2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
واایییی خداییی من 😍😍😍😍😍😍خیلی خیلی خوشحالم برات دلم به والله روشن بود مامان میشی همش رفرش میکرد ...

وای رادیس جون فدات شم خیلی برام دعا کردی قربونت برم که چقدر مدیون دعای شما دوستان و خواهر های عزیزم هستم رادیس الهی به حق دل شکسته زینب خدا دامن شما رو هم سبز کنه و مثل من که انگار خوابم دلتون شاد بشه خیلی زود و این جا براتون خوشحالی کنیم.. انشاالله همه ی دوستان منتظرم مادر بشن به حق بزرگی خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه انشاالله صحیح وسلامت بغل بگیری و بارداری خوبی بگذرانی عاقبت بخیرشو ببینی واسه من و بقیه ...

فدای محبتت بشم به خدا که همش دارم براتون دعا میکنم هر لحظه به فکرتونم خدا برای من معجزه کرد برای شما هم معجزه می‌کنه قربونت برم انشاالله من هیچ وقت باور نمی‌کردم بیام و بگم مادر شدم ولی شد انشاالله هفته بعد نوبت شماست عزیزم به حق حضرت رقیه که توسل کردم بهشون 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خیلی برات خوشحالم  بخدا اشکام بند نمیاد از خوشحالی  من با اینکه مطمئن بودم مامانی  ...

قربون خانم ام البنین برم نسرین جون از وقتی گفتی توسل کردم بهشون من رو دست خالی برنگردوندن در اوج ناامیدی برام معجزه کردن انشاالله دوقلوهات رو سالم بگیری بغلت که از اول بهم امید دادی چون شما هم دفعه پنجمتون بود گفتم به حق پنج تن منم مثبت بشم که با دعای شما برام معجزه شد خدایا شکرت ..خدایا این روز رو قسمت بقیه ی منتظرا بکن

من دو دفعه مام انتقال جنین دادم اون موقع خود دکتر نصر بود ولی منفی شد اصلا بررسی نمیکنن چرا منفی میش ...

سلام خواهر من قبلا ابن سینا بودم اونم یه سری روال برایه انتقال دارن یه برگه ی کپی شده همونه روالشون منفی شدم در حال تحقیقم میخوام برم جای دیگه هنوز مام نرفتم شرمنده میخوام برم

خدایا شکرت هزارن بار شکرت.از طرفت نذر کردم گفتم به حق ۳ساله امام حسین مثبت شدی تونستی شب سه ساله یه ...

قربونت برم خواهر چشم حتما اگه بدونی چقدر نذر کردم و چله گرفتم همه رو با جون دل انجام میدم یه مبلغی داشتم گفتم خدایا مثبت شم این رو برای بچه های بهزیستی لباس میگیرم قسمت کن برای دوا و دکتر خرج نشه و برم براشون بخرم و خدا حرفم رو شنید و چقدر نذر مسجد کردم .. انشاالله هفته ی بعد نوبت شماست که بیای از بتای تپلت بگی و خدا روشکر همه ی علایم هم داری و علایم دیشبت هم که مهر تایید زد برحاملگیت😍😍😍

قربونت برم هانی جون انشاالله زود زود قسمت خودت بشه و خدا برات معجزه کنه برای من کرد برای شما هم بکنه ...

فدای تو بشم خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم که دوستامو خوشحال میبینم عزیزم بالاخره جواب صبوریتو گرفتی عزیزم با نی نی خوشگلت واسه همه منتظرا دعا کن منم همینطور 😍😘

ای جاااان دلممممم، بخدا میگرنم گرفت انقدررزز که ژل زدم به گوشی تا جواب آزمایشات بیاد، الآنم اشکام هم ...

😭😭😭😭وای سحر جون دیروز که سرسجاده بودی چقدر دلم لرزید گفتی با دل شکستم برای همتون دعا کردم چقدر از عکست حس خوب گرفتم و چقدر برام دعا کردی تا عمر دارم یادم نمیره و برای تو و نی نی و زندگیت دعا میکنم خدا جواب دل پاک و مهربونت رو بده ..همش بهم روحیه دادی و گفتی مادری و چرا استرس داری منم همش فکر میکردم داری بهم دلداری میدی🙈🙈الان از خودم خجالت میکشم ..قربون چشمات برم که مطمئنم خدا دعاهای از ته دل شما رو شنید و من رو لایق مادر شدن دونست قربونت برم خواهر عزیزم

قربونت برم نفس جون هیچ وقت اون پیامت یادم نمیره که گفتی صد در صد مثبتی ..منم هر روز براتون دعا میکنم ...

مرسی عزیزم همچنین خودت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چه فرحنده‌ روزی  خدا رو هزار مرتبه شکر  تبریک‌ میگم رقیه جان 😍😍 با این حال خوشت برای ...

فدات شم عزیزم چشم انشاالله خدا خیلی زود دامن شما رو هم سبز کنه این جا براتون خوشحالی کنیم انشاالله به حق حضرت علی خیلی زود مادر بشی و مثل من برات معجزه بشه🤲🤲🤲🤲

یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم

نمیدونم اینکه ۳۰صفحه رو الان تند تند نیزدم فقط دنبال پیام های شما میگشتم طبیعیه

یا اینکه الان دارم از شوق گریه میکنم😭😭

نمیشناسمتون ولی از ته ته قلبم براتون خوشحالم

این دو هفته هر روز براتون دعا کردم هر روز ذر ذهنم بودی

مبارکت باشه عزیزم💖💖💖

يا امام رضا خيلى بزرگى هرچندبارى ك تو اينروزا ب جوادت قسم دادم رد نكردى😭😭😭😭  خيلى براتون ا ...

قربونت بشم فریناز جون امروز توسل کردم به امام جواد و براشون نماز خوندم و رفتم آزمایشگاه ..دست رد نزد بهم ..الهی به حق امام جواد دل بقیه منتظرا هم شاد بشه هیچ زنی در حسرت بچه نسوزه