2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
خوشحال باش علائم ندارى تهوع واقعا بده منم شكرخدا ندارم فقط جيشو🙈 شدم و ترش معده دارم درد سينه هم ...

فریناز جون فقط پاهام کمی بی حس میشه مخصوصا پای راستم ..آره خواهرم دیروز می‌گفت ما کلا علایم کم داریم تو حاملگی  می‌گفت فقط اعصابمون خراب میشه فکر کنم به اونا رفتم کم کم میگم خوب ها همین طوری نه ماه پیش بره 😅😅😅من تکرر ادرار هم ندارم هیچی هیچی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان رقیه علائم نداشتی من روز دوممه هیچی نه تیری نه دردی هیچی ندارم

نه عزیزم هیچ علایمی یعنی خنثی بودم مثل روزهای عادی ..همش منتظر علایم بودم هیچی نبود به علایم فکر نکن من خیلی استرس کشیدم و گریه میکردم که چرا علایم ندارم ولی خدا برام خواست انشاالله برای شما هم میخواد 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم هیچ علایمی یعنی خنثی بودم مثل روزهای عادی ..همش منتظر علایم بودم هیچی نبود به علایم فکر نکن ...

ممنونم انشالله بارداری راحتی داشته باشی سلامت بغل بگیری نی نیای گلتو

مرسی فداتشم حالا فرداام بی بی بزنم انشاالله مثبت بشه یکم بیشتر دلم قرص بشه .الهی امین 🤲😍🥰❤️🌹دکتر ...

مبارکت باشه عزیزم خیلی برات خوشحال شدم،انشاءالله که به سلامتی باشه،آزمایشتم حتمامثبته با یه بتایه عالی  

سرکلاژ بی هوشی کامل داره؟ بستری داره؟ 

من رفته بودم انتقال قبلی من روتخت بود ییهوشی کامل داشت  روتخت معاینه.بعد دکتراومد پرسیدم چیکار داشت انتقال بود؟گفت نه سرکلاژ کردن.بعدشم تختشو جابجاکردن سرم ودستگاه وصل بود تا دو ۳ساغت توهمون اتاق ماما بالا سرش بود بهوش میومد میخوابید ولی بیهوشی خیلی زیاد نیست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مامان خانوم چشمت روشن تبریک میگم بهت❤اتفاقا دیروز وقت اذان ظهر برای شما و بقیه کسایی که آز داشتن دعا ...

قربونت برم عزیزم خیلی شرمنده ام کردین با دعاهاتون .. انشاالله خودت هم نی نی تودلیت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی و همیشه لبت خندون باشه دلت شاد😍😍😍🥰🥰🥰

بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

ای جانم به برکت همین قرآن خدا حاجت رواتون کنه الهی آمین.منم دیشب به لطف خدا نیت کردم از جز ۱ شروع ختم قرآن.درکنارش چند فراض از جوشن  هم میخونم   خدا به حق جوادالائمه نظرکرده باشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد