2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم شما در لیست چله اول بودین براتون خوندم ولی هرکاری کردم تگ نشد. الهی به زودی زود حاجت ...

☺ممنون گلم خیلی خوشحال شدم‌ ، خدا حاجت دل خودتم  به زودی زود بده ،آمین ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یه دفعه برگشت گفت باسیکل نچرال پیش میریم برات. البته دیگه نشدکه برم ادامه بدم،حالا این بار اگه خداب ...

بابت هزينه انتقالم من ارديبهش انتقال دادم

٣٥٠٠ انتقال

٨٠٠ هچينگ

همين

ولي خوب داروهات همون روز نزديك ٨٠٠ ميشه حتما هم بهشون بگو تاييد كنن ادم هول ميشه ميخاد سريع بگيره تقريبااا دوبرابر ميشه

من سرم اينتراليپيد داشتم٤٥٥ شد

چسب جنينم داشتم فك كنم٢٢٠ شد

همينارو يادمه فقط

سلام رز جااااان خووووووبي؟ در چه حالي؟؟؟ رفتين تو سيكل؟ يا نه هنوو

سلام عزیزم خوبم مرسی ،تو‌خوبی ؟ نی نی چطوره ؟ 

امروز پریودشدم فردا وقت دکتر گرفتم‌برم ببینم چه شاهکاری قراره بکنه 😊

برام دعا کن دوست گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جآری منم سنگ داشت موقع زایمان سزارین هرچی گفتیم اینم جراحی کن راضی نشد باید با همون یکبارصفرا شو ور ...

علائم خاصی نداشتم که شک کنم به بیماری فقط گهگاهی عرصه م تنگ بود و قفسه سینه م سنگینی میکرد 

دوستان یه چیز دیگه 

من همون اوایل کرونا خفیف مبتلا شدم هنوز بویاییم کامل برنگشته الان نزدیک ۲ ساله (هی روزگار امشب به یاد گره گورام افتادم    )

بعضی رایحه ها رو اصلا حس نمیکنم البته خوشبختانه بوی غذاهای خوشمزه رو خوب حس میکنم ولی از کنار سطل زباله خیابون رد بشم چیزی حس نمیکنم جای شکرش باقیه   بویاییم کامل برگرده چه کنم 

میگم بعد تولد بچه برام مشکل ساز نشه 

علائم خاصی نداشتم که شک کنم به بیماری فقط گهگاهی عرصه م تنگ بود و قفسه سینه م سنگینی میکرد 

اونم همینطور بود.غذای چرب نباید بخورین.فست فود .نخورین.ولی با دکتر مشورت کن.بعضی ها تو بارداری سنگ ها مشخص میشه.اون بنده خدا خیلی تحمل کرد.دکترش گفت ۹تا سنگ داره بالیزر در آورد ولی هنوزم رعایت میکنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد