2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها حستون رو نميدونم ان شاالله درست باشه

اما از رو بتا نميشه گفت زياد

منم روز ١٤ عددش١٠٠١/٧٦ بود روز ١٧ ٣٠٢٥ اما دوقلو نبود يكى بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آآآخخییی عزیزم فقط اون لحظه که فهمیدین دوتاست چ حس قشنگی داشتی خداروشکر که بسلامتی دنیا اومدن

اره واقعا خدا خیلی خیلی بزرگه بدجور اینو بهم ثابت کرده😍الهی برای همه هرچی خیره همون بشه❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی آمین  هانیل جان منم تو دعاهات از یاد نبر عزیزم دعا کن مشکلی پیش نیاد برام تو این دوران ، ...

حتما عزیزم، به شرط لیاقت دعا گوی تک تکتون هستم، بخدا هر صبح توی نیت نماز سلامتی و ظهور آقا امام زمان تمام خانمهای منتظر مخصوصا خانمهای نی نی سایت رو هم میگم. ان شاالله خدا به حق دل شکسته ی شماها از من بپذیره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم خواهرم بچشو از امام رضا گرفته.  وای اشکام سرازیره . انشالله که اون دوستمونم دست پر بیاد&nbs ...

منم از شوق گریه ام گرفت خیلی خیلی خیلی براس خوشحال شدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من ۱۵ ام‌آز دارم‌عزیزم. اگه میشه واسه منم واسم دعا کنید الهی خدا دلتونو شاد کنه💜

من ۱۹ آزمایش دارم  دخترا برین تو کار دعا واسه انتقالی های جدید  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

واااااااااااااااااای دختر قلب مارو ترکوندی😅😅

مبااااااارکه الهی با دل خوش بغلشون کنی بلامیسر😉😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان شاالله...ولی من نمیدونم بگم شرایطم خاصتره یانه..قبلا رفتم آزمایش بنام ۲شد.بعدش مجدد هرچی بی بی زد ...

كى ازمايش دادين،بعد از چند روز تاخير

الان روز چند تاخيرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاالله...ولی من نمیدونم بگم شرایطم خاصتره یانه..قبلا رفتم آزمایش بنام ۲شد.بعدش مجدد هرچی بی بی زد ...

الهی آمین عزیزم، الهی که به حق محسن زهرا دلت شاد میشه به دیدن قلب دردونه ت 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم خواهرم بچشو از امام رضا گرفته.  وای اشکام سرازیره . انشالله که اون دوستمونم دست پر بیاد&nbs ...

منم صبح روزه انتقال رفتم پشت پنجره فولادامام رضاوازته دل ازش خواستم وازآب سقاخونش خوردم،روزهای انتقال هروقت ناامیدمیشدم اون صحنه پنجره فولادکه به خاطرولادت امام رضاگل آرایی شده بودمیومدجلوچشمم ودلم آروم میگرفت،الانم هروقت استرس میگیرتم به خاطرنینی بازم دلم به امام رضاقرصه که خودش داده خودشم نگه میداره انشاءالله  یاامارضاخودت دامن همه منتظرا روسبزکن

من ۱۰ روز دیگه باید آزمایش بدم.روزپنجمم     خیلی دعام کنید این آخرین بار بود.ان شاءالله خ ...

تاريخ ازمايشتون كى ميشه

ان شاالله ك شماهم مثبتى و هرروز اسمتو يادم ميمونه عزيزم

منتظر جواب توهم هستیما چندروز دیگه انشالله😍😍😍عزیزدلم یهویی به دلم افتاد بهت بگم یه نذر کوچیک کن ت ...

چیکا جون بخدا به دل خودم افتاد شب علی اصغر شیر پخش کنیم توهیئت.ما هرچه داریم ازهمین روضه ها داریم.خیلی دعام کن        

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله تو سونو بعد دوتا میشه عزيزم 😍😍😍

🤣🤣🤣

فكر كننننن 

سوپرايز از مال تو سوپرايز تر🤣🤣

بچه ها كدوما انتقال دادين و هفته ديگه آزمايش دارين خواهشا اسمتونو ليست كنين ك تو ذكرهاى روزانه اسمت ...

انشاالله خیر کاری که انجام میری ببینی

منم انتقال دادم ۲شنبه آینده میرم آزمایش سومین انتقالم هست دعا کن اینبار مثبت بشم و واسم بمونه