2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چه عجیب دوروبریای من بعد عقد همه واکسن زدن بعد عقد...

واکسن کزاز رو‌میگین ؟ من دیروز به دکتر گفتم قبل بارداری واکسن‌کزاز میزنن ؟ انگار حرف عجیبی زدم گفت نه 

منم بعد از عقد هیچ‌آمپول‌و‌واکسنی نزدم فقط یه آزمایش‌ادرار از همسرم‌گرفتن‌ از خودم هیچ چی ،قدیما انگار آزمایش خون هم‌میگرفتن‌ الان‌چرا نمیگیرن ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم هزینه تون چقدر شد؟ تخمک کشی رو سال 1401 انجام دادین؟  و اینکه دفعه اول که منفی شد چند وق ...

هزینه ها برامن تاالان حدودا ۴۰ شده تخمک کشی سال پیش انجام شد بهمن انتقال دادم ۳بهمن نگرفت مجدد ۳ تا پریود بعد بازم رفتم توسیکل

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ابن سینا تعیین جنسیت بدونه هیچ مشکلی  طبیعی باردار میشم لا ای وی اف نمیشم😄😄😄😄😄

پروانه چیکار کردی ؟ دکتر و‌مرکز انتخاب کردی ؟

سلام خانما صبحتون بخیروشادی انشاءالله،من امروز صبح ازشدت کمردردازخواب بیدارشدم اینقدر ترسیدم گفتم خدایی نکرده الان پریودمیشم،دردش زیادبودومیزدبه پای راستم وتاپایین پام تیرمیکشید،به نظرتون این درداطبیعیه

همش خودمو مشغول میکنم سعی میکنم بیشتر حواسم پرت کنم ولی خب گاهیی دیگه میاد توذهنم متاسفانه بازخداروش ...

ان شاالله شما مثبتی عزیزم، من بخاطر استرس نمیتونم باردار شم،ذ الان نزدیک شهادت امام جواد هستیم نمیدونم تا چه حد اعتقاد داری ولی ذکر یا جوادالائمه زیاد بگو و مرتب بگو استغفرالله، خدا دلتو آروم میکنه

دوستان من روز دهم انتقال هستم بیبی چک منفی شد  احتمال مثبت شدن هست؟

بله عزیزم احتمالش هست،چون روز دهم خیلی زوده واسه بیبی چک،من روزسیزده زدم خط دوم کمرنگ بود،شایداگه روزدهم میزدم منفی میشد

وایی خواهر یه مشکلی پیش اومده پولم رفت در حال کاهش وزنم تا پو لم جور بشه  اگر جور بشه میخوام ب ...

آره واقعا امکان نداره برای کسی توی ای وی اف مشکل مالی پیش نیاد با این هزینه های سنگین ، اشکال نداره عزیزم توی این‌مدت بدنتم استراحت میکنه آماده تر میشه ، حتما انتخاب درستیه تو خودت اطلاعاتت در این موارد بالاست حتما تصمیم‌درست رو‌ میگیری گلم ،امیدوارم اینبار همه‌چیز برات به راحتی سپری بشه و به خواسته دلت برسی 

آناشید‌جان برای خوندن آزمایش‌میخوای ؟

نه گلم جواب هیسترو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چی رو میخواهید ترجمه کنید بفرستین

صفحه 27331 جواب هیسترو هست گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها ضخامت همیشه تو سونو ها خوب باشه ولی چطور ممکنه تو جواب هیسترو بعد عمل بگن ضخامتت خوب بود ولی جواب پاتولوزی نمونه  بیاد بگن ضخامتت خیلی بالاست  ، روز عمل گفتم من کورتاژ شدم گفت نه یه دختر دیگه بود انجا بهش گفت ضخامتت خیلی بالا بود یه لایه برداشت دکتر   نکنه منو با اون اشتباه دادن دارم گیج میشم . دوباره میخاد چند ماه دیگه کورتاژ تشخیصی کنه  متاسفانه خب همین الان چرا نکرد اینکارو