2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نه همون قند آزمایشات رو بگو بهش با توجه به همون بهت رژیم میده، بعدش با دستگاه چک کن ، روزی ۲ بار هم ...

دكتر برنامه داد تا دوهفته روزي ٤ بار تو ساعت مشخصم غذا بخور😒

الان رژيم رو گرفتم كلا چيز خاصي نداره فقط وعده نونم بايد دوكف دست باشه

برنجم ٨ تاده قاشق

اجيل سبزيجات ازاد گوشت مرغ ماهي ازاد كه متنفرم😢

ميوه سه بار در روز 

خرما تا روزي سه تا مجازم( جز يكي از ميوه هامه مثلا)

گفت خرما رو به عنوان ميوه انتخاب كردي ديگه دوتاي ميوه ديگتو قند پايين انتخاب كن

من گيرم توت خشكه😂😂😂روم نميشه بپرسم ازش فقط گفت قندش كمتره ولي نگفت چند تا مجازي مثل خرما كه زده سه تا

بعدم گفت اين رژيمت تا پايان ١٢ هفتس بعدش يه رژيم ديگه داري منظورش پرداخت وجه بود😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكتر برنامه داد تا دوهفته روزي ٤ بار تو ساعت مشخصم غذا بخور😒 الان رژيم رو گرفتم كلا چيز خاصي نداره ...

سلام عزيزم خب مگه قبل این فرق می‌کرد؟ 

الان باز هنه چی داری فقط کمتر باید بخوری 

دقیقا بحث پول عزيزم 😁😁

انشالله که قنوت کنترل میشه عزیزم 

ممنونم انشالله بسلامت بغلش بگیری برا ما هم دعاکن 

خواهش میکنم گیسو جان

الهی آمین 🥰 من همیشه به یادتم انشالله به زودی صاحب نی نی های سالم و قشنگ میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم. موندم برا چی فرتی برا من دکتر گف جنین اهدایی. وقتی حرکت حل میشه مورفو فقط قبلا ۴ بود ح ...

هم dfi هم  sdf در مورد DNA اسپرم هستن. والا چی بگم، به نظرم شما وضعیتتون انقدر وخیم نیست که به جنین اهدایی نیاز داشته باشید. اگر وضعیت تخمک‌های خودت خوبه با این مورفو میتونید از جنین خودتون استفاده کنید. شما بارداری طبیعی هم داشتی که فقط چون خارج رحمی بوده دیگه نمیتونی ریسک کنی وگرنه الانشم میتونی با یکمی تقویت طبیعی باردار بشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم خب مگه قبل این فرق می‌کرد؟  الان باز هنه چی داری فقط کمتر باید بخوری  دقیقا ب ...

نه ولي خوب برنجمو تاحالا  نشمردم ولي غذاامم زياد نيست ولي خوب نون خيلي بيشتر از دوتا كف دست ميخوردم😅همين

ميوه هم مثلا هندونه اينارو گرم داده كه ترازو ندارم

من دكترم سر پسرم خيلي مراعات هزينه مريض روميكرد مثلا يادمه من بيمارستان بستري شدم بابت زايمان زودرس دستگاه سونو رواوردن بالاسرم سونو كنن همون موقع دكتر بالاسرمم بود گفت لازم نيست فقط ميخاين پول بتراشين😅

قندم باور كن ديده سه تا بالاست اونموقع اصلا نگفت برو غدد

تحربه هم خيلي دارن سنشون خيلي بالاست

اگر اشتباه نكنم از يكي از مريضاش شنيدم دكتر خانواده رهبري هستن من كه نميدونستم همينجوري مريضشون شدم ولي دكتر بشدت مومن و خوبيه بعد زايمان توگوش بچه اقامه و اذان ميگه كلا حس معنويش زياده،سرانتقال اولمم باهم اين الكرسي خونديم و چهارقل يه دعا خوندن سلام به١٤ معصوم بود اسمشووو نميدونم پرستاراااا مسخرش ميكردن ميگفتن تا كل بقره رو نخونه انتقال نميده☹️

الان همسرم ميگه اون بنده خدا يچيز ميدونست الكي تورو درگير اين دكتر غددا نكردا

حالا اين همه هزينه كرديم اينش واقعاا پولي نيس ولي اينكه الكي جو ميدن و ميترسونن واقعااا يجوريه

بچه ها منم ازمايش دادم بتام كمتراز نبم بود يني منفي ديگه امروز روز ١٢ انتقالم ميشه مطمئنا قرار نيس ز ...

همش به جنین و رحم مربوط نمیشه عزیزم یه درصد زیادیش اتفاقیه

و با تکرار بالاخره مثبت میشی

مطمئن باش 

انشالله دفعه بعدی مثبت میشی👶 فقط صبور بمون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دكتر برنامه داد تا دوهفته روزي ٤ بار تو ساعت مشخصم غذا بخور😒 الان رژيم رو گرفتم كلا چيز خاصي نداره ...

خب خیلی عالیه، این مقداری که به شما داده خیلی بیشتر از حدیه که من میتونم بخورم، من بترکونم بزوووور بتونم ۵ یا ۶ تا قاشق برنج یا کلا غذا بخورم .

توت خشک هم به نظرم در طول روز بیشتر از مثلا ۱۰ تا دونه نخور من که کلا نمی‌خورم چون ترجیح میدم بجاش میوه بخورم. 

در طول روز هم از میوه های فصل اگر بزرگ باشه(مثل هلو و شلیل و سیب و ...) از هر کدوم یه نصفه اگر کوچیک باشه( مثل زردآلو و ازگیل و ...) یدونه کامل، اگر خیلی کوچیک باشه( مثل گیلاس و گوجه سبز و ...) دو سه تا میخورم. 😁

گوشت که اصلااااا نمیتونم بخورم 🤮

مرغ هم یه ذره خیلی کوچیک کنار چیزای دیگه که طعمش رو نفهمم 😐

بیشتر آب خورش با نون جو میخورم 😂😂

آهان این که گفته پایان ۱۲ هفته رژیم جدید داری بخاطر اینه که با رشد بچه نیازهای تغذیه ای هم تغییر میکنه، نمیشه از اول تا آخر بارداری یه مدل و یه حجم غذا خورد، حتما ۱۲ هفته دوباره برو پیشش رژیم جدید بگیر.

سلام خوبین دوستان یک قبل انتقال قرص ال ای دی وامپول سینا فکت دادن برام میدونین این اپول رو چرا تجویز ...

سلام عزیزم منم ال دی سینافکت بودم ولی برای من که نتیجه نداد و سیکلم کنسل شد آن شالله شما نتیجه بگیری 🤲🤲🤲

هم dfi هم  sdf در مورد DNA اسپرم هستن. والا چی بگم، به نظرم شما وضعیتتون انقدر وخیم نیست که به ...

ممنونم عزیزدلم. توکل ب خدا❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@نغمه۹۹    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام هادی ع دعای یستشیر رو خوندم

الهی بحق امام هادی ع بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱