2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز دهمم چرا دکتر میگه بی بی چک قبول نیست و باید صبر کنی تا روز ۱۷ آزمایش بدی🤔 خو مثبته دیگه😉

اره دکترا بی بی و قبول ندارن،چون دقیق نیست یکی اینجا میگفت بی بیام منفی بود ولی ازمایشم مثبت شد و برعکسشم شنیدم

من روز دهمم چرا دکتر میگه بی بی چک قبول نیست و باید صبر کنی تا روز ۱۷ آزمایش بدی🤔 خو مثبته دیگه😉

عزیز جنین هاتون چند روزه س؟چندتا انتقال دادین؟منم روز هشتم انتقال هستم ولی جرات ندارم به بیبی چک فکر کنم.

فرزندم سرزده بیا تا ذوق مرگت شوم!@madaraneh
منم هیچکار فعلا دکترم‌چیزی نداده گفته متفورمین را ادامه بدم.یسری ازمایش هم میخوام شوهرم انجام بده بب ...

مکمل هم بخورید. من الان دارم مجدد کوکیوتن، امگا سه، منیزیوم و اسید فولیک و ویتامین دی و dhea می خورم. ویتامین بی هم خوبه. اورولوژ هم بری یکسری مکمل بهش میده. همینهایی که تو بازار موجوده رو یکی دو تاش رو بگیر بده بهش مصرف کنه. من ال کارنتین خریدم و سلن پلاس. به من که اینطوری گفت اورولوژ. ولی خب همسرمم کلا خیلی نمی خوره.  🤷‍♀️

ایشالله که خیره عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

خانما من شوهرم دو‌ماه پیش‌آزمایش‌ اسپرم‌داده‌بود‌ اگه این‌ماه برم تو‌سیکل پانکچر بازم باید آزمایش بده یا لازم نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی که پاسخم رو دادی.چهارشنبه غدد وقت دارم.تا الان نداشتم‌یهو اینجوری شدم دو روز دیگه میرم تو ۲۸هفت ...

پس هفته بالاس وقتی جنین پانکراس تشکیل میشه قند مادر بالاتر میره سر همین قند یهو بالا رفت

خدایا شکرت
تونت خوندم از ٢٨ هفته تا٣٦ هفته بازم مطمين نيستم

ممنون عزیزم

فعلا دودلم برا زدنش بعضیا میگن نزن عوارض داره...دکترم گفته بزن آخه دکترمم آدم باتجربه ایه پس چرا گفته بزن اگه عوارض داره واقعا

ممکنه کی برین بیمارستان؟ دکتر قبل عید بهم گفت باسیکل نچرال بهم انتقال میده. بنظرتون درصد مثبت شدن نچ ...

من تو سیکل نچرال باردار شدم. دو بار قبلش نچرال نبود. شنیدم وقتی چندبار انتقال می دن و نمیشه نچرال رو امتحان می کنند.

خانما من شوهرم دو‌ماه پیش‌آزمایش‌ اسپرم‌داده‌بود‌ اگه این‌ماه برم تو‌سیکل پانکچر بازم باید آزمایش بد ...

نه نیازی نیست

سه ماه باید بگذره اگر بخواد تاثیری روی اسپرم بگذارند مکملها

چقد رعایت کردی؟

از دو روز قبل کلا نون حذف کردم برنج ۶ تا قاشق خوردم  غذا آبپز  خوردم سبزیجات بیشتر خوردم صبحانه اتمیل خوردم. دیروز و امروز فقط دو تیکه سنگگ  خیلی کوچیک خوردم تخم مرغ و لوبیا و عدس  شام میخوردم. گوشت و  مرغ بیشتر مصرف میکردم. خیلی هم آب خوردم. عرق بهار نارنج با تخم شربتی روزی دو  لیوان میخوردم. ولی کورتون گشنت می کنه خیلی سخته😭

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم. موندم برا چی فرتی برا من دکتر گف جنین اهدایی. وقتی حرکت حل میشه مورفو فقط قبلا ۴ بود ح ...

یه چیزی گفته برای خودش. منم همسرم ۳ درصده مورفوش. موقع پانکچر جنین شناس می گفت سه درصد خیلی خوبه و اورولوژ هم می گفت کلا خوبه. ۴ بهتره ولی سه هم بد نیست. من اگر بخوام اهدایی بگیرم اول با تخمک امتحان می کنم. اگر نشد میرم سراغ جنین.

اخییی خداحفظش کنه چرا دوتاشو ریداکت کردی؟همسان بودن؟

ممنون عزیزم

نه کیسه هرسه تا جدا بود...به توصیه دکترم و رویان ریداکت کردم یکیش و تو ۱۲ هفته چون بارداری سه قلویی پرخطر بود...

ولی چون شهرستان انجام دادم دکترم اونقدر مهارتش بالا نبود با اینکه بیمارستان خصوصی رفتم،، عفونت ناشی از همون ریداکت زد به کیسه جنین دومم و کیسه آب اونو پاره کرد که من جنین دوم و هم توی ۲۰ هفته اومدم تهران و دکتر رحیمی شعرباف برام ریداکت کرد واقعا خدا خیرش بده ایشون دست خدا روی زمینه چون جون پسرم نجات داد...

قل سومم خداروشکر پارسال بدنیا اومد صحیح و سلامت

ممنون عزیزم  فعلا دودلم برا زدنش بعضیا میگن نزن عوارض داره...دکترم گفته بزن آخه دکترمم آدم بات ...

من دکترم گفت بزن..هفته ی ۳۲ میزنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝