2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزيزم طبیعی نگران نباش  شاید کوچیک بوده دفع شده  فقط استراحت فراموش نشه  تو ما ای ...

راستی من دیشب بعد از ده روز حمام اب ولرم رو ب سرد رفتم دو سه ساعت قبل از خواب حدود ساعت ۹

ممکنه بخاطر اون باشه؟ یا ربطی نداره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هم مرکز دو بار تماس گرفتم هم یه مرکز ناباروری توی اصفهان رفتم امروز عصر نوبت مطب داشتم ولی ...

نه عزیزم بچه های اینجا هم توپنج هفته فقط ساک دیده شده که خداروشکرتوسونویه شماهم ساک دیده شده 

عزيزم گفت یه کیسه و یک ساک رویت شد  29 رفتم سونو گفت  دو کیسه و دو جنین با ضربان قلب  ...

خداروشکر زود دیده شده برات 

۲۹هم دقیقا چند روز از انتقالت گذشته بود؟ فکر کنم ۳۶ روز درسته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کجا انجام دادی بار دوم ؟ از مام راضی بودی؟

مام دفعه اول بود ۱۱تا جنین ۳تا انتقال منفی 

دفعه دوم با دکتر اسرافیلی بیمارستان عرفان که از ۸تا تخمک ۳تا جنین دارم 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
حتی نگفت هماتوم دارم یعنی هماتوم نیست؟ خدایی نکرده بارداری پوچ نباشه ولی برای مرکز رویان هم طبیعی ...

منم بدون هماتوم هفته شش لکه بینی گرفتم..دکتر بعد سونو گفت شاید بخاطر مصرف اسپرین و انوکسا باشه..البته با امپول پروژسترون دو روزه کامل قطع شد..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عزیزم من هم مرکز دو بار تماس گرفتم هم یه مرکز ناباروری توی اصفهان رفتم امروز عصر نوبت مطب داشتم ولی ...

عزیزم خدا رو شکر الان فقط ساک دیده میشه نگران نباش ان شاالله هفته هفت قلبشو میبینی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
راستی من دیشب بعد از ده روز حمام اب ولرم رو ب سرد رفتم دو سه ساعت قبل از خواب حدود ساعت ۹ ممکنه بخا ...

منم بار اول بلافاصله بعد حموم افتادم به خونریزی به دکتر گفتم گفت هر ده روز هر یک هفته یه حموم پنج دقیقه ای کن 

منم همین کار رو میکنم 

خانپمای گل بنظرتون این ۳تا مثبتم!؟باهم زدم هر۳تاشونو...سریع هم مثبت شدن ثانیه اول ولی خب پررنگ نیستن

بله عزیزم مبارکه روزه چنده انتقالی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه عزیزم بچه های اینجا هم توپنج هفته فقط ساک دیده شده که خداروشکرتوسونویه شماهم ساک دیده شده 

نمیدونستم فکر میکردم همه جنین میبینن

امیدوارم اینطوری باشه

مرسی عزیزم

بله خراش رحم  مثل درد تخمک کشی ایا بعد بمن گفتن ۴روز به پریودی بیا بعد از خراش چند وقت بعدش ...

یه کوچولو دردش بیشتر هست 

عزیزم من ده سال پیش انجام دادم خاطرم نیست که چند روز بعدش انتقال دادم ولی شانس بارداری رو بالا میبره 

بعد خراش چند لحظه رو صندلی بشینید دردش برای من شبیه عکس رنگی بود