2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عه ؟خیلی دوسدارم زودتر بفهمم تا پنج شنبه بعدی یسال پیرمیشم بخدا🤦🤦

بی بی چک نزار اصلابنظر من از صدردصد هشتاد درصد  استرسه و ناامیدی و انرژی منفی ..روز نهم زوده عزیزم شاید دقیق نشون نده ..تو ک تحمل کردی این چندروزم تحمل کن ب امید هدا مامان شدی عزیزم ..من خودم تصمیم دارم ک سری بعدی انتقالم اصلا بی بی چک نزنم فقط آزمایش ..برامن همش دو هط هاله بود الکی دل خوش کردم همش کارب بود اثر hcg

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
عشقم ميدونم يكى يكى مياى جلو و دارى جواب اعلان هاتو ميدى گفتم زودتر ريپلاى كنم بگم مامان رقيه مثبت ...

قربووووووووونت برم عزیزم    . از استرس نمیتونستم بیام اعلانارو ببینم. با اینکه دلم مطمئن بود ولی بازم میترسیدم. خدارو هزاران بار شکر.

الهی سارا هم خوش خبر اومده باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون جونم انشاالله نتیجه مطلوب بگیری انشاالله 

ممنون قربونت برم. ان شاالله شمام همین طور

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها امشب بعد از نماز مغرب ختم قرآنم تموم میشه، از بعد مثبت شدنم این دومین ختم قرآنم هست که نیت سبز شدن دامن تمام شماها رو هم داشتم، اگر دوست داشتید بعد از اذان نیت کنید و خواسته هاتون رو از دلتون بگذرونید و به زبون بیارید پیش خدا ، ان شاالله که اگر مورد قبول حق قرار بگیره همگی در این ختم قرآن شریک بشید. نیت اولش هم مثل همیشه، اول و آخر تمام دعاهام سلامتی و ظهور آقا امام زمان هست. ان شاالله که شفاعت آقا همیشه شامل حالمون بشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان آزمایش من منفی شد متاسفانه 

بمیرم برا دلت     الهی ارامش نصیب دل مهربونت بشه و زودی شاد بشی و حاجت روا

منم اکثرا از دربار میخرم شیرینی جات رو 

البته شیرینی رو از تینا عظیمیه میخریم، تو کرج فقط اونجا خوبه، ولی نون دربار هم خوبه. شما هم از تینا بگیرید دیگه از جای دیگه نمیگیرید 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
البته شیرینی رو از تینا عظیمیه میخریم، تو کرج فقط اونجا خوبه، ولی نون دربار هم خوبه. شما هم از تینا ...

کجای عظیمه هست عزیزم اتفاقا هوس شیرینی زبون کردم برم بگیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
البته شیرینی رو از تینا عظیمیه میخریم، تو کرج فقط اونجا خوبه، ولی نون دربار هم خوبه. شما هم از تینا ...

کیفیت نون خامه ای ورولت کنار امیران کیانمهر هم خوبه ولی مال دربار زیاد جالب نیست شما کجای مهرشهرین عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بچه ها امشب بعد از نماز مغرب ختم قرآنم تموم میشه، از بعد مثبت شدنم این دومین ختم قرآنم هست که نیت سب ...

قبول باشه عزیز دلم. الهی نور همین ختم هات حافظ تو دلیت باشه  

یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

ای جانمم مبارکت باشه ماشاالله عزیزم برای منم دعاکن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
مام دفعه اول بود ۱۱تا جنین ۳تا انتقال منفی  دفعه دوم با دکتر اسرافیلی بیمارستان عرفان که از ۸ت ...

انشالله مثبت میشی میگم خواهر از مام راضی بودی منم میخوام برم مام یا از دکتر اسرافیلی به نظرت کدوم بهتره من تو این دوتا موندم سردر گمم اسرافیلی خوبیش اینه که مطبه حالا نمیدونم چه کار کنم به نظرت جنین شناس کدوم بهتره ممنون میشم راهنماییم کنی

اره واقعا همینطوره. یادمه چندماه قبل از اینکه باردار بشم، شب شهادت علی اصغر خواهرشوهرم که یک ساعت با ...

اشکمو در آوردی چیکاجون  

این داستان رو قبلا هم ازت شنیده بودم

ولی هربار که تعریف میکنی یه حال دیگه ای داره

من مطمینم که همه چشم انتظارهای این تاپیک به برکت ائمه علیهم السلام حاجت روا میشن و دامنشون سبز میشه

در فراز آخر زیارت جامعه میخونیم: خدایا اگر من شفیعانى را به درگاه تو نزدیک ‏‌تر از محمّد و اهل بیتش، آن خوبان و پیشوایان و نیکان مى ‏یافتم، آنها را شفیعان خود قرار مى ‏دادم.

و غیر ممکنه این بزرگواران رو واسطه کنی و جواب نگیری

امیدوارم این اتفاق هرچه زودتر برای همه منتظرها بیفته

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم عزیزم ولی من بخاطر مشکل ژنتیکی حتما باید میکرو کنم همراه پی جی دی برای همین درصد گرفتن خیلی ک ...

خدا بزرگه عزیزم ناراحت نباشی،امشب شب شهادت امام جوادانشاءالله که به حرمت دل شکستت تاسال دیگه مثل امشب نینیت بغلت باشه