2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
خانماي حس شيشمي بيان منو تعيين جنسيت كنين😅😅من فقط سه نفرو از همون روز اول فهميدم انتقال دادن ...

یه عکس از سونوت بزار بتونم تمرکز کنم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا تمرکز ندارم ذهنم شلوغه ولی ۳۰ درصد یه دخمل خوشگل

یعنی ۳۰٪ دختر ۷۰٪ پسر؟ یا احتمال دختر بودنش ۳۰٪ بیشتره؟؟؟

عاقا برو یه جای خلوت تمرکز کن خببببب، بحث به این مهمیهههههه 😭😭😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی ۳۰٪ دختر ۷۰٪ پیر؟ یا احتمال دختر بودنش ۳۰٪ بیشتره؟؟؟ عاقا برو یه جای خلوت تمرکز کن خببببب، بحث ...

یه عکس از سونوت بده من حس ششم نیستم فرق دارم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی آمین عزیزم 🤲🌹 شوهر منم بد رانندگی می‌کنه من که امروز صندلی رو کامل خوابوندم قشنگ دراز کشیدم ...

عاره ان شالله جذب ميشه منم امرو يكم درد داشتم در حالي كاري نكردم همون صبونه پسرم و ناهارش دادمو ظرفاشستم لباسارو تا كردم گذاشتم كشوهاا و ساك پسرم رو جمع كردم برا اينجا  نيم ساعت با بازي مسواك زدم براش،قشنگ ولو شدم هي اسباب بازياشو مياره ميريزه برااينكه يهو خونه نتركه هي ميبرم بعد همسرم اومده ميگه چرارنگ اينجوريه

بعدش پشيمون ميشما ولي خوب خونه رو نسابيدم ديگه كاراي اينجوري ومجبوريم انجام بديم

مگر مثل بارداري اول من كلا خونه نباااشي دغدغت اونجوري فقط خودتي و خورد و خوراكت 🥴

عاره ان شالله جذب ميشه منم امرو يكم درد داشتم در حالي كاري نكردم همون صبونه پسرم و ناهارش دادمو ظرفا ...

آره کارای روزمره که هست چاره ای نیست ولی دیگه اتو کشی و اینا رو گفتم همسرم ببره خشکشویی فقط همون یه غذا بذارم و ظرف بشورم والسلام

یعنی ۳۰٪ دختر ۷۰٪ پسر؟ یا احتمال دختر بودنش ۳۰٪ بیشتره؟؟؟ عاقا برو یه جای خلوت تمرکز کن خببببب، بحث ...

دكترت بهت تگفت؟ من دكترم سر پسرم گفت احتمالا پسره

شوهرمم موقع جواب رفته بود نيلوووو دكتره گفته بود پسره از جواب ازمايش ولي نميدونم چجوري

دكترت بهت تگفت؟ من دكترم سر پسرم گفت احتمالا پسره شوهرمم موقع جواب رفته بود نيلوووو دكتره گفته ...

نه هیچی نگفت ، گفت الان معلوم نیست، واسه آنومالی بیای معلوم میشه.

میخواستم بگم نه تو رو خدا اون موقع هم نگو 😂😂

من بعد قلب دقيقا٧ هفته بوووودم ٤ تا استراديول داشتم هر ٥ روز گفت يكيشوووو قطع كن فك كنم چهارشنبه پي ...

سلام عزيزم 

به سلامتی انشاالله 

من که همچنان دارم میخورم تا انشالله یکشنبه برم سونو ببینم چه تصمیمی میگیره 

من پارسال مام بودم اون موقع اصلا ازمایش ذخیره ندادم ولی این بار که دادم ذخیرم ۲ بود از۸تا تخمک کشیدن ...

آره ذخیرت خوب بوده. انشالله با همین سه تا مامان دو قلوها میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤