2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااا منم از ديشب مستقل شدم و خواهرم رفت دعا كنين تا اخرش به راحتي از پس كارام بر بيام محتاج به ك ...

خداروشکر انشاالله که به سلامتی طی میکنی این دوران رو نگران نباش مامان قوی 

خدا بهت کمک میکنه گلم 

خداروشکر انشاالله که به سلامتی طی میکنی این دوران رو نگران نباش مامان قوی  خدا بهت کمک میکنه گ ...

ممنووووونم عزيزم ان شالله هممون تا اخرش با ارامش و بدون دغدغه و راحت طي كنيم🙏

راستش يهووو قهر كرد رفت امادگيشو نداشتم😅🤣ولي خووووب بايد بتونم ديگه

سلام تمنا جانم خداروشکر  مبارک انشاالله به سلامتی بری و آخرین جوجوهات رو بیاری خونه و مامان دو ...

مممنونم نسرین مهربونمممم 🍀

توکل بخدا انشالله هرچی خیر و مصلحت خداست...سپردم ب خودش..

خدا فرشته هاتو برات نگه داره عزیزم💚💚😊😊🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خداروهزار مرتبه شكر ان شالله اينسري محكم ميچسبن بدل مامانشوووووون و برادرشووون رو خوشحال ميكنن به ا ...

مرسی عزیز مهربونمممم..الهی آمین 💚💚🤗🤗خدا فرشته هاتو برات نگه داره. .

امید ب خداااا. .

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نگران نباش عزيزم  اگه آمپول داری دوتا با هم بزن  استراحت مطلق باش  چند هفته ای؟&nb ...

۱۱ انتقال دادم خونه نیستم خواهر

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
كلاااا غذا خور نيستم هله و هوله خورم گشنممم ميشه دلم فقط اشغالارو ميخاد😑الان كه اونا حذف شدن دلم هم ...

هله هوله که اصلا خوب نیست مخصوصا الان .حالا خوبه با این رژیم یه چیزای مفید به بدنتون میرسونید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیز مهربونمممم..الهی آمین 💚💚🤗🤗خدا فرشته هاتو برات نگه داره. . امید ب خداااا. .

حتما هرروز صلوات هديه كن به خانم ام البنين هر روز به نيت يكي از ١٤ معصوووم

و فقط طلب خير كن كه ان شالله بهتريناااا براي هر سه توووون اتفاق بيفته