2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
من سر پسرم دكترم گفت نميخااااد نزديك ده سال بود چون انگار ميگن سري اخر اول دبيرستان زديم من يادم نمي ...

نمیدونم عوارضشو بعضی از بچه ها میگن نمیزنیم دکترمون گفته نزن اصلا ولی دکتر من برعکس خودش بهم گفته بزن...نمیدونم چیکار کنم دیگه گیج شدم

دبیرستان و نمیدونم ولی واکسنی که بعد از عقد میزنیم مگه کزاز نیست؟؟اگه باشه که من هنوز ده سال نگذشته از زمان عقدم

فکرتو مشغول کن، بنظرم فیلم ببین ، کتاب بخون، البته میدونم سخته ولی اصلا بهش فکرنکن. من همین فکرکردن ...

همش خودمو مشغول میکنم سعی میکنم بیشتر حواسم پرت کنم ولی خب گاهیی دیگه میاد توذهنم متاسفانه بازخداروشکر اینجا هست میام بابچه ها حرف میزنیم تواین دوسه روز سه تا مثبت داشتیم همینا به ادم روحیه میده حالمون و بهتر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم یه سوالی برام پیش اومد گفتی ریداکت کردی،یعنی بعد ریداکت کردن اون جنین سقط میشه ؟

نه عزیزم سقط نمیشه چون دهانه رحم بستس و بچه های دیگه هم داری تو شکمت... هفته های پایین یعنی ۱۲ هفته معمولا جنین جذب میشه و اثری نمیتونه ازش ولی هفته های بالا مثل جنین دوم من که ۲۰ هفته ریداکت شد تو بدنم موند تا زمان زایمان دکترم درش آورد و مادرهمسرم دفنش کرد...

خدا حفظش کنه منم مامانم و خواهرم اوایل پیشم بودن ولی چون پدرم سرکار میرفت و یکم مسیر دور بود فرستادم ...

زنده باشى عزيزم

منم راهمون دوره ديگه بابامم ك بازنشسته ست هردوشون اومدن جندهفته پيشم باشن تا ان شاالله بچه جاش سفت و محكم بشه

ولى سعى من خودتو سرگرم كنى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزیزم سقط نمیشه چون دهانه رحم بستس و بچه های دیگه هم داری تو شکمت... هفته های پایین یعنی ۱۲ هفته ...

واى يعنى از ٢٠ هفته تااخر موند تو بدنت؟ عفونت نميكنه بدن؟؟

جل الخالق!!! چقدر خدا بزرگه🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
این مشکلی که گفتیم علائم خاصی داره؟ خدا برات حفظش کنه عزیزم به سلامتی زایمان کنی❣😍

ممنون عزیزم..

من هیچ علایمی نداشتم.رو انتقالام فهمیدم .سه انتی بادی سیستم ایمنی تو بدنم از حد مجاز بیشتر بودند که با دارو کنترل شدند.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
انشاالله موفق باشی گلم سختیهات ب زودی تموم بشن 

همچنین عزیزم. ممنونم🌺💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره خيلي بده  من از ديروز ك مامانم اومده پيشم ى كم بهتر شدمممم  و بى توجه تر نسبت ب مسائل

سلام فریناز عزيزم 

چشمت روشن مامانت اومد پیشت خداروشکر که آروم شدی و روزا راحت تر میگذره برات 

کی میری سونو؟ 

عجله نکن عزیزم توی این‌دو ماه باقیمانده سرتو با چیزای دیگه گرم‌کن تا زمان بگذره ،تابستونه هوا برای گ ...

ممنونم قربونت برم. سرم ک شدیدا گرمه الان بخاطر امتحانا بعد اونم باید ب فکر پایان نامه باشم. ولی دلم میخواس قبل مهر تموم بشه ک برا سال تحصیلی جدید هی مجبور نشم مرخصی بگیرم و غیبتمو موجه کنم. امسال همش تو دکتر گذشت واقعا خیلی از استادام خجالت میکشیدم . باز خانومارو میشه توضیح داد درک میکردن. ولی اساتید آقا رو نمیشد بهشون چیزی گف.

البته اخر این ماه سه ماه میشه ک آزمایش داده ولی داروهای دکتر صادق زاده رو دو ماهه داره میخوره ک ایشون تاکید رو سه ماه داشتن. توکل ب خدا . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم سقط نمیشه چون دهانه رحم بستس و بچه های دیگه هم داری تو شکمت... هفته های پایین یعنی ۱۲ هفته ...

وای چقدر سخته،فکر میکردم درش میارن،همیشه برام سوال بود این چندقلوها که یکیشون از بین می‌ره چی میشن،ایشالا خدا برات حفظش کنه عزیز دلم❤️❤️❤️

سلام عزیزم .این لک بینی فکرمو بدجور درگیر کرده 

دقیقا منم چون بارداری اول لکه بینی داشتم ولی این سری انتقال دادم لکه بینی نداشتم اما هنوز هم پریود نشدم خدا برام بخیر کنه دو روز دیگه باید برم برای آزمایش

دقیقا منم چون بارداری اول لکه بینی داشتم ولی این سری انتقال دادم لکه بینی نداشتم اما هنوز هم پریود ن ...

عه پس تو رقیه جون تویروز ازمایش دارید انشاالله به حق حضرت علی اصغر جفتتون خوش خبر باشین😍😍

دقیقا منم چون بارداری اول لکه بینی داشتم ولی این سری انتقال دادم لکه بینی نداشتم اما هنوز هم پریود ن ...

چندتااز دوستان گفتن ما اصلا لک بینی نداشتیم خیابم یکم راحت شد توام بد به دلت راه نده