2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

سلام دخترا صبح آدینه بخیر.  

یه سوال

من روز انتقال کارت جنینم ازم گرفتن وکارت دیگه ای هم ندادن

روال کاری  اینطوریه؟

کارت جدید هم نمیدن برای فریز های دیگه؟  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم من شمالم و الان در خنكترين حالت هوا ٢٤ درجه س  فكر كن روز ب بالاى ٣٢ ميرسه چطور ميشه گذا ...

عزیزم یعنی داخل خونه کولر روشن نمیکنید؟ دمای بالای ۲۷ ۲۸ درجه واقعا تحملش سخته ، دمای خونه با کولر روشن حداقل زیر ۳۰ درجه ست قطعا.

من خودم میذارم توی پایینترین کشوی کابینت که نزدیک به سطح زمینه، اونجا دماش زیر ۲۵ درجه ست. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

آدينه تون بخير دوستان

ميگم من قندخونم ناشتا تست زدم ٨٤ بود

خوبه ديگه نه؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شوره جان آنوکسارو کجا میزاری ؟ الان از دریخچال دراوردم تو دمای محیط موند مواد توی سرنگ جابجا شد اولش ...

هوا گرم شد گداشتم داخل جامیوه ایی یخچال که اگه کم باشه در یخچال میزارم. پیش بیاد کولر خاموش باشه چند ساعت خونه جهنم میشه. نباید به قسمت پشت یخچال که سرده تزدیک باشه. هر وقت داخلش بلور دیدین یعنی مایع صاف نبود خراب شده

خدایا شکرت
من بتا زده بودم فشارم میافتاد. ۵ طبقه ناقابل 🙄 میترسیدم حالم بد بشه. اخه سابقه داشتم فشارم بیافته

آهان خوب شرایط خاص بوده..... 

منظورم این بود خیلی از دوستان از پله واهمه دارن و فکر میکنن بعد انتقال پله بالا پایین کنن منفی میشن برا این گفتم سوال کنم ببینم ترست از پله چی بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یعنی داخل خونه کولر روشن نمیکنید؟ دمای بالای ۲۷ ۲۸ درجه واقعا تحملش سخته ، دمای خونه با کولر ر ...

چرا خب روشن ك ميكنيم اما من چون با بادكولر استخون هام درد ميگيره ٢٤ساعت ك روشن نيستى تايم هايي ك ديگه خيلى گرم باشه

ولى در كل ب نظرم الان جاى انوكسا واقعا تو يخچاله 

مگر فصل پاييز و زمستون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عالیه عزیزم. 

خداروشكر❤️❤️

سلام بچه صبحتون بخیر .من الان یه بی بی چک دیگم زدم اینم مثل دیروزیه زیر یدقه مثبت شد واقعا باردارم ی ...

سلام عزیزم، بله دیگه خیالت راحت باشه، ولی به همسرت نگو هنوز، جواب آزمایشات رو نشونش بده حسابی سوپرایز بشه 😍

سلام عزیزان  من شیاف واژینال استفاده میکنم.بار اول مشکلی نداشتم.ولی دیروز هم صبح و هم شب ریخت. ...

عزیزم هر کاری کنی یکمش می‌ریزه اشکالی نداره، یکم عمیق‌تر بذار و کامل دراز بکش .

اي خدااااا قربوووووونت برم كه دغدغه هاي منووو ميشناسي😂😂😂🙏🙏🙏💋💋💋👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️ ...

😂😂😂😂آره دقیقا می‌دونم چقدر پسر گلت اذیتت می‌کنه سر نخوردن غذا واسه اون گفتم ..ولی عزیزم باور کن این بچه ات خیلی آروم و حرف گوش کن میشه قبلا هم بهتون گفتم از روی بچه ها اطرافیانم میگم ..بعدش این که اونروزی بهت پیام دادم نخوندی عزیزم فهمیدم خیلی ظریف هستی و بدغذا😁😁یعنی پسرت به خودت رفته😂😂حسم میگ یه دختر آروم عشق داری و کلی قربون صدقه اش میری هر روز😍😍😍 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچها یه چیز بگم بخندین سر صبح رفتم سرویس بجای فرهنگی یهو رو توالت ایرانی نشستم 🤣🤣🤣یهو یادم امد مث ...

عزیزم جنینی که بخواد به این راحتی نگیره مطمئن باش قرار نبوده بگیره.... 

خیالت راحت.... 

جنین رو وقتی انتقال میدن داخل رحم مثل اینه دونه کنجد رو بریزن تو عسل مگه به این راحتیه بخواد هر جا دوست داره بره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شمارشو بزار ببينم دارم تو گوشيم من زنگ ميزنم جواب ميدن، امروز بعد انتقال روز اولي از خونه او ...

ممنون میشم،اگه شماره ر لطف کنین بااینکه حتی اگه بعدظهر هم تشریف بردین لطف کنین از حسابداری هزینه ش ر بپرسین خیلی خیلی ممنون میشم.

چون خودم باید هزینه ش ر جفت و جور کنم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
 خلاصه روزای قشنگی بود اما بعدش به دلایل خیلی زیاد واسترس وفشار روحی از دستش دادم وهمه رویاهایم ...

ان شالله كه ٦/٧ روز ديگه مياااااااي با يبتاااااي عالي و همه چي خيلي خوب و عاليپيش ميره به اميد خدااااا

كارت جنينم باز هر وقت برات ميزنن مجدد