک رسید دکتر گفت دختر تخمکات پوچ بود همشون و فقط یک تخمک به سختی جنین شد چهره من اون لحظه😐
چند روز بعدش نوبت دکترمک گرفتم رفتم پیشش گفتم من مجدد میخام تخمک کشی شم اون یه جنین رو نمیخام گفت بیا انتقال میدم برات خیلیا بودن با یه جنین باردار شدن گفتم نمیخام باید مجدد منو تخمک کشی کنید گفت پس ۳ماه دیگه بیا گفتم باشه رفتم ۱ماه قبل از شروع مجدد امپولا ال دی خوردم با تحقیقی که کردم خیلیا اینکارو کرده بودن بعد همون ماه کاری که کردم رفتم با این ک وضعیت مالی خوبی نداشتیم از گرونترین تقویتی ها خریدم اووبوست فرتیل اید کیوتن نوروبین ویتامین دی یک ماه تمام خوردم و دوباره همون امپولا رو شروع کردم
ایندفه برا تخمک کشی ک رفتم ۱۸ تا تخمک داشتم با سایز ۱۵ ب بالا زمان تخمک کشی ک رسید انقد درد داشتم که داشتم منفجر میشدم دکتر ساعت دو رسید انقد از درد یه جیغ شده بودم ک اولین نفر منو بردن برا تخمک کشی
از ۱۸ تا ۱۰ تاش جنین شد
میخام بگم اگر جنیناتون کم بود یا بی کیفیت بود از امپول نیست برید بررسی کنید چ کمبودهایی بدنتون داره
امپول فقط وطیفش تشکیل تخمک و رشده اینکه کیفیت در چه حد باشه بستگی به بدن شما داره