2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
پس بگو این چیزا بعضی وقتها ارثی هم هستش هاا مثل خواهرت هستی پس خیلی هم خوبه پس خیالت جمع باشه منم هم ...

آره عزیزم فکر کنم یه قسمتیش ارثیه ولی من با علایم خیالم جمعتر😁😅😅شما هم داروهاتون زیاد ..آره الهی به حق خانم معصومه همه ی منتظرها خیلی زود دامنشون سبز بشه و دوستانی که انتقال دادن هم همشون مثبت شن و همه ی باردارها بسلامتی بچه هاشون رو بغل بگیرن ما هم بینشون ..وای یعنی میگم زودتر وقت سونو برسه برم ببینم چه خبر که باورم بشه ..یعنی باید نشونم بدن تا خیالم راحت شه و باور کنم ..واقعا کوثر خدا خدا میکردیم مثبت شیم الان هم برای ساک حاملگی دعا میکنیم ای خدا خودت همه ی مراحل رو بخوبی و بدون هیچ مشکلی برامون سپری کن🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

ایندفه برا تخمک کشی ک رفتم ۱۸ تا تخمک داشتم با سایز ۱۵ ب بالا زمان تخمک کشی ک رسید انقد درد داشتم که داشتم منفجر میشدم دکتر ساعت دو رسید انقد از درد یه جیغ شده بودم ک اولین نفر منو بردن برا تخمک کشی 

از ۱۸ تا ۱۰ تاش جنین شد 

میخام بگم اگر جنیناتون کم بود یا بی کیفیت بود از امپول نیست برید بررسی کنید چ کمبودهایی بدنتون داره 

امپول فقط وطیفش تشکیل تخمک و رشده  اینکه کیفیت در چه حد باشه بستگی به بدن شما داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من خیلی نیاز ب تجربتون دارم ولی در کنارش حس میکنم خیلیا توی پانکچر ب مشکل خوردن و فک میکنم تو این مورد چون یکبار با شکست مواجه شدم میتونم بهتون طبق تجربه خودم یه کمکی کرده باشم 

من تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودم 

رفتم پیش دکترم ویزیت شدم و دکترم منو وارد سیکل ای وی اف کرد و شروع کردم به زدن امپول های گونال 

ناگفته نماند ک به سختی این داروها گیر میومد و من حاضر ب خریدن امپولهای ایرانی و با هر سختی بود حتی با هزینه بیشتر امپولها رو پیدا کردم و زدم سرتونو درد نیارم سونو شدم و بعد از زدن تعداد زیادی امپول بهم گفتن خوب شما حدود ۲۱تخمک داری با سایز های ۱۵ به بالا و این شرایط عالیه بریم برای تخمک کشی و باورتون نمیشه خانمایی بودن با ۵تا تخمک انقد درد داشتن ک نگو ولی من با ۲۱ تخمک هیچ دردی نداشتم و عادی بودم 

رفتیم اتاق عمل و خیلی خوشال از اینکه چقدر تعداد تخمکا زیاده و بقیه فقط ۵تا ۱۰ تا یا خیلی زیاد ۱۲داشت اما من ۲۱تخمک ب هرکی میگفتم باور نمیکرد 

خلاصه از اتاق عمل اومدیم بیرون و پرستارا اومدن برا فشار گیری و شرایط بیمارا ببینن بعد از چند ساعت ک همه ب هوش اومدیم دکتر دونه دونه اومد بالا سرومون و باهامون صحبت کردن حالمونو پرسید و تعداد جنینا رو بهمون گفت چشمتون روز بد نبینه طرف ۵تا تخمک داشت ۵تا جنین 

یکی ۱۰ تا تخمک ۶تا جنین 

یکی ۳تا تخمک ۲تا جنین 

به من  ک رسید دکتر گفت دختر تخمکات پوچ بود همشون و فقط یک تخمک به سختی جنین شد چهره من اون لحظه😐

چند روز بعدش نوبت دکترمک گرفتم رفتم پیشش گفتم من مجدد میخام تخمک کشی شم اون یه جنین رو نمیخام گفت بیا انتقال میدم برات خیلیا بودن با یه جنین باردار شدن گفتم نمیخام باید مجدد منو تخمک کشی کنید گفت پس ۳ماه دیگه بیا گفتم باشه رفتم ۱ماه قبل از شروع مجدد امپولا ال دی خوردم با تحقیقی که کردم خیلیا اینکارو کرده بودن بعد همون ماه کاری که کردم رفتم با این ک وضعیت مالی خوبی نداشتیم از گرونترین تقویتی ها خریدم اووبوست فرتیل اید  کیوتن نوروبین ویتامین دی یک ماه تمام خوردم و دوباره همون امپولا رو شروع کردم

ایندفه برا تخمک کشی ک رفتم ۱۸ تا تخمک داشتم با سایز ۱۵ ب بالا زمان تخمک کشی ک رسید انقد درد داشتم که داشتم منفجر میشدم دکتر ساعت دو رسید انقد از درد یه جیغ شده بودم ک اولین نفر منو بردن برا تخمک کشی 

از ۱۸ تا ۱۰ تاش جنین شد 

میخام بگم اگر جنیناتون کم بود یا بی کیفیت بود از امپول نیست برید بررسی کنید چ کمبودهایی بدنتون داره 

امپول فقط وطیفش تشکیل تخمک و رشده  اینکه کیفیت در چه حد باشه بستگی به بدن شما داره

آره عزیزم فکر کنم یه قسمتیش ارثیه ولی من با علایم خیالم جمعتر😁😅😅شما هم داروهاتون زیاد ..آره الهی ...

امیدوارم زود زود علائم بگیری کوچولوها اذیتت کنن بیای بگی واای چیکار کنم 🤲😂

الهی آمین عزیزم پناه بر خودش 

اره والا من الان از امروز انقدر استرس گرفتم انگار اولین بار میخواهم برم ازمایش خدا خودش به دلمون آرامش بده شوهر من که میگه فردا اگه خوب بود به همه میگم 🤦میگم بریم سونو بعد میگه ن نمیتونم خودمو کنترل کنم حالا که خدا بهمون داده انشالله برامون نگه میداره الانم همه مشکوک شدن هی سوال میپرسن 😑

بچه ها امروز رفتم پیش دکترم گفتم امکانش هست بهم دگزا یا پردنیزول بدید حداقل بتونم شرایطو بهتر کنم گف ...

برای من شبی نصف دگزا داده انتقال های قبلیم پردنیزولون داشتم ..دکتر من برای اکثر مریض هاش میده ..بنظرم روزی یک پردنیزولون یا نصف دگزا مشکلی ایجاد نمیکنه اکثر دخترا دارن این جا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
گلم آب نمک قرقره کن.بنظرم یه دکتر برو شایدسرماخوردی یا چاییدی.قبل هر دارویی با دکتر زنان مشورت کن. ...

زینب جون عسل خوب نیست دیروز دکتر بهم گفت عسل اصلا نخور..شما خودت هم نخوری ها

بچها چرا یه سری ها انقدر بی شعورن ☹️☹️واقعان موندم خیلی امروز از این بعضی ادمها دلم گرفت 

یه دوستم که میرم پیشش امپول میزنم بهم گفته بود تو بارداری اینا امپولها میزنی من توضیحی براش ندادم فقط گفتم فعلا دکتر داده باید بزنم ،بعد یه روز زنگ زد گفت اره خواب دیدم بارداری و از این حرفها و راستشو بگو منم گفتم ببینم خدا چی میخواد هیچی معلوم نیست دوست ندارم کسی بدونه فعلن 

امروز بهم گفت اره من راستش خواب ندیدم جاریت به پسرم که نونوایی بود گفت اره از مادرت تشکر کن جاریمو آمپول میزنه جاریم بارداره 😐😐😐😐😐بعد من پسرم میاد خونه میگه اره مامان این خانمه بارداره فامیلش بهم گفت و بعد که برام زنگ میزنه 

چجوری یه جاری انقدر میتونه بی شعور باشه اخه ب تو چ از من همه بزرگتره تو خانواده شوهرم این فقط این طوریه همیشه خدا در حال حرف زدن پشت دیگرانه اینم بگم هیچکس درباره دکتر و اینا چیزی نمیدونه چون من اصولن ادمی هستم با کسی درباره این چیزا حرف نمیزنم این پیش خودش فکر کرده به یه بچه کوچیک اینا رو گفته که در بیاره ماجرا چیه در صورتی که همش خونه ما هست پیش خودم هیچ سوالی نپرسیده 🙁

ببخشید که اینجا گفتم خیلی حرص خوردم غیر شما خواهرا نمیدونستم با کی حرف بزنم 

ممنون همچنین  دوتا ۹۰۰ واحدی گرفتم دونه ای ۳۶۰۰ دکتر معدنی دکترمه

به نظرتون واسه کل سیکل همین دو تا کافیه 

میدونید کلا چند تا لازم میشه ؟

ببخشید عزیزم سوال پیچت میکنم منم قراره پانکچر بشم میخوام ببینم چقد پول باید براش اماده کنم 

عسل سه ماه اول بازدارى مضره خواهر

انگور چی؟من الان روز دوم انتقالم.انگور زیاد میخورم چون معذرت می‌خوام سابقه یبوست دارم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘