2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم آره تقریبا استراحتم در حد یه غذای سرپایی درست میکنم ..شما با اسپرم همسرتون باردار شدین؟

آره 

میدونم چه حسی داری دوهفته اندازه تمام عمرم گذشت من به کسی هم نگفته بودم اومده بودم خونه داداشم به اونا تنها گفتیم بعد ک مثبت شد تا سه ماهگی خونه مامانم موندم البته من دستشوییم تو حیاط بود 11پله می‌خورد تابرم دشتشویی برا همین اونجا رفتم

ممنون عزیزم بخاطر دعایی که در حقم کردی آره سه تا جنین تشکیل شد که سه تاش هم انتقال دادن الان روز سیز ...

ميگم من روز سيزده ديگه بيبى زدما

گفتم تكليفم واسه ازمايش معلوم ميشه

بنظرم بزن تو هم چشم و دلت مثل من روشن ميشهههههه🤲🏻🤲🏻😍😍😍💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریناز جان کلن میریزم  این جوری رد نمیشه ن ؟

نه بابااااا

اگر تنها با روغن زيتون اوكى نميشى پس انجير هم خيس بده صبح ها چندتا ناشتابخور

منم روزهاى اول بيشتر بود يبوستم از هردو روش استفاده كردم

الان بهترم فقط با روغن زيتون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره  میدونم چه حسی داری دوهفته اندازه تمام عمرم گذشت من به کسی هم نگفته بودم اومده بودم خ ...

خداروشکر عزیزم ..منم چهار بار قبلی به کسی نگفتم ولی الان مادر شوهر و مادر و خواهر هام میدوننن میگن خدایا فردا همشون چشمشون به آزمایش منه خدا کنه خوش خبر باشم و برام معجزه بشه و نوبت مامان شدن منم بشه ..من خونه ی خودم هستم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
تسبیح و مهر کربلا، سجاده فرش و انگشتر عقیق متبرک حرم اما رضا، چادر تبرک مکه مکرمه و یه دل شکسته تنها ...

چه ارامشی داره عکست برامنم دعاکن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام راديس جان آره عزيزم شكر خدا همون شب و فرداش فقط داشتم ديگه تموم شد فرداشبش هم ى لخته و ى تكه ...

خوب خداروشکر .ان شاالله که کامل دفع شده ولی شما همچنان به استراحتت ادامه بده تا دیگه دچار هماتوم نشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ميگم من روز سيزده ديگه بيبى زدما گفتم تكليفم واسه ازمايش معلوم ميشه بنظرم بزن تو هم چشم و دلت مثل ...

فریناز جون به همسرم گفتم نمیخره میگ مستقیم برو آزمایش .‌از بی بی دل خوشی ندارم همش منتظرم خدا رو برگه آزمایش غافلگیرم کنه و معجزه اش رو نشونم بده🥺🥺🥺

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم فریناز جون انشاالله به خواست خدا و دعای شما دوستان عزیزم منم فردا مثبت بشم ..خدا تودلیت ر ...

رقیه جانم..فردا منتظر خبرهای خوبتون هستیم 

انشاالله با یه بتای عااالبییی میای و دلمون شاااد میشه

خدا پشت و پناهت باشه دوستم🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
واللا من شنیدم باید زده بشه اما دیروز به دکتر گفتم اصلااهمیت نداد نمیدونم‌که خودمونو‌ سپردیم دست دکت ...

واقعا دکترا که اصلا اهمیت نمیدن .خدا اخر و عاقبتمون رو بخیر کنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم اگر قصد بارداری دارید برید بزنید  اگر هم باردارید نگران نباشید ماه هفتم براتون واکسن کزا ...

ممنونم از راهنمایتون .باردار نیستم ولی تو سیکل انتقال قرار برم 

رقیه جانم..فردا منتظر خبرهای خوبتون هستیم  انشاالله با یه بتای عااالبییی میای و دلمون شاااد می ...

انشاالله تمنا جان بخدا که اگه بشه خدا برام معجزه زندگیم رو کرده .. انشاالله خودت هم با این انتقالت مامان ناز بشی قربونت برم 🤲🤲🤲

همه وجودم منتظر فردا بودم و چشم انتظار ،الان از فردا میترسم 🥺دل سپردم به خودش که امیدمون رو ناامید ...

ان شاالله که هم شما هم مامان رقیه فردا دست پر هستین و با جواب مثبتتون ما رو خوشحال میکنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان روز هفتم انتقالم درد پریود دارم. یعنی دقیقا همون دردی و حسی که هرماه چند روز قبل پریودم داشتمو دارم... اصلا کلا نا امید شدم😥 کسی از شما مثل من‌بوده بعد باردار شده باشه؟

دوستای مهربونم از همگی التماس دعا دارم، شرایط روحی خیلییییییییییییییییی بدی دارم، برام دعا کنید بتون ...

عزیزم سعی کن به هیچ چیزی فکر نکنی ان شاالله که زود  حال دلت خوب بشه .اگه قابل باشم برای ارامش دلت آیت الکرسی میخونم 🙏🏻