2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دخترم که طفلک اذیت نمیکنه ولی دغدغه اصلیم غذاست

گوشت کبابی بسته کن بزار رو توری کباب راحت..برنج کته کن.ماکارونی بزار .مرغ با پیلز وسیر کرفس بزار بپزه آبش کم بشه.سیب زمینی آب پز

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یدلیل طول کشیدنم این بود  دکتر مشایخی بیمار بود دکتر جایگزینش دکتر شیوا فقط ایمنی نوشت بعد ۳ هف ...

دکتر شیوا همینجوریه اصلا توجه نمیکنه من الان از ۹۹ میرم رویان فقط چندبار اول باهاش ویزیت شدم اصلا ازش حس خوب نگرفتم دیگه همش هروقت رفتم مرکز نبوده فقط یا دکتر محیطی ویزیت شدم فقط الکی پروندم به اسم شیواس حالا تا ببینم قسمت چی میشه یا اینجا میرم اگرم نرفتم فعلا اگه هزینه هاش جور نشد برام صبر میکنم تا برم تهران 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یدلیل طول کشیدنم این بود  دکتر مشایخی بیمار بود دکتر جایگزینش دکتر شیوا فقط ایمنی نوشت بعد ۳ هف ...

شما فقط اون آزمایشات رو انجام دادی زحمت کشیدی که عکسشو فرستادی؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون کاش به همین راحتی بود سه روز استراحت کنم کافیه؟؟؟

۳ روز کامل بقیه اشم کارستگین نکن ورزش وپله وخم وراست نباشه. حموم کوتاه نهایت یکبار آب گرم نباس.سرویس فرنگی هم بری.زعفرون جگر حبوبات نخور عدس نخور.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بهتر كه نيومدن بالاخره همونم بلند شدن ميخاست يدستي بخونه كشيدن ميخاست، اازين به بعدم بخاااااااي نمي ...

آره واقعا  انشاالله قربونت برم آره بچه بیاد منم باید به فکر پشتی باشم ..کلی هم باید وسایل از دم دست جمع کنم نره بریزه رو سرش 😍😍فدات شم ذهن آدم رو به کجاها میبری حس های خوب به آدم دست میده دارم با تبسم می‌نویسم اینا رو😊😊 خدا حافظ نی نی هات باشه عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها برام دعاکنید خونریزی دارم 

عزیزم به خودت استرس نده قربونت برم اکثر دخترها این جا داشتن احتمالا هماتوم خیلی زود رفع میشه فقط استراحت مطلق باش ..من از ته دلم برات دعا میکنم تازه هنوز از خدا میخوام دوقلو باشم نی نی های تو دلت ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم به خودت استرس نده قربونت برم اکثر دخترها این جا داشتن احتمالا هماتوم خیلی زود رفع میشه فقط است ...

برام دعاکن خواهر خیلی میترسم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
مرسی عزیز مهربونمممم..الهی آمین 💚💚🤗🤗خدا فرشته هاتو برات نگه داره. . امید ب خداااا. .

تمنا جان انشاالله این سری مامان دوتا نی نی خوشگل میشی به بزرگی خدا من هر روز برات دعا میکنم 😍🤲🤲

فدات شم عزیزم مرسی ممنون ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم ‌. ضخامت بالا نرفت و دکتر کنسل کرد ...

مثل من  

منم ضخامتم بالا نرفت و سیکلم کنسل شد 

محلا شما لوبیا سبز هم خوردی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
برام دعاکن خواهر خیلی میترسم

قربونت برم چشم مطمئنم حال نی نی ها خوب 🤲🤲🤲🤲