2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام کسی نیس دوساعت دیگه انتقال دارم خارش گرفتم یعنی عفونت گرفتم روزی ۲بار شیاف میزارم

سلام عزیزم، نگران نباش، اگر واش واژینال داری باهاش بشور خودتو، یکم پماد کالاندولا بزن، سعی کن توی خونه لباس زیر نپوشی، بعد از هر بار شیاف هم با محلول شستشوی مخصوص بارداران بشوری خودتو. ان شاالله که خیره گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فریناز جون به همسرم گفتم نمیخره میگ مستقیم برو آزمایش .‌از بی بی دل خوشی ندارم همش منتظرم خدا رو برگ ...

ان شاءالله خدا بحق ۳ساله امام حسین فردا دلت روسن کنه وجواب مثبت بهت بده  

بیای وخبرخوش بهمون بدی  ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یک دوره پانکچر شدم فقط ی جنین برام شد  مشکل بیشتر از شوهرمه خودمم ذخیره ام اومد ...

قبل پانکچر تقویتی خودتون و همسرتون مصرف کردین؟برای ذخیره پایین deha و اوابوست و کوکیوتن خوبه حداقل ۴۰ روز شما  مصرف کنین بعد برین پانکچر به نظرم اگرم که دارو مصرف کردین که ان شاالله که جنینهای زیاد و باکیفیتی داشته باشید گرمیجات خوبه و آوکادو هم خوبه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها کسی هست ازین گروه همسرس آزواسپرم بوده باشه

سلام گلم. بله من همسرم آزواسپرمی بود. الان اتفاقی دیدم گفتم شاید کمکی تونستم بکنم. 

اولش بیوپسی کردن گفتن اسپرم هست. بعد چند ماه تقویتی مورد و آی وی اف کردیم. هم زمان انجام دادن.fresh. بار اول مثبت شد. الان حدود ۲۰ هفته هستم. 

از آزمایشاش بخوام برات بگم همه هورموناش نرمال بود.  اگه خواستی کارایی که خودم در طی سیکل انجام دادم برات میگم. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
یعنی کسی زنده هم باشه نمیتونه داراییش رو به کسی بده؟

صلح بکنه باز می تونه یک سوم اموال رو  بده دو سوم طبق قانون دوباره تقسیم میشه مگه بیاد به اسم کسی دیگه بزنه. که خودش تا زمان مرگ صاحب چیزی نیست  

خدایا شکرت
نه بابااااا اگر تنها با روغن زيتون اوكى نميشى پس انجير هم خيس بده صبح ها چندتا ناشتابخور منم روزها ...

ممنونم ازت اونم استفاده میکنم هم شب و هم صبح انجیر خشک و الو میخورم نمیدونم بخاطر این امپوله چیه پدر منو در آورده 

الانم یه خیلی روغن زیتون ریختم رو برنج خوردم 

ان شاالله که هم شما هم مامان رقیه فردا دست پر هستین و با جواب مثبتتون ما رو خوشحال میکنین 🙏🏻🙏🏻🙏 ...

قربونت برم رادیس جان انشاالله شما هم با اولین انتقال تون صاحب دوتا نی نی قشنگ بشید الهی آمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ان شاءالله خدا بحق ۳ساله امام حسین فردا دلت روسن کنه وجواب مثبت بهت بده     بیای وخبرخوش ...

انشاالله عزیزم قربونت برم به بزرگی خدا خودت هم تا چند روز آینده عکس بی بی چک مثبتت رو بزاری برات ذوق کنیم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آخ این حال که داغونم کرده  انشالله که زودتر خوب بشی گلم  همون میگم من سایز سینه م تغییر ...

برا منم تغییر کرده خونه سوتین نمیبندم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم خداروشکر که مادر شدین منم همسرم آزواسپرم برای بار پنجم انتقال انجام دادم قرار فردا آزمایش بدم ...

ان شاالله که مثبتی عزیزم و همه ما رو خوشحال میکنی 😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
٢٠٥ ٣٧٠ ١٤٠٠اينو با فاصله سه روز رفتم

سلام عزیزم خوبی،خواستم بهت خبر بدم اخرین بتام که روز ۱۸ انتقال داده بودم شده بود ۳۶۲،امروز سه روز گذشت تکرار کردم بتامو صبح زود شده ۱۰۷۱،خوبه؟؟؟

یعنی کسی زنده هم باشه نمیتونه داراییش رو به کسی بده؟

چرا میتونه حتی میتونه ب نام بزنه ولی جوری ک تا وقتی زندس حق خرید و فروشش رو نداشته باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام گلم. بله من همسرم آزواسپرمی بود. الان اتفاقی دیدم گفتم شاید کمکی تونستم بکنم.  اولش بیوپس ...

عزیزم منم همسرم آزواسپرم بود برای بار پنجم انتقال دادم فردا موعد آزمایشم ..خداروشکر که مادر شدین ..شما علایم داشتین بعد انتقال ؟خودتون سالم بودین