2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ..شاید لکه بینی بخاطر لک لانه گزینی باشه انشالله..از روز چندم لکه بینی داشتی؟ چند روزه ؟ ...

سلام عزیزم نمی‌دونم آخه لک لانه گزینی یکی دو روز میشه من الان سه روزه دارم نمیتونم دل ببندم چون انتقال های قبلیم هم داشتم..فقط از خدا معجزه خواستم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نمی‌دونم آخه لک لانه گزینی یکی دو روز میشه من الان سه روزه دارم نمیتونم دل ببندم چون انتق ...

سلام مامان رقیه جان الان روز چندم انتقالی؟ منم سری پیش از روز ۸ تا اخر لک داشتم شاید بارداری که لکه بینی پیدا کردی و‌هماتوم چیزی داری توکلت به خدا باشه قرار نیس همیشه مثل هم باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام به همه ی خانمای عزیز،منم فرداباروزانتقالم میشه چهارده روز،فرداصبح می‌خوام برم آزمایش بدم،دفعه ی ...

سلام عزیزم بی بی نزدی؟ انشاالله فردا دست پر برمیگردی اونم با بتای بالا و‌خوب خدا بزرگه برات ایت الکرسی میخونم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای بابا خب اینجوری که نمیشه آخه، دکترت رو عوض کن یا حداقل روز انتقال اگر دکترت نبود به دکتر دیگه برا ...

مرکزم شهرستانه عزیزم 

این قانون رو دارند که یه هفته دکتر است یک هفته نیست 

ماه قبل هم ال دی خوردم که با حضور دکتر روز انتقالم بخوره اونم ضخامتم نرفت بالا 

دیگه اگه بخوام مرکز عوض کنم باید برم مرکز استان که شوهرم سر کاره و میگه نمیتونم ؛ منم به این مرکز اکتفا کردم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک‌میگم مثبت شدی الان تو پیام ها دیدم خوشحال شدم نگفتم انشاالله دکتر محیطی بر ...

مرسی عزیزدلم😍😍 تا مثبت شدم یاد حرفت افتادم و خداروشکر کردم که با دکتر محیطی انتقال دادم.
الان دیگه مطمئنم همه ی دوستانی که توی این راه هستن نتیجه می گیرن. انشالله اینبار مامان دوقلوها میشی و برات می مونن عزیزم👶👶❤❤
آره عزیزم پیام بعدی بهت میگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم بی بی نزدی؟ انشاالله فردا دست پر برمیگردی اونم با بتای بالا و‌خوب خدا بزرگه برات ایت الکر ...

سلام عزیزم بعدازظهر یکی زدم یه خط کمرنگ افتاد ولی تا جواب آزمایش خونمو مثبت نشه باورم نمیشه،من ده ساله منتظرم ،ممنون ازدعایه خیرتون انشاءالله که شماهم به مراددلتون برسین

فرزی جون دوقلوئه ها ببین کی بهت گفتم😍😁

خدا از زبونت بشنوه عزیززززززم

وای فکرشو کن غش میکنم از خوشالی👶👶

اولش ب دوقلویی امیدوار بودم بعد که بتاهای بچه ها رو پرسیدم احساس کردم بتای دوقلویی خیلی متفاوت تره 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزدلم😍😍 تا مثبت شدم یاد حرفت افتادم و خداروشکر کردم که با دکتر محیطی انتقال دادم. الان دیگه ...

قربونت برمم خیلی برات خوشحال شدم الهی شکررر... ممنونم عزیزم اره ممنون میشم بهم بگی فقط لایکم کنی و‌جواب بدی بتونم ببینم 

سلام بچه هاخوبین.من امروز رفتم انتقال دادم. خیلی دعاکنید.     دکتر جنینا نشونم داد تو ما ...

سلام عزیزم

مبارک باشه🎉🎉 منم هر وقت انتقال میدادم عاشق جنینام میشدم😍😍

انشالله برات می مونن و خبر بارداریتو بهمون اطلاع میدی🤲🏻 فقط بیشتر به پهلوی چپ دراز بکش که بهتر خونرسانی بشه خیلی طاق باز نباش 

سلام عزیزم بعدازظهر یکی زدم یه خط کمرنگ افتاد ولی تا جواب آزمایش خونمو مثبت نشه باورم نمیشه،من ده سا ...

پس مطمن باش مثبته با ادرار عصر زدی و خط افتاده مثبتی مبارکه😍😍انشاالله با بتای عالی میای این ده سال انتطار برات میشه خوشحالی عزیزم 

من این انتقال هم مثل دفعه های قبل، پیش رفتم. تنها چیزی که متفاوت بود اینکه به تشخیص دکتر زرنانی متخص ...

@نیکاد

نیکاد جان همه رو اینجا گفتم بازم سوالی برات پیش اومد بپرس