2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
صبح ٦ گرفتم ١٠٢ بود ناشتا بعد ش شياف گذاشتم و صبونه خوردم دراز كشيدم فك كنم يساعتشو خابم برد بعد شد ...

اگه حداقل ۸ ساعت از شامت گذشته بود و دستگاهتم دقیقه، قند ناشتات بالاست، شام چی خورده بودی؟ 

قند ۲ ساعته ت خوبه، والا نمی‌دونم خواب تاثیر داره یا نه برام پیش نیومده، میخوای از دکترت بپرس. ولی بعید می‌دونم تاثیر خاصی داشته باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از آزمایشکه میرن سونو فقط ساک میبینن همیشه بعد هفته ۶ و ۷ جنین میبینن بازم ممکنه قلب رو نبینن و ...

وای خیالمو راحت کردی خداروشکر

ب منم گفت فعلاهفته پنجمی دیده نمیشه دو هفته دیگه بیا مطب

مرسی عزیزم دیگه به پوچ بودن و خارج رحمی فکر نمیکنم دیوونه شدم این مدت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای خیالمو راحت کردی خداروشکر ب منم گفت فعلاهفته پنجمی دیده نمیشه دو هفته دیگه بیا مطب مرسی عزیزم ...

عزیزم ب این چیزا فکر نکن ساک و کیسه جنین دیده شده خیالت راحت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانپمای گل بنظرتون این ۳تا مثبتم!؟باهم زدم هر۳تاشونو...سریع هم مثبت شدن ثانیه اول ولی خب پررنگ نیستن

بله گلم مثبت مبارک باش ان شاءالله   روز چندم انتقال هستین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چهار خرداد انتقال دادم  29 خرداد رفتم سونو قلب البته سونو داپلر بودم

چقدر خوب خداروشکر 

من امروز روز ۲۱ بودم . ببینم چی میشه دکتر گفت دو هفته دیگه بیا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سری قبل پرگووریس داشتم که فکر کنم خارجی  اما این بار دکتر اصرار داشت سینال بزنم اصلا هم دوسری ...

وای خدا منم با سینال جنینام کم میشه النوا برام از همه بهتر جواب میده ولی  اونم خیلی گرونه نمی دونم چند شده

منم بار اول بلافاصله بعد حموم افتادم به خونریزی به دکتر گفتم گفت هر ده روز هر یک هفته یه حموم پنج دق ...

پس مال همون بوده حدود ۱۵ دقیقه ۲۰ دقیقه مال من طول کشید ولی بعد از ۱۰ روز بود

از این ب بعد پنج دقیقه ای میرم

سلام خانومها

یادتونه که من هفته پیش پانکچر شدم؟!! لمروز رفتم ببینم چند تا جنین دارم

خداروشکر سه تا تخمک داشتم سه تا جنین شده

اما دکترم گفت تعیین جنسیت نمیکنه تا دوباره برم تو سیکل و دوباره پانکچر بشم و تعداد جنینها زیاد بشه

اگه حداقل ۸ ساعت از شامت گذشته بود و دستگاهتم دقیقه، قند ناشتات بالاست، شام چی خورده بودی؟  قن ...

عدسي خوردم ساعت ٧ به اندازه يليوان ،بعد ده ونيم گشنم شد يتيكه نون پنير وكره خوردم حالا تو اين يهفته انقد گشنم نميشد بعد شاماا اولين شب بود😅اگه بتونم نخابم خوبه

شباهم تا پسرم بخابه دعاهامو بتونم بخونم شد يك يكونيم براي همين خابم ميبره

سلام خانومها یادتونه که من هفته پیش پانکچر شدم؟!! لمروز رفتم ببینم چند تا جنین دارم خداروشکر سه تا ...

مورفولوژی شوهرم ۲ هست که خیلی کمه

دکتر گفت احتمال داره خدایی نکرده جنین ها ناقص باشن و سقط بشن

بهتره که تعدادشون زیاد بشه و جنسیت دلخواه سالم را انتقال بدن