2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
یسوال کدوماتون لک بینی نداشتین و مثبت بودید عزیزان؟

عزيزم منم بدون لكه بينى مثبت شدم با انتقال اول شكرخدا🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مشکلی که گفتیم علائم خاصی داره؟ خدا برات حفظش کنه عزیزم به سلامتی زایمان کنی❣😍

نابارورى ما هم بدون علت بود البته شوهرم ى مقدار ضعيف بود اما اين دليل نابارورى نبود

با ميكرو مثبت شدم شكر خدا

ازمايش هاى ايمنى انعقادى هم ندادم اما دكترم تمام جوانب رو در نظر ميگيره و داروهايي ك اكثر بچه ها اينجا بعد از ازمايش دارن دكتر داده بهم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه کلا منکه لک ندیدم

قرار نيست همه لك ببينن ك

اصلا ذهنتو درگير اين چيزا نكن

ای بابا چقدر حیف ،اره خداروشکر گل پسرت الان کنارته خدا حفظش کنه براتون 😍🤲🌹

ممنون عزیزم❤ دیگه قسمت منم این بود که خدا یکی از اون سه تا رو بذاره تو بغلم ،، شش ماه بعد دوباره یکی دیگه بهم ببخشه و سورپرایزم کنه😉😁

انشااله شمام آزمایشت مثبتشه و خدا دامنت و سبز کنه و از انتظار دربیای الهی آمین🙏

ممنون عزیزم❤ دیگه قسمت منم این بود که خدا یکی از اون سه تا رو بذاره تو بغلم ،، شش ماه بعد دوباره یکی ...

نه بابا؟ادم از حکمت خدا سردرنمیاره اولی و چقدر باسختی به دست اوردیش بهت بخشید دومی و جوری که فکرشم نمیکردی😍🤗این فندوقت دختره یاپسر؟

ااین خونه نشینی و بیکاری هزار فکروخیال میاره سراغ ادم  

آره خيلي بده 

من از ديروز ك مامانم اومده پيشم ى كم بهتر شدمممم  و بى توجه تر نسبت ب مسائل

یعنی هیچ مشکلی نداشتی فقط بخاطر اینکه سه تا بودن ریداکت کردی؟؟  پس مادران چهارقلو زا، پنج قلو ...

نه هیچ مشکلی نداشتم نه دردی نه لکه بینی هیچی...

ولی هر دکتری رفتم بهم گفتن سه قلو پرخطره و یکیشو کم کن حتی وقتی زنگیدم رویان بهشون گفتم دکترم همچین پیشنهادی داده گفتن آره بهتره همین کارو بکنی چه بسا با سه قلو زایمان زودرس بگیری و حتی یکیشونم دستتو نگیره با توجه به اینکه میکرو کردی و بعد اینهمه مکافات باردار شدی ریسک نکن...

همراه من دوتا خانم دیگه هم تو همین تاپیک سه قلو شدن اسم کاربریشون khoobi و ستاره بود خدارو شکر اونا بعد ریداکت مشکلی براشون پیش نیومد و دوقلو دارن الان ولی من کلی بلا بعد ریداکت سرم اومد فقط چون نرفتم تهران پیش یه دکتره خبره که این کارو برام انجام بده...

نمیدونم چطوری بعضیا پنج قلو یا چهارقلو بدنیا میارن ولی من واقعا نمیتونم این ریسک و بپذیرم تا به هفته ۳۰ برسم از ترس زایمان زودرس میمیرم از استرس

با خودم قرار گذاشته بودم اگه قراره دوباره انتقال بدم رویان،، بهشون بگم فقط دوتا برام بذارم نه سه تا که خب خدا لطفشو شامل حالم کرد و فکر نکنم دیگه برم دنبال انتقال....اصلا هر کدوم از بچه ها که میگن سه تا یا چهار تا جنین انتقال دادم من تن و بدنم میلرزه😟

آره خيلي بده  من از ديروز ك مامانم اومده پيشم ى كم بهتر شدمممم  و بى توجه تر نسبت ب مسائل

خدا حفظش کنه منم مامانم و خواهرم اوایل پیشم بودن ولی چون پدرم سرکار میرفت و یکم مسیر دور بود فرستادمش رفت گفتم گناه داره خداروشکر همسرم خونس بنده خدا مرخصی گرفته تنها نیستم