دوستان من خیلی نیاز ب تجربتون دارم ولی در کنارش حس میکنم خیلیا توی پانکچر ب مشکل خوردن و فک میکنم تو این مورد چون یکبار با شکست مواجه شدم میتونم بهتون طبق تجربه خودم یه کمکی کرده باشم
من تنبلی تخمدان و پلی کیستیک بودم
رفتم پیش دکترم ویزیت شدم و دکترم منو وارد سیکل ای وی اف کرد و شروع کردم به زدن امپول های گونال
ناگفته نماند ک به سختی این داروها گیر میومد و من حاضر ب خریدن امپولهای ایرانی و با هر سختی بود حتی با هزینه بیشتر امپولها رو پیدا کردم و زدم سرتونو درد نیارم سونو شدم و بعد از زدن تعداد زیادی امپول بهم گفتن خوب شما حدود ۲۱تخمک داری با سایز های ۱۵ به بالا و این شرایط عالیه بریم برای تخمک کشی و باورتون نمیشه خانمایی بودن با ۵تا تخمک انقد درد داشتن ک نگو ولی من با ۲۱ تخمک هیچ دردی نداشتم و عادی بودم
رفتیم اتاق عمل و خیلی خوشال از اینکه چقدر تعداد تخمکا زیاده و بقیه فقط ۵تا ۱۰ تا یا خیلی زیاد ۱۲داشت اما من ۲۱تخمک ب هرکی میگفتم باور نمیکرد
خلاصه از اتاق عمل اومدیم بیرون و پرستارا اومدن برا فشار گیری و شرایط بیمارا ببینن بعد از چند ساعت ک همه ب هوش اومدیم دکتر دونه دونه اومد بالا سرومون و باهامون صحبت کردن حالمونو پرسید و تعداد جنینا رو بهمون گفت چشمتون روز بد نبینه طرف ۵تا تخمک داشت ۵تا جنین
یکی ۱۰ تا تخمک ۶تا جنین
یکی ۳تا تخمک ۲تا جنین
به من ک رسید دکتر گفت دختر تخمکات پوچ بود همشون و فقط یک تخمک به سختی جنین شد چهره من اون لحظه😐