2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
عزیزم مدروکسی رو دکتر از روز اول پریود برات تجویز کرد؟ الان کلا چه داروهایی داری؟ قراره همین ماه انت ...

الان هیچ داروی ندارم چون این ماه دکترم نیست و انتقال ندارم

۳۰ خرداد پریود شدم چند روز خونریزی داشتم پاک هستم یه وقت درد پریودی و احساس ریزش دارم با دستمال نگاه میکنم ببخشید یه وقت سفید و یه وقت دستمال میکشم یک کم خون است

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هیچ داروی ندارم چون این ماه دکترم نیست و انتقال ندارم ۳۰ خرداد پریود شدم چند روز خونریزی داشتم ...

آهان، خب اشکال نداره، از روز چهاردهم پریودت مدروکسی پروژسترون رو شروع کن فقط با دکترت هماهنگ باش که تایمی که ماه بعد پریود میشی میخوای بری انتقال دکترت باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
احتمالش هست ولي بالايي بخواد همون ضعيف تا اخر محكم ميچسبه بدلت، توقف رشدم ميتونه يكي از علتاش ضعيف ...

نه ميگن اسپرم صعيفه و نميشه طبيعي احتمالش كمه

اره واقعا ادم ميمونه چيكار كنه

حالا ایندفعه بگو برات آزمایشات ایمنی انعقادی رو کامل بنویسن، pgd هم به نظرم بعد از ۳ انتقال منفی و د ...

نوشتن ولي اوني ك بچه هاي اينجا ميگن نيستش مختصره همه فاكتورارو نداره ك گفتن مشكلي ندارم و همه چي خوبه

واقعا هم اگه مشكلي بود بارداريم تا ٢٣ هفته پيش نميرفت

دقيقا دوسال گذشته ازش البته 

ن خود خانومه گفته هركدوم روزش خواستى بياى هماهنگ شو باهام اما تاهمون چهارشنبه هم ديوونه ميشم از نگر ...

چرا خودتو اذیت می کنی ۹ ماه میخوای اینکار و انجام بدی . من مادرم ۷ تا بچه بدنیا اورد میگفت ۷ تا بارداری مختلف بود خودتو با بقیه مقایسه نکن خوشحال باش بدون علامتی

خدایا شکرت
یخ رو تو کیسه میزاری؟ چند ثانیه رو پوست نگهش دارم؟

یخ خشک دارم دورش دستمال کاغذی بزاری خوبه چند دقیقه رو پوست بزار تزریق کن دوباره بزار . با اینحال بعضی وقت ها کبود میشه

خدایا شکرت
آره درسته باید ادامه میدادی. خداروشکر که الان برات خوب پیش رفته دیگه مشکلی نیست  دکتر زرنانی ب ...

منم دارو تموم کرده بودم هسرم رفت  زایشگاه شهر خودمون دکتر براش خیلی راحت نوشت. گفت ای وی اف کرده دکترش اینجا نیست. حتی ویزیت هم نگرفت

خدایا شکرت
 وست همس م قرار بود امرو بياره كفته عه وااا تموم كرديم😒😒باز بايد ديجي سفارش بدم خداكنه زود دس ...

رفتی آزمایشگاه دستگاه رو ببر همونجا تست کن ببین درصد خطا چطوره من برده بودم دستگاهمو ۴ تا خطا داشت

خدایا شکرت
آهان، خب اشکال نداره، از روز چهاردهم پریودت مدروکسی پروژسترون رو شروع کن فقط با دکترت هماهنگ باش که ...

به نظرت استروژن اینا توی رحمم کم نیست که دچار لکه بینی میشم؟

دیگه این ماه هم مدروکسی پروژسترون بخورم ضرر نداره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍