2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
منم سری دوم پانکچرم از ۱۰ تا تخمک فقط دوتا جنین برام تشکیل شد منم توی بهت و ناباوری بودم که با اینهم ...

مرکز نیستم بیمارستان عرفان با دکتر اسرافیلی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی نگفت هماتوم دارم یعنی هماتوم نیست؟ خدایی نکرده بارداری پوچ نباشه ولی برای مرکز رویان هم طبیعی ...

بعد از آزمایشکه میرن سونو فقط ساک میبینن همیشه

بعد هفته ۶ و ۷ جنین میبینن بازم ممکنه قلب رو نبینن و دیرتر ببینن

من تو این چند سال بتای بالا ندیدم که پوچ بشه، خیالت راحت

کلا هرچی بتا بالاتر امکان live birth یا موفقیت بارداری و سالم بدنیا اومدن جنین بیشتر هست. کلی مقاله پزشکی درست و حسابی تو ژورنالهای معتبر پزشکی در اینمورد هست

شما هم باات خوب بود خداروشکر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم ولی ساعت دو همسرم میره جواب رو بگیره انقدر این ساعت کند میگذره دیشب شاید یک ساعتم نخوابیدم ...

درکت میکنم عزیزم منم شب آزمایش تاصبح بیداربودم وتاعصربرام اندازه یک سال طول کشید،اصلاچهارده روزه بعدانتقال یک طرف وروزآزمایش یک طرف

عزیزم این سری و سری پیش داروهای پانکچرتون چیا بود ؟

سری قبل پرگووریس داشتم که فکر کنم خارجی 

اما این بار دکتر اصرار داشت سینال بزنم اصلا هم دوسری سونو شدم بهم تعداد فولیکول نگفت 

درصورتی که مام هربار تعداد و سایز میگفتن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خانپمای گل بنظرتون این ۳تا مثبتم!؟باهم زدم هر۳تاشونو...سریع هم مثبت شدن ثانیه اول ولی خب پررنگ نیستن

بله عزیزممم، مثبته، به سلامتی و مبارکی ان شاالله ، روز چندم هستید؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزممم، مثبته، به سلامتی و مبارکی ان شاالله ، روز چندم هستید؟

راستش اونقدر انتظار کشیدم دیگه کلا بیخیال شدم . دوماه هی پریود نمی‌شدم تستم مثبت بود ولی آزمایش دادم منفی بود.یعنی ۲بود بتام.بعدش هرچی منتظر موندم پریود شم نشدم باز تست زدم چندتا همش مثبت بود.این ۳تارو‌هم داشتم بعنوان تستهای آخر زدم سریع مثبت شدن و حالا فقط دعامیکنم باردار باشم شاید لقاح دیر باشه ..نمیدونم .دعام کنین لطفا

راستش اونقدر انتظار کشیدم دیگه کلا بیخیال شدم . دوماه هی پریود نمی‌شدم تستم مثبت بود ولی آزمایش دادم ...

ان شاالله عزیزم بذارپررنگ شن برو ازمایش شاید این ماه حامله شدی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️