2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
انشاالله خودت و بقیه دوستای عزیزم که انقدر باسختی باردارشدن 

ان شاالله روزه امپولم ک میرسه میخوام گریه کنم دیروز فقط دوساعت روغن زدم داشتم با سن و ماساژ میدادم 🥲

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عووو تازه روز هشتی؟بابا جان ناامیدی کار شیطونه بزار دوسه روز دیگه بزن انشاالله که به بار دوم نمیرسه ...

آخه گفتم‌ چون جنیمام بلاسته‌اگه‌باردار باشم‌ بایدبهمین‌زودی نشون بده😄 حالا چند روز دیگه مجددا میزنم ایشالا که اینبار مثبت نشونم‌بده😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوثر جان و مامان رقیه جان بهتون تبرییییک میگم خیلیییی خوشحال شدم وقتی خبر مامان شدنتون رو شنیدم. تو ...

قربونت برم ملینا جون ممنون بخاطر دعای قشنگت عزیزم .. اتفاقا از صبح تو فکرمی و برات دعا میکنم شما هم مثبت بشین به حق فاطمه زهرا و این جا برای شما هم خوشحالی کنیم 😍🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشاالله عزیزم برای همتون دعا کردم و میکنم امیدوار دل تک تکتون شاد بشه و مامان بشین و این انتظار به ...

قربونت بشم عزیزم .جنینات چند روزه بود؟روز۹ بود بی بی زدی؟جنینارو صبح گذاشتن برات؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
واقعااااااااا وای وای خدایاااا شکرت الحمدلله...چقدررررر خوشحال شدم..چقدر امروز انرژی گرفتیم..

تمنا جون قربونت برم مرسی همیشه خدا دلت رو شاد کنه که کلی برامون دعا کردی انشاالله خیلی زود با بتای تپل شما خوشحال بشیم من هر روز براتون دعا میکنم انشاالله خیلی زود از انتظار درمیای و مادر میشی به حق صاحب این روز🤲🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آخه گفتم‌ چون جنیمام بلاسته‌اگه‌باردار باشم‌ بایدبهمین‌زودی نشون بده😄 حالا چند روز دیگه مجددا میزنم ...

تو بدتراز من عجولی دختر .اره بزار روز یازدهم دوازدهم بزن انشاالله که مثبتی نگران نباشی خیلیا باراول مثبت شدن راجب اینجور چیزا فکر نکن❤️🌹

تمنا جون قربونت برم مرسی همیشه خدا دلت رو شاد کنه که کلی برامون دعا کردی انشاالله خیلی زود با بتای ت ...

دقیقا خدا دل تمنا جان و بقیه و دوستارو شاد کنه بابتای مثبت 🥰🥰🥰😍😍😍

موعد ازمايش دوستان 🥰 ملينا٤ / ١١ انتظار٤ / ١٣ پروانه٤ / ١٥ سنگ صبور٤ / ١٦ ...

سلام عزیزم قربونت برم منم اسکرین گرفتم انشاالله برای دوستان عزیزم زیارت آل یاسین بخونم و هدیه کنم به امام زمان .. انشاالله همشون خوش خبر باشن و کلی خوشحالی کنیم و شکر 🤲🤲🤲🤲

تو بدتراز من عجولی دختر .اره بزار روز یازدهم دوازدهم بزن انشاالله که مثبتی نگران نباشی خیلیا باراول ...

آره خییییییلی عجوووولم😅 چشم‌عزیزم حتما🥰 مرسی از دلگرمی‌و آرامشی‌که‌بهم دادی مهربون❤