2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزيزم خوبی  حالت چطوره  خانمی تو شکمت تغییر کرده؟؟  من تغییرکردم، چون غیر ماد ...

سلام عزیزم بد نیستم یه روز خوب یه روز بد قرص میخورم بهترم من اره شکمم بزرگ شده در حالت ایستاده معلوم نیس ولی میشینم لباسمم گشاد باشه یکم معلوم میشه بعد چون ما دو قلو بارداریم شکممون بیشتر بزرگ میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اصلا نگران نباش با تغذیه درست واسرائیل ضخامت درست میشه.من روز ۱۲ سیکلم ۶ ونیم بود.ولی درکل چون شرایط ...

🤣🤣🤣

ب قول دولت  ايران مرگ بر اسرائيل😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر جان  چرا عزيزم، خیر انشاالله  شرایطمون سخته چاره ای جز تحمل نداریم  انشال ...

سلام عزیز دلم چی بگم ... 

انقدر این دو روز بی اختیار گریه کردم که دلم برای بچه م میسوزه ... اصلا نمی‌دونم میفهمه یا نه، فقط دعا میکنم که نفهمه مادرش چه حجم بزرگی از غصه رو با خودش حمل می‌کنه ... هی خودمو آروم میکنم، هی آب یخ به صورت و سینه م میزنم، دور چشمامو ماساژ میدم که اشکام بند بیاد اما بی فایده ست ...

همش با خودم میگم این حجم از دلشکستن تاوان نداره؟ آخه چقدر؟ تا کجا؟؟!!!

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اصلا به خانواده همسرت توجه نکن ببین خودت و همسرت چی دوست دارید و طبق اون پیش برید توروخدا این ...

شوهرم هم پسر دوست داره، پسر میبینه دلش غش میره ، اصلا بخاطر این موضوعا من کمتر میرم پیششون و سعی میکنم دور بمونم

سلام بچه ها خوبین   امروز اومدم بگو خیییییلی برام دعاکنید خیلی سال منتظر بودم همه ماه ها همه ...

سلام عزیزم.

الان می خوام نماز حاجت بخونم برای تمام بچه های اینجا، چه منتظر و چه باردار و چه مامان خانم ها.

تا جاییکه یادم باشه اسم همه تون رو توی قنوت میارم و از ته دلم با قلب شکسته و اشک از خدا براتون بهترینها و خیرترین ها رو میخوام.

ان شاالله که همگی حاجت روا به خیر و مصلحت بشید 🤲🌹

سلام بچه ها خوبین   امروز اومدم بگو خیییییلی برام دعاکنید خیلی سال منتظر بودم همه ماه ها همه ...

ان شاالله که موقع آزمایش خدا سورپرایزت میکنه دکترا خدا نیستن من فهمیدم تا بالایی نخواد اتفاقی نمیوفته فقط و فقط دست خداس ب حرف دکترا گوش نکن اونا فقط وسیله ان 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستای مهربونم از همگی التماس دعا دارم، شرایط روحی خیلییییییییییییییییی بدی دارم، برام دعا کنید بتون ...

سحر جون عزیزم انشاءالله که خیلی زود حالت خوب بشه خودت اذیت نکن هورمون هات هم بهم ریخته همه چیز زود روت تاثیر میزاره به فکر نی نی باش قربونت برم من برای آرامش دلت یه دور صلوات میفرستم انشاالله خیلی زود حال دلت خوب بشه😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
از اون برای من خیلی خیلی سال میگذره .بقیه رو هم اصلا نمیدونم چی زدن .حالا باید بزنیم یا نه ؟

عزیزم اگر قصد بارداری دارید برید بزنید 

اگر هم باردارید نگران نباشید ماه هفتم براتون واکسن کزاز رو میزنن 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
دوستای مهربونم از همگی التماس دعا دارم، شرایط روحی خیلییییییییییییییییی بدی دارم، برام دعا کنید بتون ...

الهی ک بخیر و خوشی بگذرونی عزیزم. عمر روزای سخت کمه و خوبیش اینه ک میگذره. تو میتونی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واللا من شنیدم باید زده بشه اما دیروز به دکتر گفتم اصلااهمیت نداد نمیدونم‌که خودمونو‌ سپردیم دست دکت ...

عزیزم باید قبل بارداری بزنید ولی اگر بارداری نگران نباشید ماه هفتم واکسن کزاز رو میزنن براتون 

دکتر ها هیچی نمیگن من خودم رفتم بهداشت سوال کردم که ۱۰ سال از اخرین واکسنم گذشته و قصد بارداری دارم و اونا هم برام زدن

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

تسبیح و مهر کربلا، سجاده فرش و انگشتر عقیق متبرک حرم اما رضا، چادر تبرک مکه مکرمه و یه دل شکسته تنها بضاعت و دارایی های من در این دنیا هستن، با همینا پیش خدا رفتم و براتون طلب خیر کردم، شاید خود من پذیرفته ی درگاه حق نباشم اما به برکت تربت کربلا و زوار حرم امام رضا که پا روی این فرش گذاشتن حتما فرشته ها صدا و دعاهام رو در حق شما به خدا میرسونن ...

نگاه خدا هر لحظه توی زندگیاتون و امضای خدا پای استحابت تمام آرزوهاتون 🤲🌹