2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
@عبدالواحد ‍  عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به محضر آقا امیر المومنین ع دعای یستشیر رو خو ...

الهی امین 

ممنونم alaae جون قربون محبتت 

خودت هم زود زود دامنت سبز بشه و از صف منتظرها بیای بیرون 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
رفتم الان سرخود یه امپول ویتامین د۳ زدم با نوربیون ایرانی هرچی گشتم خارجی پیدا نکردم😐 البت قبلا دو ...

هر روز حدود ۴۵ دقیقه تا یه ساعت پیاده روی کن حتما...ویتامین دی و هم اگه خیلی کمه یه هفته یا ده روز دیگه دوباره یه دونه دیگه بزن...

یک ماه قبل انتقال هم قرص فرتیل سی ام بخر روزی سه وعده بخور عاااالیه برای آماده سازی رحم و مخصوص پیش از انتقال جنینه البته یکم گرونه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب سالگرد ازدواج امام علی و حضرت فاطمه اس😢یادمه اولین باری که رفتم دکتر برای اقدام چقدر خوشحال بو ...

عزیز دلم

قربون دل شکسته ت

مولای ما علی علیه السلام خوب بلده پدری کنه

ان شاء الله به مظلومیت اقام امیرالمومنین به زودی دلت شاد میشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کجایی مگه؟

عزيزم من شمالم و الان در خنكترين حالت هوا ٢٤ درجه س 

فكر كن روز ب بالاى ٣٢ ميرسه چطور ميشه گذاشتش بيرون

نميدونم والا بين علما اختلاف افتاده🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیز دلم قربون دل شکسته ت مولای ما علی علیه السلام خوب بلده پدری کنه ان شاء الله به مظلومیت اقام ...

قربونت برم عزیزم توام ان شالله هرچی ازش میخوای امشب بگیری و دلت شاد شه ❤️

من واقعاا واقعاا دلم شکسته اخه روزی که فهمیدم بعد اونهمه امپول و ... جنینام دوتاش با کیفیت کم روز شهادت حضرت فاطمه بود و من تو رویان با روضه ای که پخش میشد تا دم ماشین زار زدم😭😭😭کسیو جز مامانم ندارم زنگ زدم بهش گفتم اونم کلی برای دلم گریه کرد😔بعید میدونم جواب دل شکستمو نده حضرت فاطمه💔

عزیزم این دارو اصلا یخچالی نیست، روش هم دماش رو نوشته  که میشه دمای اناق یا حداقل یه جای اتاق ...

چى بگم

بين علما اختلاف افتاده 😄😄😄 در صورتى ك روش نوشته در دماى كمتر از ٢٥ درجه نگهدارى بشه

و الان توى خنك ترين حالت دما اينجا ٢٤ هست و روز خيلى بيشتره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امشب سالگرد ازدواج امام علی و حضرت فاطمه اس😢یادمه اولین باری که رفتم دکتر برای اقدام چقدر خوشحال بو ...

عزيزم روح پدر عزيزتون شاد

ان شاالله ب يمن بركت اين شب و روزهاى عزيز به زودى خبر بارداريتو ميدى بهمون🤲🏻💚🤲🏻💚

شما جز ليست هرروزى من هستى❤️❤️❤️

عزيزم روح پدر عزيزتون شاد ان شاالله ب يمن بركت اين شب و روزهاى عزيز به زودى خبر بارداريتو ميدى ...

الهی قربونت برم عزیزم ان شالله خدا بارداری خیلی خیلی بی دردسری رو برات رقم بزنه منم براتون دعا میکنم حتماا درسته اسم نمیبرم ولی ب یادتون هستم😘😘😘

الهی قربونت برم عزیزم ان شالله خدا بارداری خیلی خیلی بی دردسری رو برات رقم بزنه منم براتون دعا میکنم ...

😘😘💖💖❤️❤️

قربونت برم عزیزم توام ان شالله هرچی ازش میخوای امشب بگیری و دلت شاد شه ❤️ من واقعاا واقعاا دلم شکست ...

منم پانكچرم چهارتا تخمك بود ك دوتا جنين با كيفيت بى شد

منم تا خونه زار زدم ك چرا بدون مشكل از من و باذخيره خوب فقط همين

اصلا بهش فكر نكن

روز انتقال بهم گفتن يكيش ضعيفه رشد نداشته يكيش كيفيتش خوبه و يكى انتقال دادن همونم گرفت شكر خدا

خداى ما خداى مهربانى و بخشش هست💚💚

منم پانكچرم چهارتا تخمك بود ك دوتا جنين با كيفيت بى شد منم تا خونه زار زدم ك چرا بدون مشكل از من و ...

ولی واس من نگرفت عزیزم 😭بی سی بود واس من نمیدونم درست شنیدم یا نه بی سه یا بی سی 

دکتر گفت فولیکول هات ضعیف بوده و ....خلاصه ناامیدم کرد منم مشکلی ندارم فقط قوس داره رحمم که گفتن چیز مهمی نیس

کریستالی یعنی همون بلوری....  یعنی ببین توش انگاری تیکه های ریز یخ باشه با نه....  بزرگ ...

آنا جون یه سوال دارم.....

من روز اول انتقالم یه نصف اچ سی جی زدم

روزسوم انتقال هم یه نصف دیگه اچ سی جی زدم.....

دیگه هم نداشتم جز آمپول پروژستون وانوکسا...

حالابنظرت روز دهم بی بی چک بزارم درست نشون میده؟

تاثیر آمپل رفته؟میگن مثبت کاذب داره؟ یعنی چی واقعا بخاطر آمپول ۱۰ روز قبلش ممکنه اونم نصفه؟  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

تو تاپیک های دیگه خوندم تاثیرش هست باید تا۱۴ روز صبرکنی.بچه ها شماها این آمپول نزدین.من دوتا نصف زدم .فکرکنم نباید بی بی بزارم بزارم تا آزمایش بدم اینطوری بهتره

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد