2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خدا از زبونت بشنوه خواهر منم همش میگم منم بی بی چک مثبت یه روز میبینم ؟شکمم بزرگ میشه ؟از بس انتظار ...

به خدا منم تا دیروز مثل شما فکر میکردم قربونت برم من جلوی آیینه همش شکمم رو جلو میدادم و ادای باردارهارو درمیاوردم و دیگ بغض و گریه و فکر میکردم برای من از محالات ..ولی شد برای شما هم کم مونده آره داروهاتون خوب هستن کنارش تغذیه قوی هم داشته باش که انشاالله با اولین انتقال مامانی به حق امام جواد 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اخه هماتوم دیگه ندارم. دیروزم سونو بودم. دیگه برا همین توبارداری حواسم بودخودمو خسته نکنم

آها حالا منم تکرار کردم ازمایشمو کاش دیگه نباشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا را صد هزار مرتبه شکر خدا را شکر آن شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم 🤲🤲🤲 مبارک ...

قربونت برم محلا جون عزیزم که همش برام دعا کردی و بهم روحیه دادی خواهر.. انشاالله که شما هم با ضخامت عالی میری انتقال میدی و مامان میشی دیگ میدونی چقدر دوستت دارم هر روز برات دعا میکنم فدات شم 😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزممممم، خب طبیعیه مادر اول از همه نگران بچه هاشه ولی خب یجوری پرسیدی انگار زایمان کردی 🤣😂 یکم ...

اره واقعا بعد تا زمانی که لگداشونو حس نکنی همش نگرانی. والله کلا عمل راحتی بود فقط تا یک هفته سعی کن کامل استراحت داشته باشی بعدشم که باید مراقب باشی. کار خاصی نداره

خداياشكرت....❤️ 
سلام من یه چندوقتی که عضو این تاپیک شدم ودارم پیام هاتونو میخونم الا رسیدم به پیام مثبت شدن ازمایش ه ...

سلام عزیز دلم نمیدونی پیامت دوباره لبخند به لبم آورد خیلی ممنونم ازت محبت داری عزیزدلم خدا خوشحالت کنه ❤️❤️

انشالله قسمت همه این خوشی و حال خوب 

و برای حال دلت آرامش ارزو دارم ❤️

قربونت برم محلا جون عزیزم که همش برام دعا کردی و بهم روحیه دادی خواهر.. انشاالله که شما هم با ضخامت ...

قربونت بشم مامان رقیه آن شالله خدا از زبونت بشنوه مهربونم. آن شالله چند قلو باشند جبران این همه انتظار ت باشه عزیزم .آن شالله مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی و نی نی های ناز رو بغل بگیری عزیزم الهی آمین منم خیلی دوست دارم خواهرم😍😍😍💓💓💓💓💓💓💓💓💓 امیدوارم همیشه دلت شاد باشه عزیزم.🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خداروشکر انشاالله این تایم باقی مونده رو هم به راحتی و سلامتی بگذرونی عزيزم 

نسرین جان شما لکه بینی داشتی؟ چقدر ادامه داشت

من امروز یکمی لکه قهوه ای دارم مرکز تماس گرفتم گفت فقط همون دو تا پروژسترون رو ادامه بده تا سونوی بعدی. منم طبق مرکز پیش رفتم

ولی دیروز متخصص زنان گفت ب جز دو تا پروژسترون دو تا شیافم بزار

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@عبدالواحد‍ 

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به محضر آقا امیر المومنین ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی بحق امام علی ع بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله قسمت خودت عزیز دلمممم 🌹

قربووونت برم . ان شاالله❤️🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نفس جون به هوس کردی یا بخاطر فایده اش میخوای من مرباش رو دارم ها میتونم برات بفرستم به خدا از ته دلم ...

دستت دردنکنه خواهری هنینجوری میخواستم شنیده بودم خوبه گشتم پیدا نکردم بعد شما گفتی دارم تعجب کردم منم مرباشو گرفتم فدات بشم که انقد مهربونی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خدا از زبونت بشنوه خواهر منم همش میگم منم بی بی چک مثبت یه روز میبینم ؟شکمم بزرگ میشه ؟از بس انتظار ...

ان شاالله بزودی زود😍

بچه ها خواهرم مشهد روبروحرم آقا بود الان تماس گرفت سلام دادم ازطرف همه   همش صدامیومد توصحنش ی ...

اااای جاااان دلم 😍😭😭😭😭زیارت قبول