2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
اخه الان بتای بقیه رو میبینم مقایسه میکنم تو روز ۱۳،۱۵ رو هزار دو هزار بتاشون اما من اینطوری

نه من سر پسرم روز١٤ ام فك كنم٤٥٠ بود قرار نيست همه بالا باشن كه نگران نبااااااااش اصلااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا بتام اینطوریه

سلام دوست خوبم بتات مشکلی نداره خوب رفته بالاشما از الان آنقدر استرس داری بعدا میخوای چیکار کنی!!!! 

همین استرس و چه کنم چه کنم برای جنین ضرر داره لطفا آروم باشید قلب هم تشکیل میشهبا بتاي خیلی پایین هم دوقلویی داشتیم هم قلب تشکیل شده 

نه خدا نکنه، با همون پنتوپرازول فکر کنم آروم بشه معده ت 

خداکنه چون من یمدت انقدر دکترو داروهای مختلف و امتحان کردم که الان وقتی معده درد بگیرم چیزی جز امپول مسکن ارومم نمیکنه.عزیزم یسوال دیگه قبل مثبت شدنتم تودوره انتقال معدت اینجوری میشد ؟یاتوبارداری اینجوری شدی؟

خداکنه چون من یمدت انقدر دکترو داروهای مختلف و امتحان کردم که الان وقتی معده درد بگیرم چیزی جز امپول ...

الهی عزیزم، ان شاالله که دیگه درد نگیره هیچ وقت.

نه بعد مثبت شدنم شروع شد افتضااااح، با همون پنتوپرازول شکر خدا خوب شد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
 پانکچر ۱۱ تومن شده . انتقال ۴ تومن . تعیین جنسیت ۴ تا جنین حدود ۹ تومن .( ۸ تا جنین ۱۸ تومن ) ...

پانکچر من۱۳ ونیم.انتقال ۶ونیم.داروها هم جدا هردفعه ۸۰۰.۹۰۰ ۲۰۰۰۰۰۰،ویزیت هفتگی ۳۰۰.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
۳ تا جنین انتقال دادن همشون گرید A. ،ده سلولی،بلاست و هچینگ،من تعیین جنسیتم کردم،جنین شناس گفت جنینا ...

سلام،ان شاالله ‌‌‌‌‌‌‌خودت وبچه هات سالم و سلامت باشین.

میتونم بپرسم کجا وپیش کدوم دکتر انتقال دادین؟ هزینه هیچینگ و تعیین جنسیت و انتقال هر کدوم چقدر شد؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان من امروز حال خوبی نداشتم سمت راست کلیه م درد عجیبی داشتم عجله ای بیمارستان رفتم سونو شکمی دادم 

سنگ صفرا دارم سایز 14 میلی   

عجیبه برام من اصلا تا حالا سابقه سنگ صفرا و... نداشتم 

سونوگرافیست گفت معمولا این سایز رو عمل می کنند 

اطلاعاتی اگر در این زمینه دارید بفرمایید 

چ جالب اسیِ این تاپیک از سال ۹۷ آنلاین نشده 

ولی تاپیکش ۲۷ هزار و خورده ای صفحه رفته جلو.

چ تاپیک خوبی بوده.

🥲

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟