2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام شوره جانم  دکتر مصطفایی گفت تا استرادیول داری باید بیایی پیش خودم و بعدش مشفقی و بعد هم ن ...

ادامه همون هماتوم قبلیه این لک ها یادمه برا من یه چند روز بدون لک بود دوباره شروع شد لک ها که داشت دفع میشد انگاری. دقیق یادم نیست چند هفته بود قطع استرادیول تو یه برگه نوشتم که نمی دونم کجا گذاشنمش

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرهمسرم خيلي زنه خووووبيه ولي دخترش نميذاره با اينكه اون نميذاره تك و توك يچيزايي ازشون ميبينم ...

ما خواهر شوهر نداریم جاری ها روابط خوبی داریم 

در واقع تو کار هم دخالت نمی‌کنیم پرس و جو نمی‌کنیم 

من اگه نبینن تا نه ماه نگم باردارم کسی دلخور نمیشه 

سلام فریناز عزيزم  الان بهتری گلم؟.  من لکه بینی دارم کم ولی هست و درد زیر شکم  یک ...

سلام عزيزم

آره شكرخدا من خوبم عزيزم

ولى هرروز درد رو دارم ى مختصر

شنبه سونو دارم ان شاالله ك برم هماتومم برطرف شده باشه🤲🏻

صداى قلب قشنگ جوجه هم هنوز نشنيدم😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واقعا؟من از اولم ازدواجم عاشق دختر بودم بعدش كه قسمت اي وي اف شد فقط ميگفتم يدونه بااااااشه خداااياا ...

ای جان عزیزم، واقعا اول از همه باید سالم و صالح باشه و به خیر و مصلحتمون باشه ، دیگه دختر و پسرش هیچ فرقی ندارن هر دوشون پاره تن هستن مخصوصا ما با این راه سختی که داشتیم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
لیلا کجایی حوصلم سر رفت.میگم من اصلا علائمی حس نمیکنم.   تو روز ششم چجوری بودی فقط روز ۴ درد د ...

عزیزم منم پشت سر هم علائم نداشتم که مثلا یروز زیر دلم درد میکرد یکی دوروز هیچ علائمی نداشتم و گاهی اوقات یهو گر میگرفت بدنم سردم میشد همش . یروز معدم اذیت میکرد ترش میکردم همه اینارو تواین نه روز گذرا بود مدام این مشکلارو نداشتم تنها علائمی که به بارداربودن شک کردم درد سینه هامه که اونم خیلی خفیفه فقط یکم بزرگتر شدن ،دختر همه مثل هم نیستن بچه ها یسریاشون میگفتن ما هیییچ علائمی نداشتیم اصلا 

سلام عزيزم آره شكرخدا من خوبم عزيزم ولى هرروز درد رو دارم ى مختصر شنبه سونو دارم ان شاالله ك برم ...

ای جونم انشاالله میری بهترین صدای زندگیت رو میشنوی عزيزم 

انشالله که هماتوم هم دفع شده 

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ هماتوم گفت ۳۵ در ۱۸ میلیمتر. سرویکس هم فک کنم گفت ۳۰ . آره سرویکس ...

عزيزم لك بينى هم دارى با وجود هماتوم؟

ان شاالله ك همه چيز ختم ب خير ميشه💖💖

راستى قران خوشگلتم مبارك

صاحبش حافظتون باشه💚🤲🏻💚🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

تو گوگل سلام اربابم سرچ کردم خیلی قشنگه شماهم بزنید.

حس وحال خوبی میده.خیلی کوتاهه ولی پر ازعشق واحساس

هرکس گوش داد ودلش شکست التماس دعا  

باش مهربونم این چند روز باقیمونده روهم ان شاءالله با امید میگذرونم  توکل به خدا

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد