2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شنیدم بدون بیهوشی درصدش بالاتره 

ولی من برعکس شنیدم اخه روز عمل یه خانومی اومده بود اصرار داشت ک با بی هوشی براش انتقال بدن بعد پرستار بخش داشت بهش میگفت با بی هوشی خوب نیست عوارض داره و از این چیزها 

منم سر بچه اولم زود شکم در آوردم البته بیشتر همسرم فهمید چون قبلش اصلااا شکم نداشتم بهم گفت چه زود ش ...

ببخشید بعد از انتقال چه کارایی انجام دادین که مثبت شد ؟تغذیه و تحرک 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یک دوره پانکچر شدم فقط ی جنین برام شد  مشکل بیشتر از شوهرمه خودمم ذخیره ام اومد ...

قرصای تقویتی مث اووابوست یا فرتیل اید برای تقویت و کیفیت تخمک عاااالین..همراهشون ویتامین دی، ویتامین ای، سی...امگا ۳۶۹ هفته ای دو بار و پودراینوفولیک روزی ۲ ساشه بخور

داروهایی هم که برای پانکچر برات مینویسن بهتره خارجی باشه مثلا بگو برات گونال اف بنویسن و اچ ام جی هم خوبه اما سینال نه...من شنیدم برای کسانی که ذخیرشون کمه آمپول النوا تجویز میشه که عالی جواب میده برای ذخیره پایین ،، به دکترت بگو ببین چی میگه

سعی کن بیشتر گرمیجات بخوری یا اگه سردی خوردی همراه با مصلحاتش بخوری...حتما حتما از الان شروع به پیاده روی کن مثل معجزه میمونه برای تخمک و تخمدان

انشاالله موفق باشی...

انشاالله قربونت برم عزیزم خدا بخاطر دعای شما مامان های عزیز و دل های شکسته همه ی منتظرهایی که برام د ...

رقیه جان برات ایت الکرسی خوندم فردا با بتای عالی بیای دیگه ان شاالله فردا بهت میگم دست راستت سر ما منتظرها😊

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم خیلی دوسدارم فردا پسفردا بی بی بززنم ولی میترسم 😑😑😑انشاالله😍❤️

دیگه هر اتفاقی که باید میفتاده تو بدنمون تا الان افتاده  نباید بترسیم و نا امید شیم... بالاخره مثبت میشیم خدا بزرگه عزیزم

سلام بچه ها من یک دوره پانکچر شدم فقط ی جنین برام شد  مشکل بیشتر از شوهرمه خودمم ذخیره ام اومد ...

عزیزم ما قبل از پانکچر چندین ماه رژیم غذایی سالم رو رعایت کردیم

مهمتر از همه همسرم معجون ژل رویال (۳۰گرم ژل رویال+ یک کیلو عسل طبیعی + چند قاشق پودر جنسینگ+ چند قاشق گرده گل)مصرف میکرد. که تاثیر زیادی روی وضعیت اسپرمش داشت. برای همه اثر میزاره برای یه سری مردها اثرش خیلی زیاده برای یه سری ها مثل همسر من که مشکلشون خیلی حاده اثرش کمتره ولی در هر صورت خیلی موثره

رژیممون هم به این صورت بود که روغن افتابگردان، سیب زمینی، نان سفید، برنج سفید، ماکارونی، کنسرو و مواد کارخانه ای مثل رب، تن ماهی و ...، لبنیات، نوشابه، قند و شکر و بیسکویت و کافی میت و... همه رو حذف کردیم

بجاشون روغن کلزا، برنج و نان قهوه ای، جو دو سر و خرما استفاده کردیم.

همسرم روزانه حدود ۲۰۰ گرم مغزیجات (پسته خام، بادام، فندوق و گردم) و یک عدد موز میخورد. صبحانه تخم مرغ،  و برای عصرانه نخود آبپز میخورد. شام ها هم اکثرا سبزیجات آب پز

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه من ۱ تیر انتقالم بود. شما یه روز از من جلوتری. من تا چند روز دیگه بیبی چک میزارم‌ مشخص شه. بار او ...

عزیزم بی بی چک نذار چون فقط بهت استرس میده و این بزرگترین سم برای گرفتن جنین هست میدونی چون خیلی ها روزهای آخر لانه گزینی میکنن و سرخود میان بی بی چک میزارن قبل موعود و منفی میشه اونموقع  هم ناامید میشن هم سرخورده بعضی ها هم ک سرخود داروها رو قطع میکنن این بزرگترین اشتباهه 

عزیزم بی بی چک نذار چون فقط بهت استرس میده و این بزرگترین سم برای گرفتن جنین هست میدونی چون خیلی ها ...

درسته عزیزم‌بنظر‌منم ممکنه استرس بده. ولی چون روز دوم سوم لک داشتم میگم‌ اگه برای من لانه گزینی‌ای صورت گرفته باشه همون موقه بوده احتمالا. خصوصا اینکه جنینمم‌۵ روزست و میگن‌تو بیبی زود نشون میده.همسرمم‌میگه نزن حالا منم سعی میکنم بیبی نزنم البته اگه‌بتونم طاقت بیارم‌و خودمو کنترل کنم تا زمان آز😅🙈 مرسی از راهنماییت مهربون🥰

دقیقا هر وقت باهاشون حرف میزنم میفهمم درکی از شرایط و حال ما ندارن  نمیدونن چقدر تلاش کردیم بر ...

حجت فقط و فقط خواست خدای مهربونه نه حرف این دکترای پول پرست

حتما حتما میبینی شک کن به هرچیزی فکر کنی همون برات اتفاق میفته پس سعی کن همش به چیزای خوب فکر کنی توکلت به خدا و ائمه باشه نذر کن و قرآن بخون خیلییی دلت آروم میشه

من که برای هر سونویی می رفتم کلی نذر میکردم بیشترم معنوی بود نذرام تا مادی😂

عزیزم ما قبل از پانکچر چندین ماه رژیم غذایی سالم رو رعایت کردیم مهمتر از همه همسرم معجون ژل رویال ( ...

چقدر خوب. همسر من کلا توی این چیزها زیاد همکاری نمی کنه. دو روز می خوره بعد دیگه یادش میره. الان قرص سلن پلاس و ساشه الکارنتین براش گرفتم همونم هر چند روز یک بار مصرف می کنه. عزیزم این ژل و ترکیبش با عسل رو از کجا خریدی شما؟ شنیده بودم در فریزر باید نگهداری بشه درسته؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈