2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
قربون محبتت الهی آمین عزیزم❤ ان شاءالله خودتم مامان میشی و سالیان سال برای بچه هات تولد میگیری الهی ...

انشاالله عزیزم فدات شم ♥️🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من روز سوم یا چهارم بود زیر دلم و دور نافم درد میکرد تا فرداش کمر دردم که دارم که اون بخاطر امپ ...

انشالله که با این علائم مامان خانم شدی عزيزم 

منم علائم مثل شما بود 😍😍😍😍

درد معده اینا هم بود انشالله که خیر به فا ل نیک بگیر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ننمیدونم فک نکنم مشکل خاصی باشه. منم اینجوری شددو ماه پشت هم خوردم.دو ماه پیش خوردم ک برم انتقال و ک ...

راستش بنظرم کسی که چند دوره ال دی مصرف کنه برای ضخامت مشکل پیدا می‌کنه منم به خاطر فولیکول آزاد نشده یا همون کیست دو دوره استفاده کردم بعد دوباره ال دی و سینافکت استفاده کردم یعنی سه سری که نتیجه این شد که ضخامت بالا نرفت و سیکل کنسل شد بنابراین بنظرم تاثیر منفی برامون داره عزیزم.

کسی بلده اینو ترجمه کنه با برنامه گوشی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

کسی داروی مجسترول استات یا جستیران تاحالا مصرف کرده بچه ها 

بنظرمن انقدر زودکه لانه گزینی نمیکنه بقول شما خیلی زود بشه روز ۷,۸البته یکی از دوستان میگفت من روز ش ...

من روز هفت انتقال بی بی چکم مثبت شد عزيزم 

دقیقا از روز سه درد شکم و دور ناف داشتم که بچه ها گفتن علائم مامان شدن روز هفت بی بی زدم مثبت بود 

کی گفته سونوی واژینال اصلا زن باردار ک سونو واژینال نمیکنن خواهر من

چرا دیگه بچه هایی که مثبت شدن واژینال دادن

مرکز به منم تاکید کرد واژینال باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واى يعنى از ٢٠ هفته تااخر موند تو بدنت؟ عفونت نميكنه بدن؟؟ جل الخالق!!! چقدر خدا بزرگه🥺🥺🥺

نه خطر عفونت از ۱۳ هفته که کیسش پاره شد تا ۲۰ هفته که ریداکت کردم و قلبش از کار افتاد بود بعدش دیگه هیچ خطری نبود چون من تا ۲۰ هفته هر هفته میرفتم آزمایش عفونی میدادم که البته عفونت تو خونم بود ولی خداروشکر خیلی بالا نرفت هر هفته هم میرفتم سونو واژینال برا اندازه گیری طول سرویکس که اگه طولش کم میشد یعنی بچه ها دارن سقط میشن که خدا منو بچم و دوس داشت که اتفاق بدی نیفتاد...

یهو دکترم تو ۲۰ هفته گفت سقطشون کن این قبلش واینمیسه من دارم جون تو رو به خطر میندازم برا یه بچه با هر دکتری هم مشورت کرد اونام گفتن سقطشه بسه هرچی صبر کرد من اصلا رفتم تو شوک کار خودم شوهرم شد شب و روز گریه کردن...

قبول نکردم برا همین دکترم منو فرستاد تهران پیش استادش دکتر رحیمی شعرباف خدا عمر با عزت بده بهش گفت من برات ریداکت میکنم چون اگه نکنی ۲۵ یا ۲۶ هفته زایمان زودرس میگیری

همه اینارو گفتم که بگم خدا خیلی بزرگه خیلی هوای آدمو داره شانس آوردم که طول سرویکسم کم نشد تا اون موقع ، شانس آوردم که دکتر رحیمی رو دیدم چون همه دکترا میگفتن کورتاژ البته شانس که نه خواست خدای بزرگ...پس تو هم بچتو بسپر بخدا خودش نگهدارشه نگران هیچی هم نباش

ببخشید زیاد حرف زدما🙈

قربونت برم منم خوبم شکر ..هیچی دیگ دو روز دیگ تکلیفم مشخص میشه الان هم دراز کشیدم طبقه بالام جاریم م ...

الهی دورت بگردم انشالله که سال بعد اولین جشن رو میگیری جشن شب ده نمیدونم هر چی دوست داری اصلا من در آوردی فقط جشن باشه و خوشحالیت رو با ما هم به اشتراک میزاری 🤲🤲🤲🤲

من از الان ذوق کردم 😍😍🙈🙈

چقدر جالب😍 سونوی اول دکتر بهت نگفت برای تشکیل شدن قلب تغذیه ات چجوری باشه؟ من خودم یکمی سرچ کردم ...

انشالله که قسمت خودت بشه 

نه عزیزم من از اول همه چی خوردم ولی در حدی که افراط نکنم و چیزهایی که مثلا طی یکسال نخورده بودم نخوردم مثل آوکادو 

انشالله که با این علائم مامان خانم شدی عزيزم  منم علائم مثل شما بود 😍😍😍😍 درد معده اینا هم ...

سلام ببخشید شما تو انتقالای قبلی که منفی میشدی بعد از پریود اول پریود های بعدیت منظم بود؟

دوستان تو رو خدا هر کی میدونه  رااهنمایی کنه .بعداز انتقال منفی که پریود میشیم ممکنه پریودهای ب ...

بله عزیزم میشه 

من همه ی عمرم منظم و ۲۸ روزه بودم

انتقال اولم مهر پارسال انتقال دومم خرداد پارسال بود از همون انتقال اول پریودم نامنظم شد و انتقال دوم ۳۵ روزه شد تا همین ماه هم ادامه دار بود

دکترم گفت عوارض داروهاست و گاهی یک سال طول میکشه و نیاز به مصرف دارویی نیست. حتی من خودم یه بار سرخود امپول پروژسترون زدم و قرص گلوکوفاژ خوردم ولی فایده ای نداشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻