2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فریناز جون فدات شم ای خدا از شوهرت تشکر کن بگو انشاالله شکر لحظه ای که بچه ات رو برای اولین بار بغل ...

عزيزمى

مرسى از دعاى قشنگت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم منم پادرد رو از همون اول داشتم و شكر خدا مثبت شدم ب ديد خير بهش نگاه كن خون الكى لخته نميشه ...

جدی میگی وای خدا کنه منم مثبت شم ساق پاهام به خصوص پای چپم خیلی درد میکنه گاهی از بالا تیر میکشه دکتر ترسوندم گفت خون لخته میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘😘😘الهی من دورت بگردم ایمان آوردم از ته ته قلبم ..چشم چشم ببین دیگ بازم علایم ندارم ولی هیچی نم ...

خوشحال باش علائم ندارى

تهوع واقعا بده منم شكرخدا ندارم

فقط جيشو🙈 شدم و ترش معده دارم

درد سينه هم خفيف ى روز هس دو روز نيس همين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
 همسر منم ازو اسپرم و از بیضه نمونه گرفتن تا حالا ۶ بار عمل بیضه کرده.دوبار تو مرکز رویان و ی ...

وای قربونت برم میفهمم چی میگی همسر منم عمل واریکوسل کرد و دوبار هم تسه شده آخرین بار هر دوتامون هم عمل شدیم و تو یه اتاق آوردن دوتامون هم توحال خودمون نبودیم  دلم برای خودمون می‌سوخت 😟😟🥺🥺🥺ببین منم باور نمی‌کردم یک روزی مادر بشم حتی الآنم مثل خواب شما هم خیلی زود مامان میشین و دیگ دکتر رفتن و غصه خوردن هاتون تموم میشه مطمئنم انشاالله خیلی زود زود برای شما خوشحالی میکنیم به حق امام جواد 🥺🤲🤲🤲🤲🤲قربونت برم انگار که الان خودمی خیلی درک میکنم حال الانت رو

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام صبحت بخیر کوثر جان ممکنه کاذب باشه؟من برای اولین بار توعمرم بی بی چک مثبت دارم میبینم زیر یه دق ...

خوب کاری گوش نکردی مبارکت باشه چشمو دلت روشن عزیزم😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جدی میگی وای خدا کنه منم مثبت شم ساق پاهام به خصوص پای چپم خیلی درد میکنه گاهی از بالا تیر میکشه دکت ...

من پاى راستم بود بيشتر و حتى رگ سياتيكم ك شبا ميخواستم بخوابم نميتونستم پاميشدم قدم ميزدم

ان شاالله ك دو هفته ديگر شمارو هم شاد و خوشحال ميبينيم بحق صاحب امروز🤲🏻🤲🏻🤲🏻

آحه چقدر تو ماهی چقدر مهربونی مامان رقیه جان.خداتو دلتو صحیح وسالم برات حفظ کنه به خدا فقط میام پیام ...

قربونت برم خواهر که اینقدر بهم لطف داری خودت ماهی و انرژی مثبت ممنونم بخاطر دعاهایی که برام میکنی .. انشاالله انشاالله خدا دل پاک شما رو هم شاد می‌کنه مطمئنم و همگی هر روز براتون دعا میکنیم هم شما و هم بقیه دخترا که یکی یکی جواب مثبت ازمایشاتون رو این جا بزارین و ذوق کنیم به حق امام رضا😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم خواهر که اینقدر بهم لطف داری خودت ماهی و انرژی مثبت ممنونم بخاطر دعاهایی که برام میکنی .. ...

مامان رقیه علائم نداشتی من روز دوممه هیچی نه تیری نه دردی هیچی ندارم

انشالله مامان میشی حتما پیش دکتر خوب برو.  بله من انتقال دادم مثبتم شدم اما سقط شد حالا شاید آ ...

ان شاالله بحق امام جواد شماهم اخرين بار درمان تون هست

و حتى ان شاالله تا قبل از اون طبيعى باردار شى😘😘😘