2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
هانیل عزیزم خدا خودش دعاهاتون مستجاب کنه     منم این بار دفعه آخرم بود دلم خیلی به دعاهای ...

خدا ناامیدت نمیکنه مطمن باش مثبتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم خونریزیت بهتر شدددد؟؟؟

آره عزیزم خداروشکر صبح تا دو تا پروژسترون زدم قطع شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مارک یونی تست کلا رنگش ضعیفه، یعنی در بالاترین حالت بتا هم بازم خیلی پر رنگ نمیشه. ولی وقتی رن ...

کاشکی اینی که میگید باشه. اکثرا میگن یونی رنگش ضعیف. جنینم چهار روزه بود. شنبه روز چهاردهم میرم آزمایش

سلام دوست خوبم  انشالله که مثبتی و مامان شدی  بلید از یک مارک میزدی  مدیکور از همه ...

همه رو از یک مارک زدم ( یونی تست). جنینم چهار روزه بود. روز هشتم کاملااااا منفی بود هیچ هاله نداشت حتی تا الان نگه داشتم هیچی نداره. از یه طرف میگم نکنه خط تبخیر خود بیبی چکه ولی خب چرا روز هشتم نداشته. امید به خدا چاره ای جز صبر نیست. محتاجیم به دعا

عزیزم امپول چسب جنین هم بزن لطفا

به دکترم پیشنهاد میدم عزیزم 

مرسی مهربونم🤗🤗💚💚 

التماس دعای فراوون🍀

خدا فرشته ها ی قشنگت رو برات نگه داره دوستم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
به دکترم پیشنهاد میدم عزیزم  مرسی مهربونم🤗🤗💚💚  التماس دعای فراوون🍀 خدا فرشته ها ی ...

مرسی عزیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
هانیل عزیزم خدا خودش دعاهاتون مستجاب کنه     منم این بار دفعه آخرم بود دلم خیلی به دعاهای ...

الهی عزیزمممم، با تمام وجودم درکت میکنم، الهی که خدا به حق ۶ ماهه کربلا دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کنه و چشم و چراغ دلت و خونه‌ت روشن بشه 😍🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کاشکی اینی که میگید باشه. اکثرا میگن یونی رنگش ضعیف. جنینم چهار روزه بود. شنبه روز چهاردهم میرم آزما ...

توکل بر خدا ان شاالله که خوش خبر باشی عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها امشب بعد از نماز مغرب ختم قرآنم تموم میشه، از بعد مثبت شدنم این دومین ختم قرآنم هست که نیت سب ...

عزیزم حاجت روا باشی من روسیاه و از یاد نبر اسمم فاطمه هستش 🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏