2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
@نغمه۹۹     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام هادی ع دعای یستشیر رو خو ...

عزیزم واس منم دعا کن خیلی خیلی خسته ام 

ی بار میکرو رفتم دوتا جنین تشکیل شد با کیفیت bcفک میکنم که گفتن خیلی صعیفه😔همه زحمتام پوچ شد

الان دوباره دارم کارای میکرو رومیکنم کلی هزینه ام شده امپول گونال خریدم بلکه تاثیر کنه بیشتر تخمک داشته باشم😔

دعا کن جنین داشته باشم ایندفعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند ناشتا ۱۰۲ بود بعد شد ۲۱۶بعد شد ۱۵۲.بعد خون ناشتا قرص فشارم رو‌خوردم ممکنه. واسه قرص فشار باشه ای ...

این قند بالاس تازه از ماه های ۶ و ۷ بالاتر میره حتما زیر نظر دکتر باش. نه بخاطر قرص فشار نیست

خدایا شکرت
دكتر برنامه داد تا دوهفته روزي ٤ بار تو ساعت مشخصم غذا بخور😒 الان رژيم رو گرفتم كلا چيز خاصي نداره ...

الان که تو سه ماه اولی خیلی راحتره قندتو تنظیم کنی و رژیم بگیری. .تنظیمش کن تا بعدا تو هفته ها بالا که نی نی می خواد وزن بگیره بتونی همه چی بخوری.....من که تا قبل بیست هفته معمولی بودم. ولی الان سیرمونی ندارم.فقط دوس دارم بخورم..چیزی هم نخورم خیلی ضعف میرم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام بچه ها جواب آزمایشم مثبت شد        باورم نمیشه،خدایاشککککککککرت،انشاءال ...

مبارک باشه گلم.ان شاءالله ۹ماه به راحتی وبدون سختی بگذرونی  

خیلی التماس دعا دارم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
همش به جنین و رحم مربوط نمیشه عزیزم یه درصد زیادیش اتفاقیه و با تکرار بالاخره مثبت میشی مطمئن باش& ...

سلام دوستان عزیزم. من امروز این تاپیک رو پیدا کردم و دیدم چقدر فعاله  خیلی خوشحال شدم. انشالله باردارا سالم بچه هاشونو بغل بگیرن و منتطرا زودتر باردار بشن. ازتون سوال داشتم هرکدوم که اطلاعات داشتین لطفا راهنماییم کنین ممنون. 

میخواستم ببینم کسی هست از اصفهان و بیمارستان شهید بهشتی با دکتر تهرانی ivf کرده باشه و نتیجه دیده باشه؟ یا کلا کسی هست از اصفهان که بیمارستان شهید بهشتی رو برای ivf تایید کنه؟؟ 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
ممنونم عزیزم. موندم برا چی فرتی برا من دکتر گف جنین اهدایی. وقتی حرکت حل میشه مورفو فقط قبلا ۴ بود ح ...

آلائه جان کدوم‌دکتر گفت ؟ لابد‌ چیزی خورده‌بود حواسش‌سر جاش ‌نبوده، dfi همسرت ۶ باشه یعنی عالیه‌ حتی اگه تحرک‌نداشته‌باشه با دی اف آی ۶ میکرو‌میکنن‌ ،مورفو‌ ۳ هم برای میکرو‌عالیه کلا آزمایش اسپرم در این‌حد‌باشه‌ برای میکرو خیلی مناسبه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم. موندم برا چی فرتی برا من دکتر گف جنین اهدایی. وقتی حرکت حل میشه مورفو فقط قبلا ۴ بود ح ...

چه حرفا همه اونایی که ای وی اف میکنن اوضاع شوهراشون خیلی بدتر از اینه تازه من شنیدم مورفو ۴ واسه بارداری طبیعی جواب میده 

پس من چی بگم شوهرم مورفوش ۱ تحرکش ۰ 

به این حرفا اهمیت نده عزیزم 

راستی برای تقویت قبل پانکچر دکتر چیا به خودتو همسرت داده؟؟؟

این قند بالاس تازه از ماه های ۶ و ۷ بالاتر میره حتما زیر نظر دکتر باش. نه بخاطر قرص فشار نیست

مرسی که پاسخم رو دادی.چهارشنبه غدد وقت دارم.تا الان نداشتم‌یهو اینجوری شدم دو روز دیگه میرم تو ۲۸هفته

یعنی اگه مشکلی نداشته باشیو فقط واسه تعیین جنسیت بری بازم هزینه ها رو میده؟؟

بله عزیزم بیمه که نمیدونه طرف مشکل داره که داره اونهمه دارو استفاده میکنه یا مثلا میخواد تعیین جنسیت کنه...مثلا خیلیا سالمن زن و شوهر اما باهم بچه دار نمیشن مجبورن برن آی وی اف پس بیمه بگه چون هردو سالمین نمیدم پولتونو؟!فکر نمیکنم بیمه تکمیلی اصلا کاری به دلیل آی وی اف کردن طرف داشته باشه...