2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
الهی عزیزممممم، ان شاالله دردونه ت که صحیح و سلامت تو آغوشت شیر بخوره تمام این سختی‌ها برات جبران می ...

ان شالله ممنون عزیزم. ان شالله فرزندتو  بسلامتی در آغوش بگیری

خدایا شکرت
چه خووووووب من از همين الان همش دلم ضعف ميره😁فك كنم بتركم تا اخرش البته كه قنده نميزاره😑عاره دارم ...

بنظرم ۳ تا خرما در روز زیاده خرما قندش زیاده. من حتی مویز اگه بخورم روزی یکی میخورم. حداقل فقط یکی بخور

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه كلا وقتي سالم خوري ميكني ناخوداكاه وزنتم كم ميشه مخصوصااا مواد قنديارو كه حذف ميكنيم صد درصد روي ...

دکترم بهم گفت حبوبات وارد تغذیت کن فقط خیلی خیسشون بده گاها ۲۴ ساعت خیس دادم. من ازاول میوه خیلی کم خوردم. اوایل که هماتوم داشتم به خیلی میخوردم و انار. الانم حواسم به تعداد میوه ها هست.

خدایا شکرت
۳ تا جنین انتقال دادن همشون گرید A. ،ده سلولی،بلاست و هچینگ،من تعیین جنسیتم کردم،جنین شناس گفت جنینا ...

رشد بتا تصاعدی بالا میره هر دفه حداقل یک و نیم برابر میشه برا همین عددهاش  بزرگتر میشه هر دفه

خدایا شکرت
سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ت ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده ات مبارک باشه الهی که زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخيريشووو ببينيد...

منم سردرد کمردرد کتف درد گردن درد از بعدِ زایمانم اومده سراغم انشاءالله زودتر خوب بشه چون واقعا بده درداش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم قربونت برم خودت خوبی کاکل زری جون خوب ..ممنون به یادمی نه هنوز چهارشنبه میرم آزمایش فدات ...

فدات بشم ما خوبیم شکر انشاءالله که چهارشنبه با خبر خوشت هممونو ذوق زده میکنی عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شاالله بسلامتى وارد سيكل بشين و موفق بشين در اصل نابارورى ناشناخته دارين صرفا استرس نيست

من همش استرس بارداری رو دارم آی یو آی هم کردم طبیعی هم اقدام کردم ولی انقد استرس داشتم همش گریم میگرفت

دکتر دانایی گف. البته دکتر اورولوژ همسرم معرفی داده بود براش. نمیدونم تو اون معرفی نامه چیزی نوشته ب ...

عزیزم مگه تو‌نمیدونی دانایی اونجا فقط داره تجارت میکنه اگه از این قرار باشه الان توی تجارتش پیشرفت‌کرده چون خود دانایی به من که آزمایش شوهرم مورفو‌صفر بود ،تحرک کم‌بود فقط تعداد و دی اف ای خوب بود ازش پرسیدم مورفو صفر هست میشه ای وی اف کرد گفت چون دی اف ای خوبه میشه حالا چه جوری شده به تو‌اونجوری گفته ، بهش اعتماد نکن‌از دکتر دیگه ای هم بپرس 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش