2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
من از بعد انتقالم نهایت حمام که رفتم شده باشه ۷ دقیقه اونم رو صندلی نشسته بودم بعد خونریزی ۵ دقیقه ه ...

باشه عزیزم خیلی مراعات میکنم از این به بعد. نه اینکه لک و خونریزی نداشتم شجاع شده بودم فکر نمیکردم یه دفعه اتفاق بیفته

از دیروز تا حالا کامل دراز کشیدم

دیروز تاحالا یه سردرد خفیفم پشت سرم دارم و یکمی کسلم

از انتقالم ب بعد اصلا سردرد نداشتم

حالا شاید برم خونه مامانم بمونم البته حدود پنجاه مین خونشون فاصله داره. اشکال نداره؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم اره خیلیییی .وای ینی میشه ؟😍😍😍

مباااارکههههه💚💚💚💚💚🤗🤗🤗🤗

مبااااارکهههه 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

مبااااارکهههه...خداروشکر مامان خانمی...الهییی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و فرشته هاتو صحیح و سلامت بغل بگیری...انشاالله روزی دونه به دونه ی بچه های تایپیک از این بی بی های خوشرنگگگگ😍😍😍🤩🤩

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دردش از عکس رنگی ام بیشتر بود منم تنها رفته بودم رویان واقعاا اذیت شدم موقع برگشت  الهی ا ...

وای منم تنها بودم یه لحظه مردم و زنده شدم. پریودی دردناکم داشتم 

خدایا شکرت
مباااارکههههه💚💚💚💚💚🤗🤗🤗🤗 مبااااارکهههه 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 مبااااارکهههه...خداروشکر مامان خانمی... ...

مرسی تمانا جان با لطف خدا و امام جواد ودعاهای شما دوستان منم بلاخره یه بی بی مثبت دیدم 🥰🥰😍😍🌹 

دوستانی که مثبت شدید و بعد انتقال  امپول داشتین و استرادیول  لطفا بهم بگید تا کی ادامه د ...

استرادیول خود رویان بهت نگفت کی قطع کنی به من بعدقلب گفتن . امپول تا ۱۲ هفته بود شیاف ها دونه دونه قطع شد هنوز یکی استفاده می کنم چون تو ادرارم خونه

خدایا شکرت
خداروشکر‌عززز دلم‌خیییییلی واست خوشحال شدم مبااااااارکه مامان‌خوشگل‌یه دنیااااا تبریییییک😍😍😍

مرسی عزیزم انشاالله تاهفته دیگه همتون مامان میشید و دلمون و شاد میکنید فداتشم🥰😍❤️🤲💖

باشه عزیزم خیلی مراعات میکنم از این به بعد. نه اینکه لک و خونریزی نداشتم شجاع شده بودم فکر نمیکردم ی ...

عزیزم انشاالله برطرف میشه نگران نباش ،انشاالله بخیر خوشی این دوران و سپری کنید همتون🌹❤️

نه عزیزم بتات نرماله اگه مثلا بیشتر بود احتمال دوقلویی بیشتره 

اها که این طور یه سوال لطفا بهم نخندین😂🥺

الان من 3 تا جنین انتقال دادم مثلا خداروشکر 1 دونه گرفت خدایا شکرت دوتا دیگه چی میشه دفع میشه؟کجا میره اصلن 😑همش این تو فکرمه 

مرسی تمانا جان با لطف خدا و امام جواد ودعاهای شما دوستان منم بلاخره یه بی بی مثبت دیدم 🥰🥰😍😍🌹&nb ...

خدا رو صد هزار بار شکررررررر عزیزم 

کی انشالله باید بری آزمایش؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها به نظرتون با شروع سیکل و انشالله بارداری میشه سرکار رفت یانه ؟دفتر بیمه دارم به نظرتون منشی بگیرم .با اینکه اصلا صرفه نداره منشی بگیرم یا میتونم برم ؟کسی بوده شاغل باشه و بتونه ادامه بده در حین ای وی اف 

مرسی عزیزم انشاالله تاهفته دیگه همتون مامان میشید و دلمون و شاد میکنید فداتشم🥰😍❤️🤲💖

قربونت‌عزیزم. راستش‌منم‌دیروز‌ طاقت نیوردم بیبی زدم‌ ولی منفی شد. با اینکه جنینم ۵ روزست اگه باردار‌بودم‌باید نشون‌میداد حتما.. دیگه زیاد امید ندارم‌به آزمایش احتمالا خدا نخواسته این دفعه رو... خیلی خوشحال شدم واسه تو گلم خداروشکر واقعا🥰