2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکتر شیوا همینجوریه اصلا توجه نمیکنه من الان از ۹۹ میرم رویان فقط چندبار اول باهاش ویزیت شدم اصلا از ...

یادم نمیره بهم گفت جنین هات خوب نیست برا همین نمیگیره چرا میخوای آزمایش ایمنی بدی. ۱ ساعت تو سالن داشتم گریه میکردم. همونم بزور نوشته بود. دکتر مشایخی که دید جنین آخرمه گفت تمام کارهای لازم براش انجام بدین.

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییییی هزاران بار شکرت😍😍😍❤️❤️ ان شاالله نتیجه اش بیای کلز ذوق کنیم🤩🤩🤩

مممنونم عزیز مهربونمممم..الهی آمین

انشاالله منتظر خبرهای خوب شما هستم به زودی زوووودددد 💚💚🤗🤗🥰🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
تمنا جان انشاالله این سری مامان دوتا نی نی خوشگل میشی به بزرگی خدا من هر روز برات دعا میکنم 😍🤲🤲

فدای تو مهربونمممم ..الهی آمین..توکل ب خدا

خدا فرشته هاتو برات نگه داره دوستم💚💚🤗🤗🥰🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عاره سر پسرم انقد استرسم بالااااا بود اصلا به غذا فكر نميكردم هرچي خوراكي مفيدبهم ميدادن ميخوردم خصو ...

حالا خداروشکر با رژیم به راه راست هدایت شدین و به بیراهه نرفتین 😉😉..چیزای مفید رو به زورم شده بخورین که بدنتون دچار کمبود نشه چون نی نی که خودش هر چی باشه ازبدن مامانیش میگیره 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس جان خوبی ؟ چه خبرا ؟

سلام عزیز دلم .مرسی خوبم خداروشکر .شما چطوری عزیزم .خبر خاصی نیست روزمرگی و کم و بیش در حال اماده سازی خودم هستم که اگه بشه این ماه برم تو سیکل انتقال

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ماه قبل ضخامتم بالا نرفت  سیکل انتقالم کنسل شد واسه ماه بعد دکتر سیکل نچرال برام در نظر گ ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم شما بعد اینکه ضخامت بالا نرفت سریع اقدام کردین یااستراحت کردین دودلم نمیدونم چه کنم😞😞

دوستان من روز دهم انتقال هستم بیبی چک منفی شد  احتمال مثبت شدن هست؟

اره عزیزم امکان داره کاش صبر میکردی نمیزدی ادم استرس میگیره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان یه سوال دارم من خرداد پانکچر کردم و تو همون ماه به موقع پریود شدم ولی اینماه ۷ روز عقب ا ...

بله عزیزم طبیعی هست استرس نداشته باش من پریود دوم بعد از پانکچرم حدودا ۱۰ الی ۱۲ روز تاخیر داشت

من گشنمه همش فکرکنم بخاطر پردنیزوله روزی دوتا ۵۰ میخورم.الن نون گذاشتم کنارتخت دارم میخورم.   & ...

عه منم بعد از انتقال تا سه چهار روز انقدر ضعف میکردم ک 

من خونه ی خالم رفتم بعد اونجا یهو خونریزی کردم انقد ترسیدم پامیشدم کارامو میکردم میگفتم بقیه چقدر نا ...

منم همينجور دقيقا ب خودم غَره شدم

اما ما آى وى افى ها بايد مراقب باشيم خيلى

منم پاشدم رفتم تولد تو كافى شاپ سه ساعت نشستم افتادم ب خونريزى

خداروشكر بخير گذشت

كامل استراحت كن ك رفع بشه ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خانما صبحتون بخیروشادی انشاءالله،من امروز صبح ازشدت کمردردازخواب بیدارشدم اینقدر ترسیدم گفتم خد ...

عزیزم نگران نباش من تا یک هفته بعد از مثبت شدنم کمر درد پریودی داشتم بعدش خوب شدم عادیع