2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست
ممنون از دعای خیرت عزیزم روز شماری میکنم پس فردا خیرخوش بدی گلم

انشاالله قربونت برم😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها پس حدودا یه ماه طول میکشه جوابش بیاد من تماس گرفتم مرکز گفت پریود سوم بیا که حدودا میفته اول شهر ...

یدلیل طول کشیدنم این بود  دکتر مشایخی بیمار بود دکتر جایگزینش دکتر شیوا فقط ایمنی نوشت بعد ۳ هفته بردم پیش مشایخی دکتر گفت انعقادی رو هم انجام بده تمام آزمایش لازم ازش بگیرین دوباره معطل جواب این آزمایش شدم که تا دوباره ویزیت بشم پریودیم رد شد

خدایا شکرت

سلام دوستان من اولین باره میام این تاپیک ممنون میشم راهنماییم کنین🙏🙏

من ۳۰ سالمه هم خودم هم همسرم هیچ مشکلی نداریم ناباروری بدون علت 

۷ روز پیش پانکچر شدم گفتن دو بسته جنین داری 

انتقال افتاد برای دوماه دیگه میخواستم بدونم دکتر تشخیص میده چندتا جنین انتقال بده یا از خودمون سوال میکنه؟

امکانش هست اولین انتقال مثبت بشه؟

خیلی نگرانم باید از الان تغذیه خاصی داشته باشم؟

ممنون عزیزم انشاءالله خدا از زبونت بشنوه و منم شامل لطف خدا بشم و مثل شما مامان بشم برام دعا کن بازم ...

انشالله...سلامت باشی عزیزم🌹🌹🌹

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان من اولین باره میام این تاپیک ممنون میشم راهنماییم کنین🙏🙏 من ۳۰ سالمه هم خودم هم همسرم ...

منم ناباروری بدون علت داشتم..سه بار انتقال داشتم..سه بار مثبت شد..اولی که افت بتا بود..دومی هم سقط زیر سه ماه...که بعد تشخیص مشکل ایمنی شدید داده شد..سومین انتقالم با مصرف داروهای تنظیم کننده ایمنی برام موند که اگر خدا بخواد مهر دنیا میاد..شما هم که ناباروری بدون علت دارین حتما پیشنهاد میکنم قبل از انتقالت ازمایش کامل ایمنی انعقادی بدی که مثل من نشی.شاید همین مشکل ایمنی نزاشته من باردار بشم...من اگر از اول برام تشخیص میدادن همون اولین انتقال نی نی برام می موند.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان من اولین باره میام این تاپیک ممنون میشم راهنماییم کنین🙏🙏 من ۳۰ سالمه هم خودم هم همسرم ...

سلام دوستم بنابه شرایط بدنتان دکتر میگه چندتا بزارین.معمولا دوتاست.

تغذیه سالم بدون فست فود ورزش میوه سبزیجات ماساژ  رحم باروغن سیاه دونه به جز موقع پری.

آرامش وخواب کافی.پیادوروی روزانه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم ناباروری بدون علت داشتم..سه بار انتقال داشتم..سه بار مثبت شد..اولی که افت بتا بود..دومی هم سقط ز ...

این مشکلی که گفتیم علائم خاصی داره؟

خدا برات حفظش کنه عزیزم به سلامتی زایمان کنی❣😍