2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

اینم دعای آغاز تلاوت ، نیت کنید، ان شاالله  تا ماه آینده که توکل بر خدا ختم کنم همگی حاجت روا به خیر مصلحت شده باشید. ان شاالله همگی خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

وای چه رنگ گوگولیه 😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم.

انشالله که به سلامتی سرکلاژ هم میکنی خیالت راحت میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

وای چه قدر نازه ایشالله مبارکت باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
راستی بچه ها امروز چله ی جدید زیارت عاشورا هم شروع میکنم اونم نیت کنید جانم فدای حسین و اولاد حسین و ...

قبول باشه عزیزم نی نی های شما دوقلو هستن

مبارک‌عزیز خییلی‌خوشحالم‌برات انشالله‌بارداریه‌خوب‌وراحتی‌داشته‌باشی. ماهاروهم‌دعاکن.جواب‌بگیریم‌ ...

قربونت برم صاحل جان انشاالله شما هم دوباره مادر بشین خیلی زود و پسرتون داداش بشه به حق حضرت علی اصغر..من رشت انتقال دادم مرکز مهر و انتقال دومرحله ای انجام دادم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام مبارکه برای منم دعا کن روز دوم انتقالمه پاهام درد میکنه به نظرت از زیاد خوابیدنه

مبارک باشه عزیزم پا درد خوب این جا دخترایی که مثبت شدن داشتن منم خیلی کم داشتم ولی فکرشم نمی‌کردم بخاطر بارداری باشه انشاالله حتما مثبتی عزیزم به امام جواد متوسل شو سوره انشقاق و انفطار را بخون و برای خانم ام البنین هر روز صلوات بفرست انشاالله تا دوازده روز دیگ با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی 🤲🤲🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

ای جان مبارک 

به سلامتی گلم 

التماس دعا منم نیت کردم گلم ممنونم با ما هم اشتراک میزاری 

قبول حق عزیزم، نه یدونه ست گلم، کلا یدونه هم انتقال داده بودم ⁦❤️⁩

ایشالله نامدار باشه عزیزم ولی ۲تا بچه میاری