2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
چی بگم والا خیلی کسلم میگرنم دارم دیروز انقدر هیجانی شدم و گریه کردم سرم داره منو میکشه قرصم نمیتونم ...

عزیزم کسانی که میگرن دارن تا ۳ ماهگی بیشتر سردرد میگیرن

کلا میگرن تو بترداری بیشتر میشه بخاطر هورمونها

وقتی سردرد میشی دو تا چای سبز کیسه ای رو بذار تو آب داغ و بیار بیرون، یک کم که دماش ولرم شد بذار رو چشمهات

خیلی کمک میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
میشه کمکم کنید شما ک مثبت شدید نیاز ب تجربتون دارم

عزیزم ببخش الان پیامت رو خوندم از صفحات عقب بودم هر سوالی داری اگه بدونم با جون دل میگم فدات شم بفرما

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رقیه شما قبل از انتقال سرم ای وی ای جی هم زدی؟

عزیزم من این انتقالم نه استفاده نکردم برای ایمنی دگزامتازون دادن فقط برام ولی من سرخود هیدروکسی کلروکلین ۲۰۰ هر روز یکی خوردم ..ولی یکی از انتقال هام سرم داشتم ولی روی من اثر نزاشت منفی شدم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشاالله انشاالله حتما میشه همش چند روز مونده مامان خانوم بشی به حق امام جواد ..عکس بی بی مثبت بزاری ...

عزیادی ان شاءالله خدا دل منم شادکنه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چی بگم والا خیلی کسلم میگرنم دارم دیروز انقدر هیجانی شدم و گریه کردم سرم داره منو میکشه قرصم نمیتونم ...

سلام کوثر جانم 

احتمالا دوقلویی که علائم زود اومده سراغتمنم از هفته پنج بی‌حالی و سردرد، بی اشتهایی، ضعف اومد سراغم 

مراقب باش 

سرتو ببند عزيزم 

زود به زود چیزی بخور ضعف نکنی 

عزيزميييي ديشب كه نماز رو ميخوندم باورت ميشه همشون به اسم  جلو چشمم ميومدن تازه كاربريشون رو يا ...

الهیییی آمیییین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پانکچر که شدید برای انتقال دکتر چه داروهایی بهتون داد و چه اقداماتی انجام دادید برای ایجاد شرایط بهت ...

عزیزم من وقتی سیکل انتقالم شروع شد همین استرادیول و ویتامین دی و کوالی فول رو استفاده کردم من دوتا آمپول نوروبیون هم قبل انتقال زدم ..به دکترت بگو براتون چسب جنین هم بزن انشاالله با این انتقال مامان میشین

عزیزم کسانی که میگرن دارن تا ۳ ماهگی بیشتر سردرد میگیرن کلا میگرن تو بترداری بیشتر میشه بخاطر هورمو ...

ممنونم مامان سوفی محبت کردی عزیزم چشم حتما انجام میدم 

حاجت روا بشی 🤲

خداروشکر.خیلی خیلی مبارک عزیزم ایشاالله به سلامتی😍😍

ممنون عزیزم منم مثل شما انتقال دومرحله ای داشتم وقتی شما مثبت شدید خیلی امیدوار شدم انشاالله همه ی مراحل حاملگی رو بسلامتی سپری کنی😍🤲🤲🤲

سلام کوثر جانم  احتمالا دوقلویی که علائم زود اومده سراغتمنم از هفته پنج بی‌حالی و سردرد، بی اش ...

سلام نسرین جونم فکر کردن بهش دلمو میبره ،هرچی خدا میخواد خدا برات حفظشون کنه الهی آمین 🤲

چشم مراقبم امروز کلن که دراز کشم

ممنونم عزیزدلم 

نه خدا بخاد پریود شدم باید برم اگر شرایطم اوکی بود انتقال میدن

پس از الان ویتامین ها رو بخور ای و امگا سه و کیوتن و ال آرژنین هم بگیر بخور من چون طبعم سرده خیلی گرمی خوردم ..من یک درمیان تقریبا ده بار بادکش گرم رحم هم خودم انجام دادم دوستان این جا گفته بودن .. انشاالله نتیجه میگیری و مامان میشی به امید خدا

فدات شم عزیزم از بس دلت پاک بود خدا هم‌به دلت نگاه کرد و حاجتتو داد.. من هر وقت متن امضاتو میخوندم ا ...

قربونت برم مهراوه جون این نوشته حرف دل همه ی ما منتظراست خودم هم هر بار میخوندمش اشکم جاری می‌شد و باور نمی‌کردم منم مامان شم ..قربونت برم انقدر بهم لطف داری ..خدا بزرگ و مهربون انشاالله پانزدهم میای و میگی مادر شدی هر روز دعات میکنم تا با جواب مثبت بیای و خدا دلت رو شاد کنه به حق امام جواد 🤲🤲🤲🤲

عزيزميييي ديشب كه نماز رو ميخوندم باورت ميشه همشون به اسم  جلو چشمم ميومدن تازه كاربريشون رو يا ...

فدای دل مهربونت بشم من الهی خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه😍😍

خداياشكرت....❤️