2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها كدوما انتقال دادين و هفته ديگه آزمايش دارين خواهشا اسمتونو ليست كنين ك تو ذكرهاى روزانه اسمت ...

منم خواهرم بچشو از امام رضا گرفته.  وای اشکام سرازیره . انشالله که اون دوستمونم دست پر بیاد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی آمییییین عزیزم، الهی آمیییییین سر سجاده ام با گریه و التماس از خدا خواستم دامن تمااااام منتظرا ...

الهی آمین 

هانیل جان منم تو دعاهات از یاد نبر عزیزم دعا کن مشکلی پیش نیاد برام تو این دوران ، خدا نی نی شما رو هم در امان خودش حفظ کنه

اره هیجان داره میخوام سارا هم بیاد بگه خیالم راحت شه 

مامانم ميگه ضرر نداره امروز همش سرت تو گوشيه

ميگم نه منتظر ى خبرى هستم بايد دائم چك كنم😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

😍😍😍😍عزیزم 😘😘😘😘خدارو شکر .خیلی براتون خوشحالم دل تو دلم نبود هزار بار نگا گوشیم کردم خبر خوشتونو ببینم.الحمدالله.هزاران بار شکرت خدا🤲🤲🤲مبارکت باشه عزیزم خدا برات حفظشون کنه و همچنین کوثر و سارا جان هم همین طور .خداوند حافظه نی نی هاتون باشه انشاالله با دل خوش لذت ببرید از بارداریتون و سالمو صالحو بدنیاشون بیارید انشاالله🤲🤲🤲 

من سونوی اول یه ساک دیده شد ولی یکی دیگه رو گفت خیلی مشکوکه شایدم نباشه دوباره خونریزی کردم دو هفته ...

آآآخخییی عزیزم فقط اون لحظه که فهمیدین دوتاست چ حس قشنگی داشتی

خداروشکر که بسلامتی دنیا اومدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها كدوما انتقال دادين و هفته ديگه آزمايش دارين خواهشا اسمتونو ليست كنين ك تو ذكرهاى روزانه اسمت ...

من ۱۵ ام‌آز دارم‌عزیزم. اگه میشه واسه منم واسم دعا کنید الهی خدا دلتونو شاد کنه💜

الهی آمییییین عزیزم، الهی آمیییییین سر سجاده ام با گریه و التماس از خدا خواستم دامن تمااااام منتظرا ...

ان شاالله...ولی من نمیدونم بگم شرایطم خاصتره یانه..قبلا رفتم آزمایش بنام ۲شد.بعدش مجدد هرچی بی بی زدم مثبت‌ها ..این ۳تاهم ک فرستادم باهم زدم صبح دیروز .دیگه نمی‌خوام بی بی چک بزنم وامیستم مستقیم برم سونو.پس بی زحمت دعاکن سونو رفتم بچمو ببینم قلبشم بشنوم سالم و سرحال باشه

یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

مامان رقیه جان بهت تبریک میگم عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو سالم و سلامت بغل بگیری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم خواهرم بچشو از امام رضا گرفته.  وای اشکام سرازیره . انشالله که اون دوستمونم دست پر بیاد&nbs ...

من ۱۰ روز دیگه باید آزمایش بدم.روزپنجمم  

خیلی دعام کنید این آخرین بار بود.ان شاءالله خدا منم جلو همسرم وپدر ومادرم روسفیدکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد