2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
برای ضربان قلب ؟ 

آره اما اونشب ك خونريزى كردم رفتم قلبش هم تشكيل شده بود

اما اين سونو رو دكترم نوشته بود از قبلش

ك انجام بدم و بعد برم مطب

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من بعضی روزا که غذای خوب میخوردم علایم بارداریم میرفت. نگران نباش

🥺🥺🥺

چى بگم والا

توكل بخدا

مامانم داره امروز مياد پيشم

فقط خدا دلشو نشكنه اينهمه راه رو داره مياد واسه مراقبت از من

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هاخوبین.من امروز رفتم انتقال دادم. خیلی دعاکنید.     دکتر جنینا نشونم داد تو ما ...

عزیزم ب سلامتی ان شاالله همون جا جاشونو محکم میکنن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دخترا میشه کار سبک انجام بدم؟یکم غذا بپزم همسرم یدفعه حالش بد شده دکترگفت ویروسه مثلا میخاست حواسش ...

کاره سبک اشکال نداره  غذا ابپزی و اینا بذار ک زیاد نخوای سرپا وایسی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان صبحتون بخير ميگم من كلا از اولش تهوع و حساسيت ب بوها و اينا رو نداشتم از ديروزم سينه ها ...

صبح بخیر مامانی 

بنظر من هیچی نیست الکی استرس گرفتی به چیزای منفی فکر نکن

امروز آرامشت رو حفظ کن شاید یه علائم دیگه بیاد سراغت من معمولا هر روزم شبیه هم نیست

بعدش تصمیم بگیر هر وقت دلت خواست برو سونو خیلی زودترم شد اشکال نداره مهم اینه خیالت راحت بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخه بیش از دو برابر رفته بالا برا همین امیدوار شدم که دوقلویی💏👫😍خیلی به عدد و اینا نیست مثلا چیکا ...

آها چون سه برابر شده میگی

احتمالش هست😍

قربونت عزیزم انشالله نی نی خودتم سلامت باشه❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برای من بعضی تزریق ها کبود میشه بعضی ها خیلی دردناکه. بعضی ها جا نمیذاره همه رو هم با یه روش تزریق م ...

یخ رو تو کیسه میزاری؟ چند ثانیه رو پوست نگهش دارم؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اخه میگن ال دی رو قطع کنی لکه بینی میگیری که 

پس بهتر با دکتر یا ماماتون تماس بگیرین تا خیالتون راحت بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

،❌❌❌❌❌❌❌❌سلام ببخشید من سه شنبه انتقال دارم از جمعه پروژسترون میزنم و شیافش بعد دستم دون دون قرمز میشه میخاره کسی اینجور بوده حساسیت دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

مرکزم شهرستانه عزیزم  این قانون رو دارند که یه هفته دکتر است یک هفته نیست  ماه قبل هم ال ...

اشکال نداره عزیزم دیگه شما تمام تلاشت رو داری میکنی، همه چیز دست خداست، تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته، توکل بر خدا ان شاالله که بهترینها رو برام رقم بزنه و حکمتش با خواست قلبی شما یکی باشه عزیز دلم🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همه ی خانمای عزیز،منم فرداباروزانتقالم میشه چهارده روز،فرداصبح می‌خوام برم آزمایش بدم،دفعه ی ...

سلام عزیزم، منتظریم خوش خبر برگردی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

سلام عزیزم نمی‌دونم آخه لک لانه گزینی یکی دو روز میشه من الان سه روزه دارم نمیتونم دل ببندم چون انتق ...

😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄

مامان رقیه جان از شما دیگه بعید بود بخدا !!!!!

یعنی حداقل هزار بار من گفتم توی این تاپیک که از روز هفتم انتقالم لکه بینی داشتم تا هفت هفته!!! خدایی نگفته بودم؟؟!!!

بچه های دیگه نگفته بودن؟؟!!!

تو رو خدا انقدر الکی واسه خودتون استرس درست نکنید و افکار منفی غلط نداشته باشید 😐😐😐😐