2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نمیدونم درصد خطا رو .ولی اگر آمپول نزده باشی خطا نمیده نمیدونم یعنی اصلا نزنم؟الان روز چندمی 

من دوتا امپول hcg زدم روز ۳و۶انتقال روزه یازده بی بی زدم مثبت شد برا من زیاد تو بدنم نمونده بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این دارو اصلا یخچالی نیست، روش هم دماش رو نوشته  که میشه دمای اناق یا حداقل یه جای اتاق ...

عزیزم به شرطی که دمای اطاق زیر ۲۵ باشه.... 

مثلا خونه ما معمولا دما بالای ۲۵ هست. خیلیم اهل کولر نیستیم و معمولا دمای خونه حدودای ۲۷-۲۸ هست برا همین من همیشه تو یخدان یونولیتی نگه میداشتم اما یخچال نمیذاشتم چون دماش خیلی پایینتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به شرطی که دمای اطاق زیر ۲۵ باشه....  مثلا خونه ما معمولا دما بالای ۲۵ هست. خیلیم اهل کو ...

انا جان من الان نگاه کردم سرنگو که تکون میدم موادش بالا پایین نمیشه . خرابه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم من شمالم و الان در خنكترين حالت هوا ٢٤ درجه س  فكر كن روز ب بالاى ٣٢ ميرسه چطور ميشه گذا ...

من برا همین بالا رفتن یه یخدان یونولیتی داشتم میذاشتم تو اون بعد از این ظرفهای یخ مخصوص دارو داشتم میذاشتم یخ میزد و میپیچیدم تو پارچه و میذاشتم داخل یخدان البته یه کم با فاصله از داروها. یه دماسنجم توش میذاشتم وقتی دماش می رسید نزدیک ۲۰ یخش رو عوض میکردم. اینطوری دیگه خیالم راحت بود. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زمستون همون سال تقدیر من جای دیگه رقم خورده بود     تو یک کلمه میتونم بگم وبقیه به لطف خد ...

عزیزم روزای خوب تو راهه اندکی صبر سحر نزدیک است ان شاالله که جواب همه ی سختی هاتو‌بگیری الهی آمین 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آنا جون یه سوال دارم..... من روز اول انتقالم یه نصف اچ سی جی زدم روزسوم انتقال هم یه نصف دیگه اچ س ...

عزیزم من خودم تو انتقال دومم که منفی شد روز ۲ و ۵ انتقال هاش سی جی داشتم اونم کامل روز 14 که آز دادم منفی بود. 

اما خوب انتقال سومم همینطور بود و شکر خدا بتام ۶۰۰ شد. 

منطورم اینه اثرش بعید میدونم بمونه.... 

اما من شخقا اصلا بی بی چک رو توصیه نمیکنم فقط آز اونم روز تعیین شده.... 

ای جااان😍😍 حالا بذار چهاردست و پا برن همه چی تغییر میکنه. منم دخترم دندون داره دوتا ولی پسرم ...

عزیزم نگران نباش برا منم کلا پسرم تاخیر فاز داشت.... 

تو این چیزا تبلن ناقلاها اما از دیوار راست بالا رفتنو زرنگن.... 

البته برا من دخترمم شیطونه اما پسرم شیطونتره.... 

سلام بچه صبحتون بخیر .من الان یه بی بی چک دیگم زدم اینم مثل دیروزیه زیر یدقه مثبت شد واقعا باردارم ی ...

عزیزم مبارکه..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین.... 

سلام عزیزان  من شیاف واژینال استفاده میکنم.بار اول مشکلی نداشتم.ولی دیروز هم صبح و هم شب ریخت. ...

عزیزم اگه حداقل نیم ساعت دراز کشیدی حله. پروژسترونش جذب شده.... 

اونی که بیرون میاد نگهدارندشه.... 

نگران نباش.... 

بچه ها من کلا 30برج پریود میشم ولی تخمک کشی که کردم 22,شدم الان این ماه 30میشم یا 22,کیا بعد تخمک کشی تاریخشون عوض شد یکی کمک کنه 💖

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم اگه حداقل نیم ساعت دراز کشیدی حله. پروژسترونش جذب شده....  اونی که بیرون میاد نگهدارندشه ...

ممنونم عزیزممم.آره حداقل دو ساعت روز دراز میکشم.شب هم که تا صبح دراز کشیدم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
آره‌عزیز‌پیش‌محمدی‌رفتم ۳ماه‌بودداشتم‌میخوردم.شایدم‌بیشتر خسته‌شده‌بودم‌ازش.همم‌حس‌میکردم‌پوستمو‌خ ...

من اخرین بار زنگ زدم گفت تاآخر بارداری بخور منم گفتم ماه ۷ یا ۸ باهاش تماس میگیرم الان زنگ زدم کلی حرف چرا زودتر زنگ نزدی اینهمه هزینه کردین یه ویزیت میشدین. گفتم خوب خودتون گفتین. میگه شایدمی تونستم زودتر قطع کنم با آزمایش😑 منم که خودم سر خود باید میدونستم الان گفت یک ماه بعد زایمان آزمایش بده ببینم میشه قطع کرد. حالا می گم کدوم فاکتورها رو آزمایش بدم چیزی نمیگه میگه بعدا میگم🙄 من میخواستم بگم زنان برام بنویسه دیگه با آزمایش برم پیشش. خلاصه خیلی رو مخ  بود

خدایا شکرت