2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
چرا خودتو اذیت می کنی ۹ ماه میخوای اینکار و انجام بدی . من مادرم ۷ تا بچه بدنیا اورد میگفت ۷ تا بارد ...

قند ناشتا ۱۰۲ بود بعد شد ۲۱۶بعد شد ۱۵۲.بعد خون ناشتا قرص فشارم رو‌خوردم ممکنه. واسه قرص فشار باشه اینقد بالا رفته؟

خواهش میکنم عزیزم .شما هم با دکتر عارفی هستین یادمه قبل از عید براتون قیمتها رو گرفته بودم پس هنوز ا ...

ممکنه کی برین بیمارستان؟ دکتر قبل عید بهم گفت باسیکل نچرال بهم انتقال میده. بنظرتون درصد مثبت شدن نچرال چطوره؟

از یه لحاظ که دارو نامیده یا کمه دارو تو نچرال خوشحالم، اما از طرفی هم استرس دارم.

یاد آمپول پروژسترون ها که میفتم تنم میلرزه،واقعا جاشون درد داشت و گره گره میشد چند ماه طول می‌کشید خوب سه جاش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

مبارککککک باشه،صدهزارمرتبه شکر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

ای جاانم خدایا شکرت مبارکت باشه عزیزدلم 😍😍

انشالله نی نی نازتو بغل بگیری برا ماهم دعا کن 🤲❤️

مال من زود نشون میداد ولی همه مثل هم نیستن من از روز ۶ میزدم نشون میداد، اما معمولا برای همه از روز ...

عه از روز شیشم نشون داد😍😍اهان من فکر کردم از روز انتقال حساب میشه پس من روز پنج تازه😂🤦

سلام ،فدات شم،من قبل عید رفتم، اما باید دفعه بعد پریود میشدم و باز مراجعه میکردم،زد نمی‌دونم از استر ...

آخی عزیزم .منم قبل عید سیکل انتقالم کنسل شد وبعدش از استرس نمیتونستم برم تو سیکل .دیگه این ماه اگه خدا بخواد و استرس بهم اجازه بده میرم .بله ظاهرا هزینه ها بالاتر رفته پارسال هزینه انتقال فرش ۳۵۰۰ بود امسال پرسیدم شده ۴۳۰۰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممکنه کی برین بیمارستان؟ دکتر قبل عید بهم گفت باسیکل نچرال بهم انتقال میده. بنظرتون درصد مثبت شدن نچ ...

ان شاالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشید .سیکل نچرال هم خیلی خوبه 👌👌 چرا دکتر سیکل نچرال رو براتون انتخاب کرد؟ فکر کنم کسایی که سیکل نچرال هم هستن  پرژسترون رو داشته باشن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...